Μετάβαση σε περιεχόμενο

13 μέρες μετά την ωορηξία, αρνητικό τεστ!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου γλυκά, μανούλες και επίδοξες μανούλες, θα ήθελα να με καλωσορίσετε στην παρέα σας. Είμαι 31 ετών, έχω πολυκυστικές ωοθήκες με σταθερό κύκλο 27-29 ημερών και προσπαθούμε με τον άνδρα μου για παιδάκι πάνω από ενάμιση χρόνο. Να σας πω μόνο δύο λόγια για το ιστορικό μου χωρίς να σας κουράσω. Διαγνώστηκα με πολυκυστικές πριν ένα χρόνο ακριβώς λόγω του ότι μεγάλωνε ο κύκλος μου συνεχώς και στον υπέρηχο φάνηκαν οι κυστούλες, ξεκίνησα θεραπεία με glucophage, έστρωσε αμέσως και τον προηγούμενο Δεκέμβρη βρήκαμε έναν καλοήθη ενδομήτριο πολύποδα που τον αφαίρεσα χωρίς καμία επιπλοκή. Έκτοτε κάνω παρακολούθηση ωορηξίας με υπέρηχο γιατί τα τεστάκια μου έδειχναν ψευδώς θετικά αποτελέσματα κάποιες φορές, το οποίο το συνειδητοποιήσαμε με τον γιατρό μου με τον υπέρηχο. Ενώ δλδ έδειχνε ότι θα έχω 12-13η μέρα και είχα επαφές με περίσσια χαρά, στον υπέρηχο έδειχνε ότι το ωάριο μου αργούσε να ωριμάσει πολύ.

Η ερώτηση μου ωστόσο είναι η εξής. Με υπέρηχο είδαμε ότι "έσκασε"το ωάριο 20η μέρα του κύκλου μου. Και φυσικά εκμεταλλευτήκαμε εκείνη τη μέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα καθυστέρηση όσο παίρνω τα glucophage. Σήμερα είμαι στην 33η μέρα του κύκλου, με ένα αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια μου. Το στήθος μου πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχει πρηστεί δεν πονάει δεν δείχνει κανένα σημάδι περιόδου. Έχω από την 29η μέρα του κύκλου ελάχιστα πονάκια στην κοιλιά, σαν ενόχληση, όχι κάθε μέρα και με διαφορετική ένταση. Εξαφανίζονται όμως ακαριαία όπως έρχονται. Εγώ γενικά έχω πολύ έντονο προεμμηνοριακό με πόνους πρηξίματα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Τώρα δεν έχω τίποτα απολύτως. Σαν να είμαι στις αρχές του κύκλου. Επίσης από την μέρα που εμφανίστηκαν τα πονάκια, με έπιασε ουρολοίμωξη και φυσικά την βγάζω με εκχυλίσματα κρανμπερι και ώρες περισυλλογής στην τουαλέτα για ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να υπάρχει εγκυμοσύνη και να μην φαίνεται ακόμη στα τεστ? Γιατί ο γιατρός μου, που μίλησα όταν είχα κάνει τον υπέρηχο μου είπε ότι κανονικά θα πρέπει να μεγάλωσε ο κύκλος μ και να περιμένω περίπου 14 μέρες μετά την ωορηξία περίοδο, αλλά επίσης μου είπε ότι στις πολυκυστικές είναι σύνηθες να έρχεται κανονικά στην ώρα της η περίοδος, ακόμη και αν η ωορηξία έχει γίνει αργά. Μήπως να αφήσω να περάσουν δυο μερούλες και να ξανακάνω τεστ? Έχω ή δεν έχω τελικά καθυστέρηση;

Χίλια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Γιατί δεν πας για μια χοριακή αύριο-μεθαύριο αν η ακατανόμαστη δεν έρθει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ!! Αχ τριγυρίζει στο μυαλό μου, αλλά φοβάμαι να σου πω. Σίγουρα λέω να περιμένω καμία μέρα ακόμη όπως λες. Νιώθω ότι κάτι είναι διαφορετικό στον οργανισμό μου, αλλά δεν θέλω πάλι να απογοητευτώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό το διαφορετικό είχα νιώσει και εγώ στην εγκυμοσύνη μου και τελικά επιβεβαιώθηκε! Καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Κάνε καλυτερα μια χοριακη αύριο πρωι πρωί.εφοσον έχεις και σημάδια ουρολοίμωξης  πρέπει να δεις τι θα κάνεις είτε είσαι,είτε δεν είσαι έγκυος.. καλά τα κραμπερι αλλά θα πρέπει να δεις πυοσφαιρια και να κάνεις καλλιέργεια για να μην έχεις ιστορίες..πόσο μάλλον να μη θέσεις σε κίνδυνο την εξέλιξη του εμβρύου σου...ελπίζω να πάνε όλα καλά με μια τεράστια χοριακη!!!!!!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντησή σου. Για την ουρολοίμωξη συμβουλεύτηκα γιατρό και μου έδωσε αυτά τα εκχυλίσματα, γιατί κάνω ομοιοπαθητική και προσπαθώ να μην παίρνω αντιβιώσεις. Βάσει του ότι δεν είχα ούτε πυρετό ούτε κάποιο έντονο και ανησυχητικό σύμπτωμα απέφυγα την αντιβίωση. Τα συμπτώματα δε της ουρολοίμωξης σήμερα έχουν εξαφανιστεί παντελώς ευτυχώς!! Αχ από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί για την ευχή σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σήμερα το πρωί παρατήρησα καφέ σταγόνες στην τουαλέτα και τώρα που ήρθα στη δουλειά έγιναν ροζ... Μάλλον κατεβαίνει η άτιμη αν και πάντα έχω κανονική ροή εξαρχής. Δεν πειράζει, προχωράμε σε εξετάσεις τώρα και στον επόμενο κύκλο ίσως μας συμβεί το θαυματάκι. Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί πρώτη φορά είχα καθυστέρηση και το στήθος που δεν επηρεάστηκε καθόλου με προϊδέασε και χάρηκα λίγο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...