Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι χάλια...


Recommended Posts

Kαλημερα σας κοριτσια ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ .Η δικια μου ιστορια αρχισε στης 16/1/2018 με την θεραπεια για εξωσωματικη στις 27/1/2018 εκανα την ωολιψια μου πηραν 2 ωαρια ολα μια χαρα γονιμοποιηθηκαν και τα δυο και στις 30/1/2018 εκανα την εμβριομεταφορα περιμενα μεχρι στις 9/2/2018 ημερα παρασκευη εκανα το τεστ βγηκε θετικο με χοριακη 8 την δευτερα 12/2/2018 εκανα χοριακη  με 34 μοναδες την παρασκευη16/2/2018 εκανα χοριακη με μοναδες 276 στις 26/2/2018 δευτερα εκανα χοριακη 628 μοναδες στις 26/2/2018 στις 1/3/2018 πεμπτη  εκανα χοριακη με μοναδα 727 την δευτερα στις 5/3/2018χοριακη 727παλι το ιδιο  το εμβριο που ειπε ο γιατρος οτι μεγαλωνη αλλα θα δουμε παλι  κανω παλι χοριακη επεσε στα 701 ξανα κανω την παρασκευη στις 722 και μου ειπε να παω να με δει και την τριτη στις13/3/2018 στον υπερηχω ειδαμε οτι το εμβριο δεν ειχε μεγαλωση οπως θα επρεπε ο γιατρος μου ..μου ειπε οτι πρεπει να διακοψουμε τη κυηση γιατι ισως να υπαρχη προβλημα και γι΄αυτο δεν ανεβαινε η χοριακη και φυσικα δεν μεγαλωνε το εμβριο ....Μου εδωσε 3 χαπακια να τα παρα ανα 8ωρο και αυτο  ηταν ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη ο γιατρος μου ηταν μαζι μου και μου εδωσε κουραγιο.ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ... ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΗ  ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΠΟ ΥΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΝΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΘΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που σας συνέβη.

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο μετά απο εξωσωματιοκή να διαχειριστείς και μία τετοια απώλεια.

Πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις και να βρεις τις ισορροπιες σου.  Δεν είναι εύκολο, όμως θα το προσπεράσεις και θα ξαναπροσπάθησεις.

Ευχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, θα σου πω κάτι. Διαβάζοντας εδώ μεσα ιστορίες κοριτσιών, βλέπω ότι κορίτσια τα οποία ειναι και νεότατα, αλλά για Χ-Υ λόγο κανουν εξωσωματική, δεν πετυχαίνουν καν θετική χοριακή με τη μια προσπάθεια. Για να δουν θετική χοριακή μπορεί να κανουν και 2 και 3 φορές. Οπότε θα σου πω, ότι κράτα το θετικό του πράγματος, ότι έγινε μια εμφύτευση και για κάποιο λόγο δεν προχώρησε και ότι την επόμενη φορά θα σταθείς πιο τυχερή. Καταλαβαίνω ότι όταν είσαι από εξωσωματική ειναι περισσότερο το άγχος και η κούραση, και η λύπη, αλλά πραγματικά νομίζω ότι τα πήγες πολύ καλά για πρώτη φορά. Η επόμενη έυχομαι να είναι και τυχερή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου, εχουμε  την ιδια ηλικια.. εγω 15/3 πηρα το αρνητικο αποτελεσμα απο την 2η εξωσωματικη. η αληθεια ειναι οτι λογω ηλικιας νιωθω να στενευουν πολυ τα περιθωρια και με πηρε πολυ απο κατω... εσφιξα ομως τα δοντια και απο την επομενη ημερα πηγα στην δουλεια μου.. ευτυχως εχω να κανω με κοσμο, ειμαι πωλητρια, αλλα και η επαφη με τις συναδελφους (οι οποιες δεν ηξεραν κατι εκτος απο μια) με εκανε να χαμογελασω και να ξεχαστω λιγακι. δεν λεω οτι οταν ημουν μονη δεν εβαζα τα κλαματα, αλλα τουλαχιστον βρηκα την δυναμη μου.. τωρα σκεφτομαι ποια θα ειναι τα επομενα βηματα μου, καθως πρεπει να περασουν 3 μηνες τουλαχιστον αν ξαναξεκινησω με φαρμακα. ευχομαι γρηγορα να βρεις την δυναμη και το κουραγιο να σηκωθεις και να αφησεις τους ανθρωπους που σε αγαπανε να ξαναδουν το χομογελο σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλος αυτός ο αγώνας και το αγχος των ενεσεων, της ωοληψίας, της γονιμοποίησης και μετα το χειρότερο της αναμονής με αποκορύφωμα να βιώνεις και την απώλεια...

