Μετάβαση σε περιεχόμενο
Katerina sk

Εγκυμοσύνη και διατροφική διαταραχή

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες..:) θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι προσωπικό για την κάθε μία και ειδικά για μένα είναι ευαίσθητο θέμα..αλλά έχω ανάγκη να μάθω αν υπάρχουν κ άλλες μανουλες με διατροφική διαταραχή.εγω από μικρούλα κάνω υπερφαγικα επεισόδια και φυσικά ξέρω ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά με ειδικούς για να ισορροπήσει όλο αυτό.παντως ενώ περίμενα την εγκυμοσύνη μου πιο σταθερή διατροφικά έγινε χαμός..σχεδόν καθημερινα 8 μηνες που είμαι έγκυος έχω ξεσπάσματα στο φαγητό.φιλακια σε όλες τίς μανουλες:) :)

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!! Εγώ έχω ιστορικό διατροφικής διαταραχής. Για την ακρίβεια πάλευα με την ανορεξία τα τελευταία 10 χρόνια. Όταν έμεινα έγκυος το καλοκαίρι ήμουν σε περίοδο που ένιωθα πολύ καλά, και πως είχα ξεπεράσει ακόμα ένα σκόπελο. Είχα όμως τεράστιο φόβο μήπως ξανακυλίσω με το φόβο των αλλαγων του σωματος μου κατάτη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η θεραπεύτρια μου με καθησύχασε, και βλέπω κι εγώ πως το μωράκι μου που έρχεται με έχει κάνει να ηρεμίσω και να απενοχοποιήσω το φαγητό. Προσέχω πολύ όμως τι τρωω , αν και όχι σε υπερβολικό βαθμό. 

Ελπίζω να μη φρικάρω στη πορεία και κάνω χαζομάρες. Μην αγχώνεσαι, και συμβουλέψου κάποιον ειδικό καλύτερα που θα ξέρει πώς να σε κατατοπίσει. Δυστυχώς οι διατροφικέ ςδιαταραχές δεν είναι παίξε γέλασε! :)

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Η συζήτηση αυτή είναι πολύ παλιά. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να απαντήσετε, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε μία νέα συζήτηση!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...