Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin

Άνοιξε σήμερα το ερωτηματολόγιο για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017-2018

Recommended Posts

Η ΕΕΤΑΑ αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάρτησης των αποτελεσμάτων, άνοιξε σήμερα την online εφαρμογή για την συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου από τους δικαιούχους του voucher για τους παιδικούς σταθμούς, από το ΕΣΠΑ 2017 - 2018.

Συγκεκριμένα εδώ και κάποιες ώρες έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά η ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ σχετικά με το ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσουν οι δικαιούχοι του προγράμματος με την επωνυμία «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2017-2018.

Η συμπλήρωση του online ερωτηματολογίου είναι υποχρεωτική από όλους τους ωφελουμένους του προγράμματος για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Αν κάποιος ωφελούμενος αμελήσει αυτό το βήμα, αυτομάτως το voucher δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κι έτσι θα χάσει την αξία τοποθέτησης.

Ειδικότερα με βάση τα όσα αναφέρει η πρόσκληση του προγράμματος, οι δικαιούχοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο Εισόδου - Εξόδου στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ και κατόπιν να προσκομίσουν στην σχετική δομή τη βεβαίωση που μπορούν να εκτυπώσουν απευθείας από την εφαρμογή.

Τονίζεται επίσης, ότι δεν πρέπει οι μητέρες να αποκρύπτουν την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία των δομών.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή

.


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

 • Απαντήσεις

  • Ααχ κ εγω δεν τις αντεχω ειναι μεγαλη ταλαιπωρια, να μη μπορεις να φας τπτ και οι εμετοι το ιδιο! Ευχομαι οτι θα μας σταματησουν οταν περασει το τριμηνο!!
  • Και εγώ δύο εβδομάδες σχεδόν ημουν μια χαρά... Σήμερα πάλι ανακατεύομουν και εκανα εμετό..  Φοβάμαι μην συνεχιστούν και μετά το 3μηνο.. Και μου είναι ότι χειρότερο η ανακατωσουρες... Είμαι και μιγιαγκιχτη 😂
  • Κι εμένα με έμβρυα 3ων ημερών 11 μέρες μετά την ΕΤ μου είχε πει για χοριακή και μάλιστα επειδή από όσα διάβαζα νόμιζα ότι μπερδέυτηκε η βοηθός του την είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπε: υπολογίζουμε από τη μέρα της ωοληψίας...28/05 την είχα κάνει εγώ και 11/06 μου είχε βάλει χοριακή. Δλδ 28 έως 31 που πάει ο Μαίος 3 μέρες + 11=14. 
  • Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση. Μου δίνεις ελπίδα κ θάρρος...θα περιμένω υπομονετικά μέχρι Δευτέρα κ θα σας πω.
  • Η μέρα ωοληψιας δεν έχει καμμία σχέση με το μέτρημα για την ετ. Ακόμη και έβγαινε αρνητική θα σου έλεγα και πάλι κάνε χοριακη τη σωστή μέρα. Θα σου επιβεβαιώσουν κι άλλες κοπέλες που έχουν βάλει 3ων ημερών. Τώρα τη σχέση της χοριακης με το εξωμήτριο δεν την ξέρω, δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που σου έγραψα όμως ότι πολύ χαμηλές χοριακες έχουν εξελιχθεί καλά ισχύει.
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...