Σε νιώθουμε ολες μας...να ξέρεις δεν είσαι μόνη, είσαι μία από μας που προσπαθεί, παλευει να σταθεί όρθια και να φτασει στο στόχο.

Απόλυτα φυσιολογικό να είσαι χάλια... κλάψε, βγάλτο από μεσα σου... θα περασουν οι μερες γρηγορα και θα ερθει ο καιρός που θα ξεκινήσεις την επόμενη προσπαθεια σου με αισιοδοξία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έζησα 2 φορές αυτό που ζεις κ τη δεύτερη σε δίδυμα..Δυστυχώς με το που σε διάβασα ήμουν σίγουρη για την έκβαση( λόγω δουλειάς σε μικροβιολογικό) ..η χοριακη ήταν πολύ χαμηλή για εξωσωματική κ φαινόταν ότι δεν πάει καλά..το γιατί το ξέρει η φύση..Τα καλά νέα είναι ότι έμεινες έγκυος..κ πίστεψε με έχοντας ήδη δύο παιδιά από διαφορετικές εξωσωματικές αυτό είναι πολλούς θετικό...σφίξει τα δόντια κ δοκίμασε πάλι..σκέψου ότι εγώ τα έχανα αφού τα έβλεπα άκουγα καρδιά κτλ μετά την 8 βδομάδα..κι όμως δε το γάλα κάτω..είπε θα τα καταφέρω..δεν έχω χρόνο ούτε για κατάθλιψη ούτε τίποτα τα παιδιά μου με περιμένουν! Καλή δύναμη κ σύντομα να διαβάσουμε τα ευχάριστα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα και από μένα !

Σε καταλαβαίνω κι εγώ πολύ καλά έχοντας περάσει κι εγώ από το ίδιο στάδιο της  εξωσωματικής και των φαρμάκων και 2 εμβρυομεταφορών. Η πρώτη μου χοριακή ήταν 8 και μένα με πολύ ζόρι να φτάσουμε έως το 1600 με άπειρες χοριακές και πολύ αγωνία. και πάνω που φτάσαμε στο 1600 και πήγαμε για την καρδούλα φύγαμε με την ψυχή στα πόδια. Απόξεση την άλλη μέρα.. Παλίνδρομη. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.. τον κόσμο σου όλο. ¨έχουν περάσει μόλις 6 μήνες από τότε και δε θυμάμαι τίποτα από εκείνες τς μέρες ,το μυαλό τα διέγραψε όλα ίσως από άμυνα .  Μάζεψα τα κομμάτια μου και είπα θα το ψάξω μέχρι τέλους καθώς δεν υπήρχε κάποιος παθολογικός λόγος μη σύλληψης . Απλά προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο (όχι με πολύ πρόγραμμα γιατι με τσακιζε αυτό ) και δεν ερχόταν. Εκανα κι εγω και ο αντρας μου πολλές εξετάσεις , πολλά χρήματα σε όλο αυτό το πράγμα που λέγεται αναζήτηση υπογονιμότητας , είπα πως θα φτάσω μέχρι τέλους για να μην ξαναπεράσω από αυτό που λέγεται ΑΠΟΒΟΛΗ . Εγώ αυτό που θα σου πω είναι να παλέψεις με τα τέρατα που ήρθαν και να τα νικήσεις. Πείσμωσε και πάλεψε !! Υπάρχει πολύ δυσκολία εκεί έξω αλλά δεν είσαι μόνη σου !! Είμαστε όλες εδώ... Καλό Πάσχα και Καλή Ανασταση !!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...