Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιματωμα διπλα στον σακο


Recommended Posts

Γεια σας! Χτες πηγα πρωτη επισκεψη στη γυναικολογο. Ειμαι 5 βδομαδων. Ειδαμε τον σακο στη θεση που πρεπει να ειναι και διπλα ενα αιματωμα οπως μου ειχε πει 1cm. Μου εδωσε προγεστερονη ενδοκολπικα και μαγνησιο και θα παω σε μια βδομαδα να με δει παλι αν αρχισει να υποχωρει. Μου συστησε ξεκουραση.Ανησυχω παρα πολυ. Ετυχε σε καμια σας; αν ναι πως αντιμετωπιστηκε; ειναι κατι ανησυχητικο; υπαρχει κινδυνος αποβολης λογω αυτου; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σ και εμένα αποκόλληση γιατί είχα ταξιδέψει 2 μέρες σερί λεοφωρειο είχα πάθει την 6 βδομάδα  αιμάτωμα σημαίνει λίγο αίμα είναι δεν είναι τίποτα το τρομερό τώρα εγώ είμαι 31 εβδ και κοντεύω άντε με το καλό όλα καλά θα πάνε θα δεις.αα και εγώ επερνα Ουτροτζεσταν.κατα τα άλλα να σου πω Παρ όλα αυτά ταξίδεψα πτήση κιόλας την 14 εβδομάδα και  γύρισα την 21 εβδομάδα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανησυχησα πολυ η αληθεια. Σκεφτομαι πως ισως το προκαλεσα εγω γιατι μια μερα πριν παω εκανα γενικη καθαριοτητα στο σπιτι και σηκωσα και βαρος. Μου ειπε πως ισως να μην απορροφηθει και να βγει απο κατω. Αν εχει καφε χρωμα να μην ανησυχησω αλλα αν ειναι κοκκινο να μιλησω μαζι της γιαυτο ανησυχω για αποβολη. Προς το παρον δεν εχω δει αιμα. Σε σας ετυχε να εχετε αιμα που να βγει προς τα εξω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι είχα λίγα καφε ροζ και τρελλαθηκα.. πάντως ήταν υπόθεση λίγων ημερών. Όμως να προσεχεις τον εαυτό σου, θα έχεις καιρό για παληκαριες αργότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...