Μετάβαση σε περιεχόμενο

Που να πάω για σαλπιγγογραφία στη Θεσ/νίκη?


heleniw

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι σε διαδικασία εξετάσεων λόγω του ότι ετοιμάζομαι να κάνω σπερματέγχυση. Πρέπει να κάνω σαλπιγγογραφία αλλά δεν ξέρω ποιό κέντρο να προτιμήσω. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό διαγνωστικό κέντρο ή μαιευτήριο που να κάνει καλή δουλειά? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα .  Εγώ είχα πάει στη Γενική κλινική και μου την έκανε ένας πολύ εξυπηρετικος ιατρός Ακτινολογος( έχω την εντύπωση ό,τι είναι στρατιωτικός ιατρος).και λέω εξυπηρετικος γιατί όταν χρειάστηκα κάτι για την Επιτροπή εξωσωματικής με βοήθησε για μια βεβαίωση που νόμιζα ότι χρειαζόταν. Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα του  αλλα μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του (Και καθότι είμαι και νέο μέλος  δεν μπορώ ακόμη να στέλνω πμ )σε περίπτωση που θέλεις να τον ρωτήσεις κάτι. Επισης επειδη ηταν βατες οι σαλπιγγες μου δεν πονεσα και ηταν μια σχετικα ευκολη διαδικασία.  Ισως τα κοριτσια εδω να εχουν να σου προτεινουν και καπου αλλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα! δεν ξέρω αν σε πρόλαβα και πήγες.. αλλά σου συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το κέντρο http://www.radiology-center.gr/index.php/2013-02-05-14-01-19/2013-02-06-09-48-18 Μου το σύστησαν 2 γιατροί.. Αυτή που κάνει την σαλπιγγογραφία είναι μια καταπληκτική γυναίκα η Κελεμουρίδου, κόρη του Κελεμουρίδη που έχει το κέντρο. Είναι ήρεμη,  εξυπηρετική και το βασικό  πολυ καλά καταρτισμένη. Μου το σύστησαν κυρίως γιατι δεν πονάς τόσο πολύ. Χρησιμοποιούν μία νέα μέθοδο με ένα καινούριο καθετηράκι.. και η αλήθεια ειναι πως δεν πόνεσα καθόλου! Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα δεν ξερω αν την εκανες ηδη...η κουμπαρα μ που εκανε προσφατα πηγε στη euromedica θεσ/κης. Κατι ακομα, επειδη εκανα κ εγω πριν κανα μηνα αθηνα χρησιμοποιησα για πρωτη φορα το doctoranytime μεσω ιντερνετ κ μου εβγαλε προσφορα γτ ειναι ακριβη εξεταση...εκλεισα euromedica μεσω ιντερνετ μου εστειλαν ενημερωση υπενθυμηση κ ολα τα σχετικα μεσω κινητου κ email ηταν πολυ εξυπηρετικοι κ καταληγω στο οτι μεσω ιντερνετ την πληρωσα 70€ ενω αν επαιρνα τηλ κ την εκλεινα ηταν 140€ κ στο λεω γτ οταν πηγα εκει ρωτησα την κοπελα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...