Μετάβαση σε περιεχόμενο
demie_14

Επίδομα κυοφορίας και λοχείας

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Εκ μέρους φίλης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν δικαιούται να λάβει επίδομα κυοφορίας-λοχείας. Είμαστε εκπαιδευτικοί ΠΕ02 (Φιλόλογοι), εργαζόμενες σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, ωστόσο δεν μπορώ εγώ να τη συμβουλέψω, γιατί λογικά έχουν αλλάξει το σύστημα και ο υπολογισμός επιδομάτων..... 

Η φίλη μου έχει τα ένσημα που χρειάζεται να έχει 2 χρόνια πριν από την ΠΗΤ, γεννάει τέλος Ιουλίου με αρχές του Αυγούστου, αλλά η σύμβαση με το φροντιστήριο, ως είθισται, τερματίζει στις 31/5. Από εκεί και πέρα, δεν θα δουλέψει στα θερινά μαθήματα, συνεπώς θα ξανα-ανανεώσει με το καλό τον Σεπτέμβριο.. 

Δικαιούται, λοιπόν, επιδόματα ή όχι; Μπορεί να τα λάβει, αν και δεν θα βρίσκεται σε σχέση εργασίας τις "56 μερες πριν -  63 μέρες μετά" τη γέννα; Υποτίθεται θα έχει βγει σε ταμείο οαεδ. 

Τα φωτα σας παρακαλώ, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια... Υπάρχει μανούλα σε φροντιστήριο, με αυτό το καθεστώς, που να γέννησε απο το 2017 και μετά (τότε έγιναν κάποιες αλλαγές) ;;;

Ευχαριστώ!

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δικαιούται κανονικά τα επιδόματα .Απλως δεν θα δικαιουτε τα επιπλέον χρήματα που δίνει ο ΟΑΕΔ γιατί θα σταματήσει να εργάζεται.

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Η συζήτηση αυτή είναι πολύ παλιά. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να απαντήσετε, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε μία νέα συζήτηση!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...