Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έντονη και ανυπόφορη γκρίνια


Recommended Posts

Μανουλιτσες μαζευτειτε θέλω τα φώτα σας για άλλη μια φορά... 

Λοιποον το μικρό μου αγγελούδι είναι περίπου 20 μηνών. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ανέβασε πυρετό και όπως είναι λογικό είχε γκρίνια και ήθελε συνέχεια αγκαλιά από την μαμά της (εμένα δηλαδή ?). Ο πυρετός κράτησε 2 μέρες και έτσι τν Κυριακή ήταν περδίκι και πάλι. 

Το πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής.. : το μικρό μου αγγελούδι όπως το ανέφερα και πριν ενώ δεν ήταν ποτέ γκρινιατικο και απαιτητικό ξαφνικά δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά μου και δεν θέλει και κανέναν άλλον να  της μιλάει και να την ακουμπάει. Μόλις. Κάποιος την πλησιάσει του φωνάζει. Μόνο τις βραδινές ώρες την πιάνει η καλοσύνη της και πάει και. Τους ξεσηκώνει όλους για παιχνίδι... Και. Αυτό διαρκεί λίγο αλλά συμβαίνει... 

Να σημειώσω δύο πράγματα:

1. Όσο ήταν με. Πυρετό εννοείται ότι της πρόσφερα αγκαλιές ατελείωτες ώρες. 

2. Βγάζει και 3 δοντάκια. Φυσικά αυτό δεν. Δικαιολογεί την στάση της γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα δόντια αλλά είπα να. Τ επισημάνω ?

Θέλω λοιπόν γνώμες τι να κάνω για να σταματήσει την γκρίνια και τα κλάματα όλη μέρα? Και κυρίως για να ξεκολλήσει λίγο από πάνω μου έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου πονάει όλο μου τ σώμα που την έχω αγκαλιά όλη μέρα. 

Υ. Γ. Δεν ξέρω αν. Παίζει κάποιο ρόλο τ γεγονός ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω ξεκινήσει δουλειά και υπάρχουν μέρες που λείπω για 6 ώρες από. Το σπίτι. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα γιατί δεν. Εργάζομαι. Κάθε μέρα.. Όμως  καμία φορά δεν έχει κλάψει που έχει ξυπνήσει και δεν με έχει δει στο σπίτι :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Κοντευει τα terrible twos,ειναι και η κορυφωση του αγχους αποχωρισμου...Γενικα ειναι απαιτητικη ηλικια.Μια μερα θα φυγει με υφος "παρατα με ρε μανα" και εσυ θα ψαχνεις αγκαλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...