Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τομη καισαρικης


Recommended Posts

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sofi90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Γεννησα την μπεμπουλα μου με καισαρικη και στην επισκεψη στον γιατρο συζητήσαμε για να βαζω αναπλαστικη κρεμα στην τομή.Μου προτεινε μια πιο πολυ επειδη τον επρηξα αλλα απ'τα λογια του καταλαβα οτι δεν πιστευει οτι θα κάνει κατι και να την παρω.Την εψαξα και κάνει και 80ε(δεν είναι και αμελητέο το ποσό).Οσες εχετε κανει καισαρική βάζατε κατι και αν ναι ειχε αποτελεσμα?

Καλησπέρα,Δεν ξέρω αν πραγματικά έχουνε κάποιο αποτέλεσμα αυτές οι κρέμες. Προς το παρόν δε βάζω κάτι,ποια κρέμα σου πρότεινε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πες του να σ γράψει την hy sil. Είναι αναπλαστικη κ την παίρνεις με λιγότερο από 5 ευρώ εφόσον γράφεται. Από εκεί κ πέρα είναι καθαρά θέμα δέρματος κατά πόσο κ ποτέ θα εξαφανιστεί η τομή. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου εγώ γέννησα με καισαρική πριν 22,μήνες είχα πολύ μικρή τομή ίσως επειδή η μικρή μου γεννήθηκε κάτι λιγότερο από 2,κιλά πρόωρακι.Τωρα ψάχνω να βρω τη τομή μου και το μόνο που υπάρχει είναι μια λεπτή γραμμή σαν τρίχα στο πάχος.μετα τη καισαρική δεν έβαλα καμία κρέμα.Συμφωνω και εγώ πως πρέπει να ναι θέμα δέρματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...