Μετάβαση σε περιεχόμενο

συμπτώματα εγκυμοσυνης


Sissyk

Recommended Posts

Καλημερα, 

Μπορειτε να μου πειτε σε σταθερο κυκλο 28 ημερων ποιες ειναι οι μερες που θεωρουνται γονιμες? Και μια ακομη διευκρινιση , τα σπερματοζωάρια πόσες μέρες μπορεί να ζούνε μετά την μέρα που μπαίνουν στον κόλπο? Και ποια είναι τα πιο βασικά συμπτώματα που δείχνουν εγκυμοσύνη εκτός ίσως από μία χαμένη περίοδο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσι!! Οι πιο γονιμες ημερες σου ειναι η 11η-16η. Η ωορρηξια σου (δηλ η πραγματικα γονιμη σου ημερα) ειναι η 14η ημερα μετα την εναρξη της περιοδου.. Στην θεση σου θα εκανα οπωσδηποτε σεξ 13η κ 14η (κ 3-4 μερες νωριτερα για να ειναι ανανεωμενο το σπερμα)! Ο χρονος ζωης του σπερματοζωαριου διαφερει απο αντρα σε αντρα. Μπορει να εχει διαρκεια απο λιγες ωρες, εως λιγες μερες.. Τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης συνηθως ειναι ιδια με αυτα της περιοδου οποτε μην δινεις κ πολλη σημασια αν δε δεις το κυριο συμπτωμα, δηλ απουσια περιοδου!! Αυξανεις τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης αν ξαπλωνεις ανασκελα για 10 λεπτα μετα το σεξ (η μπρουμυτα κ στο πλαι αν εχεις οπισθια κλιση μητρας). Επισης, δεν παμε τουαλεττα αμεσως μετα το σεξ! Καλη τυχη! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...