Μετάβαση σε περιεχόμενο
 • Απαντήσεις

  • @ViKcy κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό, γιατί εμείς δεν κάναμε καλλιέργεια. Είχατε κάποια ένδειξη στο σπερμοδιάγραμμα ότι κάτι δεν πάει καλά;
  • Κορίτσια μου να σας πω κ εγώ την εμπειρία μου που σήμερα μπήκα στον 9 μηνα κ σε λίγο γεννάω...🤗🤗🤗🤗🤗 έπαιρνα κ εγώ κ Ο άντρας μου 2 μήνες πριν μείνω έγκυος τις πολυβιταμες. Pregnacare for him and her Δεν ξέρω αν βοήθησαν Αλλά γιατί όχι..  Δεν είναι φάρμακα βιταμίνες είναι..  Κ να σας πω χρησιμοποιούσα τα τεστ ωορρηξίας της hometest τα οποία όμως με αγχώναν..  έβλεπα αχνές γραμμές κ λέω τι γινε ται? Αυτό για κανε 2 μήνες... Μετά λέω θα πάρω της clearblueτο ψηφιακό με το χαμόγελο..  λέω όταν είναι θα χαμογελάει.. Κ όταν τα πήρα ήμουν μόλις στην 12 μέρα του κύκλου μου λέω ας ξεκινήσω να δω κ πως λειτουργεί... Κ μου χαμογέλασε πλατιά ενώ δεν το περίμενα..  ήρθαμε σε επαφή εκείνο το βράδυ κ τονπιασαμε το σπορακι μας... Χωρίς άγχος.. πραγματικά ήταν ο μήνας που δενναγχωθηκα καθολου.. να. Σημειώσω ότι είχα ρυθμίσει κ τον θυροει δη μου στο 2 το οποίο παίζει βασικό ρόλο στη σύλληψη..  Κορίτσια μου ελπίζω λίγο να βοήθησα κ σε όλες πραγματικά με το καλό να γίνει...Μέσα από την καρδιά μου...❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Μ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ ΜΑΡΤΙΟΥ!!!
  • πέρα από το ότι το βρήκατε στην καλλιέργεια, είχε  ο άντρας σου κάποιο σύμπτωμα ή βγήκε κ κάποια άλλη ένδειξη από το διάγραμμα; σε ευχαριστώ πολύ!
  • Κορίτσια είσαστε πολλές οι κοπέλες που αρχίζουν τώρα προσπάθεια και δεν κατάφερα ακόμα να καταλάβω σε τί φάση είναι η καθεμία. Καλώς ήρθατε και Καλή Επιτυχία σε όλες. Είτε πρώτη είτε καινούργια προσπάθεια εύχομαι σε όλες να είναι η τυχερή σας.  Μόνο χαμόγελα εύχομαι και φουσκωμένες κοιλιτσες!
 • Νέες συζητήσεις

×