Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη και θερμοκρασία...


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katerina1993 είπε:

Γειά σας και πάλι.... Οπως όλες και εμείς προσπαθούμε για παιδάκι... Οπότε έχω την εξής απορία... Μετρούσατε θερμοκρασία? Και αν ναι ήταν πάντα ανεβασμένη όταν μείνατε έγκυος??? 

Καλημέρα την ίδια απορία έχω κι εγώ μιας κι στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα δώσει σημασία . Ας μας πει κάποιος λοιπόν ...και κάτι ακόμα οι πόνοι περιόδου επειδή δεν είχα ποτέ πριν την περιοδο και αυτόν τον μήνα έχω ποτέ ξεκινάνε;

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Εγώ δεν είχα ανεβασμένη θερμοκρασία είχα 36.5 όπως πάντα,Όσο για τους πόνους ξεκίνησαν την ημέρα που θα μου ερχότανε περίοδος όπως μου συμβαίνει συνηθως

Έντονα τσιμπήματα αριστερά χαμηλά ; 8 μέρες πριν την περίοδο έρχονται και φεύγουν τσιμπήματα δεν έχουν σχέση με πόνο περιόδου έντονο για λίγο και μετά με αφήνει . Βασικά ξύπνησα το πρωί από πόνο σαν να μου ερχόταν περίοδος βέβαια μου πέρασε μετά από κανα  10 λεπτό και όλη τν Υπόλοιπη μέρα έχω αυτά τα τσιμπήματα .. ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά ούτε κι πριν την περίοδο έχω τέτοια συμπτώματα .Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά λόγω Κυριακής δεν μπορώ να μιλήσω κι με τον γιατρό μου αν κάποια είδε παρόμοια ενόχλησα κάποια στιγμή 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια, εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα ιδέα για θερμοκρασία. Αυτό το μήνα μετά από 6 μέρες από την ωορηξια μου ένιωθα ότι έκλαιγα κάθε μέρα είχα 37 ακριβώς και μετά από 3 μέρες πήγε 36.8 έκανα όμως τεστ γιατί είχα και άλλα συμπτώματα κια είναι θετικό. Στη πρώτη δεν είχα αυτό το αισθα ότι καίγομαι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94οχι δ θα πάρεις χάπι. Θα αραιώσεις τ θηλασμους κ αν δεις οτι εφτασες σε σημείο να έχεις μεν γαλα οταβ τ πατάς αλλα να μην πρηζεται κ βαραίνει θα τ αφησεις να απορροφηθεί απο μονο του. Εμεις τ αβγο τ έχουμε μόνο στο αυτοκίνητο.  Γυμναστήριο την έβαλα κάποια στιγμή αλλα δ της αρεσε τ μαζεψα κ θα τ ξανα επιχειρήσω κάποια στιγμή. Καθεται για λιγο στο ριλαξ. Της μιλαμε μας γελάει. Λιγο απο δω λίγο απο εκει. Περναει η ωρα κ η μερα. Στο μυαλό μ εχω μεταφερθεί στου χρόνου το καλοκαίρι χαχα.
    • Κορίτσια αυτό που έχετε υποστεί ονομάζεται μαιευτική βία και στην Ελλάδα μόλις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να συζηταται πιο ανοιχτά. Δυστυχώς το υφίστανται πάρα πολλές γυναίκες, γιατί στην πλειονότητα τους γιατροί και νοσηλευτές τοκετού μας βλέπουν ως περιστατικά, δεν μας ακούν και δεν μας προσέχουν όσο χρειάζεται. Η μαιευτική βία επεκτείνεται από τον τρόπο που θα γεννήσουμε, ο οποίος μας επιβαλλεται συνήθως με τρόπο εκφοβιστικο και καταναγκαστικο, μέχρι περιστατικά την ώρα του τοκετού όπως αυτά που περιγράφετε, που χαρακτηριζονται απο ασέβεια στο γυναικείο σωμα κ αδιαφορια για τον πονο που περνάμε. Λυπάμαι πολύ για την εμπειρια σας. Πρέπει να τα συζητάτε, πρώτα με τους συντρόφους σας και δεύτερον με θεραπευτή, όπως σωστά λέτε, γιατί το τραύμα υπάρχει και παραμένει μέσα μας. Ο περιγυρος και η κοινωνια δεν καταλαβαινουν και μας γεμιζουν τυψεις και ενοχες. Δεν είστε υπερβολικές, ούτε σας "έχουν χτυπήσει" οι ορμόνες. Απλά η φροντίδα στη μητέρα και στα συναισθήματά της περιφρονουνται προκλητικά απ την στιγμή που ο τοκετός έχει επιτυχή έκβαση. Είναι παγκόσμιο και διαχρονικό το προβλημα. Πρόσφατα ανακάλυψα το Παρατηρητηριο για την Μαιευτική Βία, ιδιωτική πρωτοβουλία μιας δραστήριας μαιας. Ισως το εχετε πετυχει σε καποια αναζητηση. Η ιδια προσφέρει συνεδρίες, συμβουλευτικη για διαφορα θεματα και ανεβάζει άρθρα σχετικά με τη μητρότητα και τον τοκετό. Αν θέλετε αναζητήστε το, ίσως σας δώσει μία διέξοδο. Να χαίρεστε τα μωρακια σας και να έχετε υγεία!!
    • @Diwni χρησιμοποιησαμε καλαθουνα ολο το Μαιο που κοιμοταν αρκετα. Μετα αρχισε να θελει να βλεπει εξω και μου ιδρωνε κιολας (σας εχω πει τι ζεστες εχουμε στην Πατρα) κι ετσι αρχισα να χρησιμοποιω το αυγο το οποιο το λατρεψε και το βαζω και στο σπιτι και καθεται. Που λετε εμεις παμε απο δωματιο σε δωματιο με το αυγο πχ οταν κανω μπανιο τον βαζω εκει απεναντι για να τον βλεπω και οταν κανουμε αλλες δουλειες τον εχω στο μαρσιπο. Τις τελευταιες μερες ομως τον αφηνω κυριως στο γυμναστηριο που βλεπει τα παιχνιδακια π κρεμονται. Το χω βαλει σε ενα χαλι στο πατωμα για να μην κινδυνευει να πεσει. Αλλα τωρα παραλια ετσι θα τον παω οπως ειπες με καλαθουνα γιατι δεν κανει να καθεται πολυ ωρα στο αυγο. Ηθελα να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει. Πώς αποθηλαζουμε στην περιπτωση μου που δεν εχω μεγαλη παραγωγη; Απλα θα σταματησω ή πρεπει να παρω καποιο χαπι.; 
    • Προχτές ξεκίνησα να μαζεύω βαλίτσα πιο πολύ για να φύγει και αυτή η εκκρεμότητα από το κεφάλι μου. Με όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να φτάσω την ΠΗΤ στις 2/8 οπότε δεν μου έμεινε και πολύς χρόνος.  Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ γιατί έχω να διαχειριστώ και ένα ούτε δύο ετών μωρό, οπότε λέω άντε να γεννήσω επιτέλους. Δεν ξέρω αν συμπασχετε και οι υπόλοιπες με αυτήν την μόνιμη εξάντληση και κακοκεφια 
    • Και εμείς Πέμπτη θα πάμε. Πάμε φυσιολογικά εκτός απροόπτου βέβαια. Ετοιμάσατε πράγματα? 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...