Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαμηλη εκατοστιαια θεση εμβρυου


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια, ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα εχει παρομοια εμπειρια. Στο ντοπλερ  ο μπεμπης μας βγηκε λιγο μικρος συγκεκριμενα μου ειπε οτι ειναι 1,600γραμμαρια και στην 20η εκατοστιαια θεση η οποια φυσικα δεν ειναι κατω απο τα ορια και για αυτο δεν εχω αγχωθει ιδιαιτερως γενικα μου ειπε οτι δεν φταιω καπου και οτι μπορει ακομα και να ειναι απλα μικρουλης απο μονος του αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα το ειχε αυτο καθε ποτε μετα το παρακολουθουσε; Δλδ εμενα ο γιατρος μου ειπε τωρα να με ξανα δει στις 22/8 αλλα μου φαινεται μεγαλο το διαστημα και βλεπω οτι συνηθως οταν υπαρχει θεμα τροφοδοσιας του εμβρυου γινεται πιο συχνη παρακολουθηση. Οι αντιστασεις στις αρτηριες ηταν ναι μεν ανεβασμενες αλλα οριακες. Μου ειπε οτι αν δει οτι πεφτει και αλλο τοτε θα κανουμε ενεσεις και ειμαι οκ με αυτο. Προφανως με νοιαζει απλα να ειναι καλα το μικρουλη και καταλαβαινω οτι αν δεν τρεφεται καλα ειναι προτιμοτερο να πας σε προωρο οποτε τα φωτα σας οποια εχει παρομοια εμπειρια. Ευχαριστω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Μπλε κορίτσι μου ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ, ο μικρός βασικά βρισκόταν σταθερά στην 24η εκατοστιαία θέση και στη συνέχεια έπεσε στην 8η! Τον παρακολουθούσαμε με υπέρηχο ανά 2 βδομάδες περίπου, εν τέλει ενώ στον τελευταίο υπέρηχο μου τον υπολόγιζαν 2770 γρ, μία μέρα πριν γεννήσω, ο μικρός γεννήθηκε 3100 γρ 39 +5 w! Ο πλακούντας μου είχε γεράσει προς το τέλος, οπότε το παρακολουθούσαμε πιο στενά, αλλά τελικά όλα καλά! Ξέρω ότι το ζήτημα είναι να μην αλλάζει ο ρυθμός απότομα, γιατί αυτό μπορεί να υποδηλώνει θέμα τροφοδοσίας, εμένα ωστόσο έμεινε σταθερά στο 8 μερχρι τελους τελικά. Ούτε ενέσεις έκανα ούτε τίποτα. Εσυ σε ποια εβδομάδα εισαι τωρα; Με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου! Αντε μια χαρα καλα κιλα βγηκε ο δικος σου!Ο πλακουντας μου ειναι σε βαθμο ωριμανσης 1 προς το παρον. Απλα απο τωρα μεχρι 22/8 δεν ειναι μεγαλο διαστημα; Αυτο απλα σκεφτομουν μηπως ζητησω να πηγαινω πιο συχνα αλλα μπορει να ειμαι υπερβολικη, δεν ξερω. Παντως χαιρομαι που τα καταφερες μια χαρα και ησουν ουσιαστικα τελειομηνη!!! Εγω τωρα ειμαι 31+5

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...