Μετάβαση σε περιεχόμενο

2η χαμενη εξωσωματικη και τελευταια?


Recommended Posts

δυστυχως απεβαλα ξανα.

δευτερη φορα.

τωρα εχω στην κρυοσυντηρηση 2 εμβρυα.

δεν ξερω αν εχω την δυναμη και το κουραγιο και το κυριοτερο τα χρηματα να κανω παλι το ιδιο....

αυτα.

μακαρι να γινετε ολοι σας μανουλες....

καλη συνεχεια... δεν εχω αλλα λογια.....

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι ρε γαμωτο. Σε σκεφτομουν και ας μη σε ξερω. Το ότι δε μας έστελνες με φοβιζε και εκανα ασχημα σσενάρια. Λυπαμαι τόσο που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου.

Ειλικρινά δε ξερω τι να σου πω.  Δε ξερω αν υπαρχουβ λόγια παρηγοριάς και κυριως αν βοηθουν αυτη τη στιγμη. Σου ευχομαι να μπορεσεις να σταθεις ξανα στα ποδια σου κ ψυχολοψικα αλλα κ οικονομικα και να προσπαθησεις ξανα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρίκλεια μου... λυπάμαι πολυ για το αποτέλεσμα...

Ευχομαι η Παναγίτσα να σου δωσει δυναμη και να βρεις πάλι τα χρήματα και την ψυχολογία για ακόμα μία προσπάθεια!

Ξερω πως οτι και να σου πω δε θα σε κανει να νιωσεις καλύτερα.....

Οτι θες είμαστε δίπλα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μ... και γω λυπαμαι παρα πολυ... δεν εμπαινες και ειχα και γω κακο προαισθημα οτι κατι δεν πηγαινε καλα... ουφφ :(:(

παρε το χρονο σου και οποτε με το καλο εισαι ετοιμη ευχομαι να καταφερεις να μαζεψεις τα χρηματα, να ανεβει η ψυχολογια σου και να προσπαθησεις ξανα.. 

ο,τι και να πουμε τωρα η ψυχουλα σου το ξερει...

αν χρειαζεσαι κατι ειμαστε εδω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xaρικλεια μου την ιστορια σπυ δεν την ξερω..δεν θα σπυ πω λυπαμαι κτλ...θα σου πβ μονο οτι οταν σε διαβασα σφιχτηκε το στομαχι.μου..βλρπεις κι εγω στοε 2 πρωτες εξωσωματικες ειχα παλλινδρομες....θελω να σου πω μονο πως στο ερωτημα σου αν ειναι η τελευταια απαντω στην τριτη εξωσωματικη εκανα το μωρο μου κ γενναω με 4 εξωσωματικη εντος τβν.ημερων( μη πω ωρων) ψαξε πολυ καλα καρυωτυπους αιματολογικα ανοσολογικα κ προχωρα..ελει εξω ειναι το παιδι σου....μην ακους τιποτα αλλο.κλαψε χτυπησου πενθησε θρινησε αλλα σηκω....δεν εχεις καιρο....εχεις ενα στοχο...αγωνισου...θα ρθει ειμαι σιγουρη οτι θα ρθει...το εζησα το ζω και θα το ζησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα @xarikleia. Ούτε εγώ ξέρω την ιστορία σου και λυπάμαι που γράφεις με τόσο απογοητευμένο ύφος την ανάρτησή σου. Δεν θα σου πω λόγια παρηγοριάς, δεν έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και δεν μπορώ να πλησιάσω τα συναισθήματα που βιώνεις αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η μητρότητα δεν μπαίνει σε στεγανά, δεν βιώνεται μόνο με την γέννηση ενός παιδιού αλλά και με την ανατροφή του, οπότε αν δεν έχεις το κουράγιο, τα χρήματα και την υπομονή να ξαναπροσπαθήσεις για μια τρίτη φορά την εξωσωματική, μην απορρίπτεις την υιοθεσία σαν εναλλακτικό τρόπο να γίνεις μανούλα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία και διαρκεί πολύ καιρό η περαίωσή της αλλά πιστεύω ότι δίνει σε πολλές γυναίκες την δυνατότητα να γίνουν μανούλες και σε μερικές περιπτώσεις καλύτερες από αυτές που τα γέννησαν και δεν τα ήθελαν....Την αγάπη μου και καλή δύναμη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρικλεια μου είδαμε πως δεν απαντούσες..και δυστυχως οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν..Λυπαμαι πολυ κοπελα μου..Δεν μπορω να σου πω κατι άλλο περα απο το οτι θελεις ειμαστε εδω για σενα..Θα συμφωνήσω με την κοπελα πιο πάνω που λέει για τις εξετάσεις..Σφηξε γλυκια μου τα δόντια και πάλεψε..κανε οτι δεν εχει γίνει έως τωρα..και θα προτινα να σκεφτείτε την αλλαγή γιατρού..αν γινεται..Σε καποιες κοπέλες μονο και μονο απο άποψη ψυχολογίας λειτούργησε θετικά..προσφάτως εμαθα και για μια ακομη μέθοδο που χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν την εμφύτευση,το λεγόμενο scatching..μια φίλη που απέτυχε τον περασμένο μηνα το εκανε και στον επόμενο κύκλο κανει και κεινη την επόμενη προσπάθεια της..Να ξερεις πως ειμαστε δίπλα σου ακομη και μεσα που μια οθόνη..γιατι ο σκοπός μας ειναι κοινός..και ιερος..σου στελνουμε την αγαπη μας και τις ευχές μας για ταχεία αναρρωση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...