Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβολιο mmr


Recommended Posts

Γεια σας.Εχω ενα αγορακι 21 μηνων και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε το εμβολιο mmr και εχω αγχωθει γιατι ακουω διαφορα.Αν υπαρχουν εμπειριες απο μαμαδες που κανατε το εμβολιο θα το εκτιμουσα αν μου λεγατε τυχον παρενεργιες που ειχαν τα παιδακια σας.Γενικα αγχωνομαι με τα εμβολια ποσο μαλλον για αυτο που ακουω διαφορα.Ευχαριστω εκ τω προτερον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγώ δεν το έκανα ακόμα στον μικρό μου, δεν κλείσαμε ακόμα τον χρόνο αλλά σε συζήτηση με την παιδίατρο μου είπε ότι από την 8η έως την 12η μέρα κάνει παρενέργειες και κυρίως πυρετό και αδιαθεσία. Εγώ που το έκανα επειδή δεν είχα κάνει όταν ήμουν παιδί ολοκληρωμένο τον εμβολιασμό δεν είχα παρενέργειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοπέλα μου να χαίρεσαι το μωράκι σου!!Εγώ το έκανα στη κόρη μου 3 Οκτωβρίου .τότε ήμασταν 14 μηνών και κάτι ημερών λόγω  έξαρσης τότε της ιλαρας..ο γιατρός μ.ειπε να περιμένω πυρετό ίσως από 7η ως 15η ημερα..δεν πάθαμε τίποτε ...ουτε καν αδιαθεσία ...κ ήμουν από αυτές π κ εγώ σκεφτόμουν τα μύρια οσια με αυτά π ακούς...ειμαι υπέρ των εμβολίων..οσο για το mmr που είχε κατηγορηθεί μέχρι κ.για αυτισμό ο παιδίατρος μ μου είχε πει αν ένα παιδί έχει αυτισμό αυτό φαίνεται από τους πρώτους μήνες της ζωής του...αυτο τ εμβόλιο γίνεται μετά το 12ο μήνα ..αρα όσοι προσπαθούν να βρουν αιτίες να μη το κάνουν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα ...να καταντησουμε να πεθαίνουν παιδιά από ξεχασμένες αρρωστιες.Μη φοβάσαι !! προστάτευσε το παιδί σου ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, εγώ της το έκανα όταν ήταν 16 μηνών και απλά μετά από 10 περίπου μέρες έκανε λίγο πυρετό για 2 μέρες και τίποτα άλλο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας με καθυσηχασαν αρκετα.Κανονικα ηταν να του το κανουμε πιο νωρις το εμβολιο αλλα επειδη το φοβομουν εγω ειχα πει στη παιδιατρο να το καθηστερησουμε ομως τωρα που ειναι σε εξερση η Ιλαρα ειναι αναγκαιο να γινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην φοβάσαι καθόλου ούτε και για αυτά που ακουγονται. ...! Εμένα μου έκανε δύο μέρες πυρετό  την 5η και 6η μερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...