Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αρνητικη χοριακη, πολυκυστικες και χαμηλη βιταμινη, D


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εδω και ενα μηνα εχω καθυστέρηση. Σταματησα τα αντισυλληπτικα χαπια και τελευταια περιοδος μου ηρθε 1/12/17, απο τοτε προσπαθουμε για το 2ο παιδακι μας. Εκανα 2τεστ και αρνητικα και 2χοριαξες και αρνητικες. Πηγα στη γιατρο και με εβαλε να κανω παλι σε μια εβδομαδα κ εγραψε κατι αιματολογικες. Οι αιματολογικες εδειξαν χαμηλη(6) τη βιταμίνη D3  και τη βιταμίνηB12. Μπορει να ευθύνεται για καθυστέρηση; Περινενω τωρα την Πέμπτη και την χοριακη, αν και τοσο αργα δε νομιζω να είμαι. Εχει καμια αναλογγ εμπειρία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η χαμηλή βιταμίνη D δε νομίζω ότι σχετίζεται με την καθυστέρηση. Είχα και εγώ πολύ πολύ χαμηλή (μόλις 15), και καμία διαφορά δεν είχα στον κύκλο μου. Επειδή από τον τίτλο σου καταλαβαίνω ότι εχεις πολυκυστικές, η καθυστέρηση ίσως ειναι μια ανωμαλία του κύκλου λόγω αυτών. έπαιρνες και αντισυλληπτικά τα οποία διέκοψες οπότε είναι και αυτός ενα παράγοντας. Θα σου πει ο γιατρός σου και σίγουρα θα σου δώσει και συμπληρώματα καθώς η βιταμίνη d ειναι η βιταμίνη των οστών και πρέπει να την προσέχουμε~! Στη θέση σου θα έπαιρνα και ένα σετ τεστ ωορρηξίας ώστε να την παρακολουθώ μέχρι να ομαλοποιηθεί ο κυκλος μου, ειδικά από τη στιγμή που θα σου έρθει η πρώτη περίοδος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη επυτυχια!! Για την καθυστερηση μαλλον μπορει να ειναι απο τις πολυκυστικες οπως ειπε και η Kat-Cat και λεω μαλλον γιατι ειναι η γνωμη μου ... Αλλα η βυταμινη D3 ξερω πως επυρεαζει την γονιμοτητα οχι για την καθυστερηση!! Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για την βιταμίνη D δεν ξέρω να σου πω, αλλά ο συνδιασμός πολυκυστικών με την διακοπή των αντισυλληπτικών, λογικά απορύθμισαν τον κύκλο σου. Βέβαια το τι ακριβώς και το γιατί θα στα πει ο γιατρός σου. 

Γράψε μας όταν μάθεις, μπορεί να βοηθήσεις κάποια άλλη κοπέλα στο μέλλον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με πολυκυστικές και ποοοολυ αστατο κυκλο επαιρνα αντισυλληπτικά για χρόνια, όποτε τα σταματουσα δεν ερχόταν περίοδος...  Μη ξεχνας πως τα αντισυλληπτικά δε ρυθμίζουν ριζικά το κύκλο, απλά για όσο τα παίρνεις εχεις κυκλο, αν τα κόψεις και εχεις ανεκαθεν κυκλο αστατο τότε επιστρεφει δυστυχως ο αστατος κυκλος.

Προτείνω αν δεν εχεις καποιον ενδοκρινολόγο να απευθυνθείς σε καποιον απο τη στιγμή που ξεκίνησες προσπάθειες για μωρακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...