Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στίγμα μεσογειακής στην εγκυμοσυνη


Recommended Posts

Γεια σας μελλοντικές μανουλες! 

Είμαι 18 εβδομάδα, με αιματοκρίτη 28 που δεν λέει να ανέβει και στίγμα μεσογειακής. Αναγκάστηκα να διακόψω και το σίδηρο που επαιρνα γιατί ανέβηκε υπερβολικά και πλέον ήταν τοξικό για τον οργανισμο. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται? Θα πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης μου λογικά τους επόμενους μήνες και δεν έχω τρόπο να αυξησω τον αιματοκρίτη μου.

Είναι κάποια εδώ που έχει περασει-ξερει τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? (Διάβασα ένα σχετικό ποστ εδώ, του 2010, αλλά δεν έβγαλα ακρη. )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και με το καλό! μία από τα ίδια και εγώ, απλώς με το filicine και τον σίδηρο, συν μια καλή διατροφή έφτασα αιματοκρίτη 32 με 33. Θυμάμαι πάντως ότι μου άλλαξαν σίδηρο για να είναι αλλιώς η απορρόφηση και να έχουμε ένα αποτέλεσμα. Εύχομαι όλα καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι σου .Μια απ τα ιδια και γω ..δεν ειχα και ποτε πολύ υψηλο αιματοκριτη .. Εμενα μου εχει δωσει διπλο πρωι-βραδυ αναβραζον δισκιο που εχει και φυλλικο μαζι που βοηθαει στην απορροφηση ..αν δεν δεις προκοπη με τα χαπια ...μονο κρεας (κοκκινο) ,σπανακι φουλ και πορτοκαλάδες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Για να αφήσω μια ανατροφοδότηση στο θέμα, πήγα σε αιματολογο σημερα και μου είπε ότι εμείς με στίγμα μεσογειακής δεν έχουμε έλλειψη σιδήρου συνήθως ,αντιθέτως μας περισσεύει. Είπε κακώς ξεκίνησα τον σίδηρο που έπαιρνα εξ αρχής, καθώς ο οργανισμός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να περισσεύει και να συσσωρεύεται στο σώμα. Μου το διέκοψε εντελώς. Επίσης είπε κάθε 15ημερες να κάνω μια γενική αίματος για να ελέγχω αιματοκρίτη κ αιμοσφαιρίνη, και αν πάει η αιμοσφαιρίνη κάτω από 8, τότε αναγκαστηκα πάω για μετάγγιση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...