Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στράτα ή περπατουρα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι που μόλις έκλεισε τους επτά μήνες και έχει ξεκινήσει να σηκώνεται όρθια. Η μητέρα μου επιμένει να της πάρω στράτα ή περπατουρα. Η παιδίατρος μου είπε πως δεν κάνει τίποτα από τα δυο διότι δημιουργεί προβλήματα. Θα ήθελα να μου πείτε εσείς τι κάνατε ή τι σκοπεύετε να κάνετε? Συμφωνείτε με την στράτα ή την περπατουρα? Και αν ναι τι από τα δυο???? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσι μου εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει καλύτερα στους 12 μήνες στράτα με ροδιτσες να σπρώχνει γιατί οι παλιές που μπαίνει μέσα δημιουργεί προβλήματα....τώρα όμως θα σου πω τι έγινε τελικά για να μην πετα λεφτά και εσύ όπως και εγώ... στην αρχή όταν ήταν 12 μηνών η μπουμπού μου της πήραμε την στράτα με τις ροδες δεν περπάτησε καθόλου με αυτό δεν βοηθάει πρέπει να στηρίζεται και να πατάει καλά το παιδί για να κυλήσει έπαιζε μόνο με αυτά που είχε μπροστά...μετά από ένα μηνα επέμενε η πεθερά μου και ο άντρας μου να πάρουμε την κλασική που μπαίνει μέσα έλεγα όχι εγώ δεν θα μπει...τελικά την πήρα και αποτελεσμα η μικρή μπήκε 2 φορές μόνο...μέχρι στιγμής μην περνεις τπτ πίστεψε με τα χω περάσει ...μην επιρεαζεσαι από κανέναν εγώ σου είπα την γνώμη μου ότι θέλεις κάνε τώρα .🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η στράτα απαγορεύεται από παιδιατρους γιατί προκαλεί προβλήματα στα ισχια των μωρών. Καλύτερη είναι συγκριτικά η περπατουρα αλλά και πάλι θέλει προσοχή γιατί το μωρο δεν κανει σταθερά βήματα και μπορεί εύκολα να τουμπαρει καθώς την χρησιμοποιεί. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

Να χαίρεσαι την μικρή σου.

Ούτε εμάς μας επέτρεψε ο παιδίατρος να πάρουμε κατι τέτοιο. Δεν νομίζω καν ότι χρειάζεται...εγώ δεν τον έβαλα ποτέ κ απλά τον κρατούσα για να κάνει βήματα κ περπατησε μόνος του 11μηνων χωρίς να στηρίζεται....

Μας είχαν δώσει μια περπατουρα αλλά ενώ γράφει από 10μηνων την θεωρώ αρκετά επικίνδυνη εκτός κ αν έχεις μεγάλο χώρο να κινείται...εμένα αν δεν τον κρατούσα θα έπεφτε στα έπιπλα κ θα αναποδογυριζε...ακόμα κ όταν πλέον περπατησε δεν μπορούσε να την κοντρολαρει...έπαιζε πιο πολύ με τά παιχνίδια που έχει μπροστά αλλά έτσι κ αλλιώς δεν είχα πληρώσει για το παιχνίδι αυτό...όποτε νομίζω καλύτερα τα λεφτά αυτά να τα δώσεις σε κάτι πιο χρήσιμο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.  Όπως φαίνεται δεν θα πάρω ούτε στράτα ούτε περπατουρα. Να χαίρεστε τα μωράκια σας και πάλι σας ευχαριστώ όλες σας. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
    • Συνήθως ξέρουν πότε περίπου θα γεννήσουν οι γυναίκες που παρακολουθούν και προγραματίζουν ανάλογα το πότε και πόσο θα λείψουν. Αλλά συνήθως δε φεύγουν για πάνω απο 3-5 μέρες. Μακάρι να το ζήσουμε κορίτσι μου. Εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα στο τελος του 7ου με την ελπίδα να έρθει στην ώρα της η μπουμπού. Για την ώρα κάνω μόνο ασκήσεις Kegel!
    • Κορίτσια μου καλησπέρα! Μόλις γύρισα κι εγώ απο τη Β' επιπέδου... Επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ 23/8 σταθερά, βάρος 487γρ. Όλα φυσιολογικά. Πλακούντας μπροστά και πλάγια και τράχηλος 38χιλ με μέτρηση απο την κοιλιά (στην αυχενική ήταν 35χιλ.)... Και τέλος κορίτσια μου... έχω πάρει 6 ολόκληρα κιλά!!! Μια χαρά μου τα βρήκε όλα ο γιατρός μου. Σε 6 βδομάδες, 4/6 , θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου!
    • Εγω το πρώτο μου παιδί το γέννησα με καισαρική όποτε λογικά και το δεύτερο έτσι θα πάει δεν πιστεύω ο γιατρός να με πάει φυσιολογική γεννά λίγη παίρνουν το ρίσκο μετά από καισαρική να σε βάλουν να γεννησεις φυσιολογικά έχουν περάσει και 2 χρόνια από την καισαρική όποτε το εχω ξεγράψει πλέον το φυσιολογικό τοκετο  κοριτσια εύχομαι να είστε τυχερές να ζήσετε αυτήν την όμορφη στιγμή με την φυσιολογική γεννά 😊
    • Mια χαρά η β επιπέδου, τέλεια! Κι εγώ κορίτσια με φυσιολογικό τοκετό θέλω.. Θα ξεκινήσετε τίποτα ασκήσεις ή κάποια προετοιμασία? δεν έχω ψάξει ακόμη γι' αυτό.. @Elk εσύ πώς το ξέρεις ότι θα σε πάει καισαρική? Εμένα αυτό που αγχώνει κορίτσια είναι ότι γεννάμε Αύγουστο.. Αν τύχει να λείπει ο γιατρός και δεν προλάβει να έρθει? Γενικά τι κάνουν? Μένουν απίκο και περιμένουν την κάθε μία πότε θα την πιάσουν οι πόνοι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...