Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση και αρνητικό τεστ


FunnyBunny

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..  είναι αργά βέβαια που γράφω αλλά έχω ένα άγχος. Είμαι στη 3η μέρα καθυστέρησης και πάω για την 4η. Έκανα το πρωί ένα τεστ (one step stripes) αυτά που χρησιμοποιούν οι γυναικολογοι και βγήκε αρνητικό. Η περίοδος μου τελείωσε 20/03 Και πάντα έχω 21 καθαρές μέρες. 10/04 περίμενα περίοδο αλλά τίποτα. Ούτε πόνους Ούτε πρήξιμο στο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια! Να σας πω κι εγώ τι ξέρω από μαλλιά και τα σχετικά. Μαλλιά συνήθως επιτρέπουν μετά το πρώτο τρίμηνο αρκεί να μην ακουμπάει ρίζα. Αν πρέπει να ακουμπήσει ρίζα προτιμάμε τις φυτικές βαφές. Νύχια κάνουν πολλές κοπέλες έχω δει, εγώ δεν κάνω γενικά οπότε και στην εγκυμοσύνη μια φορά έκανα στον 8ο 😜 Το μετάνιωσα γιατί μετά έπρεπε να μπω έκτακτος για καισαρική και καθόμουν μόνη μου να τα ξεβαψω 😅 Θέλουν έστω ένα νύχι καθαρό στο χειρουργείο σε περίπτωση που σου πέσει το οξυγόνο το βλέπουν αμέσως από το νύχι που θα μαυρίσει ( βέβαια σου βάζουν και οξυγονομετρο, αλλά να έχουν μια δικλείδα ασφαλείας).  Ταξίδια εγώ έκανα 2 στο πρώτο τρίμηνο γιατί τα είχα σχεδιάσει από πριν και ένα χαλαρό στον 8ο (35η εβδομάδα 😅) (baby moon που λένε και οι ξένοι). Πολύ κούραση έχω να πω, ενώ δεν έκανα τίποτα και πολύ ύπνο έριξα 🤣 Αλλά δεν το μετανιώνω (φυσικά ήταν κοντά στο σπίτι μας και κοντά σε νοσοκομείο, μη τυχόν συμβεί τίποτα).  @Raf123 συμφωνώ ότι αν είσαι 32η εβδομάδα θα κουραστείς πολύ, οπότε καλά κάνατε και το αναβαλλατε. Τώρα του χρόνου γιατί όχι να πάρεις και τα 2 μαζί; 😜 Εγώ την μπέμπα την πήγα εξωτερικό και 5 μηνών και 7 😜 Τώρα το καλοκαίρι πάλι διακοπές 😁 Τέλος να πω για τα κορίτσια που κάνετε τεστ ωορρηξίας, καλώς τα κάνετε αλλά βρε κορίτσια επαφές όλο το μήνα να κάνετε! Δυστυχώς αυτά δεν είναι έγκυρα και δεν ξέρεις μπορεί πχ. το αυγό να σκάσει 3 ώρες μετά το θετικό και να θέλει να βρει το σπέρμα με το που βγει ή να σκάσει μετά από 3 μέρες. Δυστυχώς είναι αρκετά αβέβαια. Μια γυναικολόγος που πήγαινα δεν τα συμπαθούσε ιδιαίτερα γιατί έλεγε αυτό, ότι δλδ και πάλι δεν είσαι σίγουρη πότε θα σκάσει το αυγό και τελικά πάλι να κάνεις επαφές λάθος μέρες. Καλύτερα μέρα παρά μέρα αν μπορείτε ή όσο πιο συχνά γίνεται!
    • Κι εγώ εκεί που σκεφτόμουν να τα πάρω απο νωρίς... μετά το σεμινάριο θηλασμού που έκανα, κατάλαβα ότι μπορεί και να μη χρειαστώ καν θήλαστρο και αποστειρωτή...
    • Κι εγώ 58-59 παίζω χρόνια τώρα. Στο πρώτο ζύγισμα μετά τη θετική χοριακή ήμουν 60. Και τώρα 64-64,5... Σε καταλαβαίνω αλλά υπομονή. Δεν είναι ώρα τώρα για δίαιτα για να χάσεις κιλά. Ας έρθει το μπεμπέ με το καλό και βλέπεις μετά!
    • ναι κατ μου εσυ ξερεις... οπως νιωθεις!!! ❤️
    • Εγώ παίρνω ούτως ή άλλως κοπέλα μου γιατί έχω χαμήλο σίδηρο και χαμηλή φεριτίνη. Οπότε ούτε που το σκεφτόμαστε να το κόψουμε με αιματοκρίτη 33 στις τελευταιές εξετάσεις!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...