Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΧΕΤΕ; (ΠΑΤΡΑ)


Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχεις πολύ καλά αποτελέσματα νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μονο και μονο για την ηλικία.  Οι τιμές σου είναι παρά πολύ καλές. Ενώ μόλις έκανα νιπτ, στη θέση σου δεν θα έκανα. 
    • Αχ κοριτσια μου!!!!!! ❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️ δεν υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα σμρ!!!!! φαντασου δλδ να δω θετικη χοριακη, να ακουσω καρδουλα τι εχει να γινει.... (το ξερω το παω πολυ μακρυα και ισως βιαζομαι αλλα σμρ πραγματικα θελω να αφησω λιγο την ευτυχια να με συνεπαρει και να χαρω την πρωτη μας επιτυχια!!!! εχω να νιωσω ετσι απο περυσι που ειχα την πρωτη θετικη χοριακη!!!!) Να ειστε ολες καλα!!! 🙏 Σας ευχαριστω τοοοοσο πολυ για τις ευχες, τη στηριξη και την αγαπη σας!!!!! 🥰 με βοηθησατε ολες παρα πολυ (κι εσυ @Nicol🦩 μου ακομη πιο πολυ που με βοηθουσες σε οοοο,τι χρειαστηκα, οποιαδηποτε ωρα, σ' εχω μεσα στην καρδια μου γτ δεν ειναι μονο η βοηθεια, ειναι αυτη η στηριξη που νιωθεις οτι ειναι καποιος εκει που θα στηριχτεις και που το εχει περασει... το εχει βιωσει οπως εσυ...) Μακαρι να ερθουν σε ολες μας τα παιδακια μας και να ειναι γερα!!!! να φωτισουν τις ζωες μας!!!!
    • Ωορρηξίας έκανα κ γω στον προηγούμενο κύκλο μια μέρα πριν την περίοδο κ ήταν αρκετά σκούρο όποτε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε. Αλλά αν είσαι 15η μέρα κ βλέπεις γραμμούλα μάλλον κάτι καλό έχει γίνει..🙏🏻🙏🏻 Η σημερινή είναι ίδια με τη χθεσινή; Ανέβασε να δούμε καλε!!!!!!! 
    • Εγω γίνομαι 35 σε μερικές μερες έκανα την αυχενική τον Φεβρουάριο μου είπε πως είναι εντάξει δεν μου ζήτησαν κάτι παρά πάνω λόγο ηλικίας τα αποτελέσματα τα ειδαν εμβρυολογος γυναικολογος  τωρα βέβαια πήγα σε άλλον γυναικολόγο στο δημόσιο γιατί πριν ήμουν σε ιδιώτη δεν ξέρω αν έχει διαφορετική άποψη εκεινος και ζητήσει κάτι παρά πάνω..σε 5 μερες πάω για β επιπέδου  εμενα πάνω στο χαρτι της αυχενικής λέει μετά τα 38 ζητάνε ντιπ 🤷‍♀️
    • Δεν το γνώριζα καθόλου αυτό πως είναι διαφορετικες η χοριακες  Είναι ακριβή η εξέταση αλλά από το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλύτερα που την εκανες και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...