Μετάβαση σε περιεχόμενο
vivika10

Τοκετός σε δημόσιο Νοσοκομείο

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω τα κορίτσια που γέννησαν σε δημόσιο Νοσοκομείο ή αυτές που παρακολουθούνται απο γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο,έχετε ένα γιατρό που σας παρακολουθεί η σας εξετάζει ο εκάστοτε γιατρός που έχει ευφημερια την μέρα που έχετε ραντεβού;στον τοκετο γεννας με τον γιατρο που εφημερεύει;

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου, εγώ που ήδη έχω μια γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο και πάω για δεύτερη θα σου πω ότι με παρακολουθούσε ο γιατρός της κλινικής στην οποία είμαι γραμμένη που είναι ειδικευόμενος και γέννησα με τον γιατρό της εφημερίας. Μπορείς αν θες να βρεις κάποιον γιατρό του νοσοκομείου να παρευρεθεί στον τοκετό σου έναντι αμοιβής ανεξάρτητα αν έχει εφημερία εκείνη την ημέρα ή οχι, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη.

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Η συζήτηση αυτή είναι πολύ παλιά. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να απαντήσετε, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε μία νέα συζήτηση!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Απαντήσεις

  • Καλησπέρα, να σου ζησει το μωρακι σου!! Κ εμένα όταν ηταν τόσο μικρουλης κοιμόταν ώρες, μέχρι 25 ημερών βέβαια, κ ξυπνουσε για να φαει..είναι μικρός ακόμα κ δεν έχει εγκλιματιστεί!
  • Υπομόνη!  Μετά θα προχωρήσετε όπως έλεγες η ακολουθούν κι άλλες εξετάσεις? 
  • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εύχομαι να είστε όλες καλά κ τα μωράκια σας επίσης. Όσες ετοιμάζεστε για Πάσχα σας ζηλεύω. Φάτε και για μας κάτι παραδοσιακό.  Έχω μέρες να σας γράψω. Είχα επισκέψεις την οικογένεια από Ελλάδα και έτρεχα σαν την τρελή. Πριν την ώρα μου θα τον βγάλω τον μικρό μου φαίνεται. Επιτέλους κατέληξα σε καρότσι και κούνια!! Ψώνισα και διάφορα ρουχαλάκια. Είμαι πολυ χαρούμενη. Σήμερα πήρα και τις μαιες μου και μου είπαν ότι οι εξετάσεις του ζαχαρου ήταν καλές. 😁 Την Πέμπτη θα πάω να κάνω έναν υπέρηχο ιδιωτικά για να δω το μικρακι μου πως μεγαλώνει. Να το μετρήσουμε και θα το δούμε και 4d. Έχω να τον δω από τη β επιπέδου.  Τι άλλο πρέπει να ρωτήσω να μου βρουν από τον υπέρηχο σαν αποτέλεσμα? Ξέρετε?
  • Μην σκας κι σε εμάς με προφύλαξη είμαστε μας το απαγορεύει το ελεύθερο εδώ και ένα μήνα είμαι κι εγώ με αντιβίωση και θα είναι και για άλλο ένα μηνα
  • Καλα υπάρχουν και χειρότερα,εμείς για όλο τον Μάιο θα κάνουμε σεξ με προφύλαξη λόγω αντιβιωσης. Τι σας λέει αυτό? Δεν πιαναμε με τις ελεύθερες τώρα ήρθε κι η χαριστική βολή.  Ικανή είμαι να έχω συμπτώματα και τότε εγώ.   
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...