Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανουλες help!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες!!Εχω τα εξης θεματα!Ειναι 3 μερες που εχουμε ερθει διακοπες στο εξοχικο μας!Το μωρακι μου 11 μηνων ενω κοιμοταν το πολυ στις 9:30 το βραδυ τωρα δεν κοιμαται με τιποτα!!!Επισης οταν κοιμηθει κανει πολυ ανησυχο υπνο μεχρι το πρωι στριφογυρναει ολη την ωρα...αλλου τον βαζω αλλου τον βρισκω!Να σημειωσω οτι σκαει δοντακι λετε να φταιει αυτο ή η αλλαγη περιβαλλοντος;;;Κ το αλλο θεμα μου ασχετο με τον υπνο ηθελα να ρωτησω ποτε περπατησαν τα μωρακια σας!Εμενα σηκωνεται στο παρκο στεκεται κανει βηματακια αλλα μεχρι εκει...δηλαδη μονος του στα επιπλα να παει γυρω γυρω δεν μπορει γιατι δεν εχει καλη ισορροπια ακομα!Ακουω για αλλα μωρακια που εχουν ηδη περπατησει κ εχω αγχωθει!Να ανησυχησω;;Ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη για το κατεβατο!!☺️?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι! Νομίζω ότι η ανησυχία οφείλεται κυρίως στα δοντάκια, αν είναι διαπιστωμένο ότι τα ούλα του είναι πρισμένα και κόκκινα, αυτό μπορείς να το αντιμετωπίσεις με κάποια κρέμα στην αρχή και για το βράδυ για να κοιμάται ήρεμο μπορείς να δώσεις και παυσίπονο, μετά από συνεννόηση με την παιδίατρό σου. Εγώ έχω δώσει νύχτα στο μωρό γιατί ξυπνούσε με κλάμα. Όσον αφορά την αλλαγή περιβάλλοντος, σαφώς και επηρεάζει αλλά πιστέυω σε μικρότερο βαθμό από ότι τα δόντια. Για το περπάτημα που λες, αφενός κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό και αφετέρου εξαρτάται και λίγο από εμάς πόσο τους δίνουμε τον χώρο να προσπαθήσουν. Το αφήνεις κάτω στο πάτωμα να περιφέρεται και να προσπαθεί με επιτήρηση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Μήπως έχετε στο εξοχικό κουνουπάκια; Πάντως μην ανησυχείς, προσπάθησε μόνο να κάνει μεγαλύτερο μεσημεριανό ύπνο.

Είναι νωρίς ακόμα για να σε απσχολεί το περπάτημα. Άλλα μωράκια αργούν πολύ και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εσένα είναι μία χαρά ούτως ή άλλως. Απόλαυσε αυτές τις τελευταίες μέρες / εβδομάδες πριν περπατήσει γιατί μετά ξεκινάνε τα μεγάλα γλέντια ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...