Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτροπη εξωσωματικης


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια**ηθελα να ρωτησω τι χρειάζεται για την επιτροπη τι εγγραφα ποσο καιρο πριν πρεπει να κλεισεις ραντεβου  παιρνεις καποια χρηματα πισω απο το ικα σκεφτομαστε να κανουμε τη πρωτη προσπαθεια μετα τα Χριστουγεννα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπελούκα καλημέρα. Ευχομαι καλη επιτυχία. Όσο για τα δικαιολογητικα, κανονικα το κεντρο ή το νοσοκομείο που θα κανεις την διαδικασια οφειλει να σε ενημερωσει για το τι δικαιολογητικα χρειαζονται. Εμενα μου εδωςε το κεντρο μια λιςτα με 11 δικαιολογητικα. Περιλαμβανει ορμονικες εξεταςεις, λοιμωδη νοςηματα, σπερμοδιαγραμματα, σαλπιγγογραφια, ληξιαρχικη πραξη γαμου αλλά κ εγγραφα που πρεπει να δωςει ο εξωςωματικος.Εσενα δεν σε ενημερωσαν; 

Σε ότι αφορά τις επιτροπες, αναλογα σε ποια πολη θα περασεις, εχει διαφορετικη αναμονη. Θεσσαλονικη ή Αθήνα αποτι διαβαζω απο αλλες κοπελες τους κλεινουν 3 ή 4 μηνες μετα ραντεβου. Εγω που θα περασω στην Αλεξπολη δεν εχει καθολου αναμονη. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και καλη επυτυχια να εχεις !!!!για τα χαρτια θα σου πει ο γιατρος η ακομα καλητερα ο εξωσωματικος οπως ειπε και η @nikona η αν θελεις πηγενε στο ικα της περιοχης σου και ζητα το χαρτι με τα δικαιολογιτικα αλλα να προσεξεις μη σου δωσουνε κανενα παλιο (την πατησα) !!! Για το επιδομα ειναι 350€ καθε φορα που κανεις εξωσωματικη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι από μενα!

Σου στελνω το link που θα βρεις ότι χρειάζεσαι! Νομίζω σχετικά με το χρόνο αναμονης για ραντεβου εχει να κανει και η τυχη? πόσα άτομα εχουν κλείσει εκείνη τη περίοδο? δε ξερω... Κι εγω ακουγα για μεγαλες αναμονες αλλα βρηκα ευκολα.. εκλεισα ραντεβου για ενα μηνα μετα από τότε που είχα πάρει τηλ.

http://www.eopyy.gov.gr/GeneralAspx/ShowPage?a_View=Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...