Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξέλιξη τιμων χοριακης μετά από εξωσωματική


Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια. Έχω κάνει την πρώτη μου προσπάθεια εξσωματικής με μεταφορά 2 φρέσκων άριστων βλαστοκυστων στις 10/12. Στις 21/12 έκανα την πρώτη μου εξέταση χοριακης η οποία βγήκε 149 και λόγω Σαββατοκυριακου έκανα την δεύτερη στις 24/12 και βγήκε 510. Η χοριακή φαίνεται να αυξάνεται φυσιολογικα. Παρόλα αυτά έχω ακούσει κάτι τρελές τιμές σε άλλα φορουμ και φρικάρω. Ο γιατρός μου είπε ότι προς το παρον πάμε καλά και θα κάνω την τρίτη αύριο οπότε και θα μου πει ποτέ να πάω για υπέρηχο. Δεν ξέρω αν εξελίσσονται όλα καλά και γενικά φοβάμαι. Συμπτώματα δεν έχω ιδιαίτερα. Λίγες ζαλάδες, πρησμένη κοιλιά που πιστεύω ότι μπορεί και να είναι από τις ενέσεις προγεστερονης και κάπως ευαίσθητο στήθος. 

Τις απόψεις σας παρακαλώ. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα είναι τέλεια κορίτσι μου. Η χοριακη πρέπει να διπλασιαζεται περίπου  κάθε 2-3 ημέρες μέχρι τις 1200 μονάδες μετά  διπλασιασμός αναμένεται κάθε 3-4 ημέρες και μετά ο ρυθμός γίνεται ακόμα πιο αργος. Άρα πηγαίνει σούπερ με τις  τιμές που έχεις. Ακόμα και 60/100 αύξηση κάθε 2 ημέρες μέχρι τις 1200 θεωρείται  φυσιολογική καθώς δεν ειναι τα επίπεδα ίδια σε  όλες τις γυναίκες, πόσο μάλλον η δική σου που υπερδιπλασιάζεται στο διήμερο. Άλλωστε στο είπε ο γιατρός σου που δεν υπάρχει ασφαλέστερη γνώμη και επιβεβαίωση. Μην ψάχνεις κάτι άλλο και συγκρίνεις με τιμές που είχαν άλλες κοπέλες. Κάθε εγκυμοσύνη και γυναίκα είναι διαφορετική και αφού όλα είναι τέλεια και ο γιατρός σου το επιβεβαιώνει κακώς αγχώνεσαι. Σταμάτα να ψάχνεις. Χαμόγελα θέλω και αισιοδοξία. Εύχομαι ολόψυχα μια τέλεια και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...