Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λογοθεραπεια


Recommended Posts

Γεια σας.

Αθριο θα κανουμε το 3ο μαθημα λογοθεραπειας.. Ο μαγκας μου ειναι 2,5 πανεμορφος και νευρικος..Ξεκινησα μονη μου να ψαχνω για λογοθεραπευτρια εδω και εναν μηνα.. δεν μιλαμε καλα ... δλδ λεμε αυτα που λεει ενα παιδι 1,5 χρονων , μαμα μπαμπα ε (ελα) γαλα κακα και αλλες τετοιες λεξουλες.. τα υπολοιπα τα λεει οπως εκεινος θελει! Καταλαβαινει τα παντα .. Την προηγουμενη εβδομαδα λοιπον ηρθε μια κοπελα στο σπιτι μας,λογοθεραπευτρια!! Φευγοντας μας ειπε οτι πρωτα πρεπει να φτιαξουμε την συμπεριφορα μας και μετα να δουμε τον λογο !! οταν ριχνει κατι κατω (κερακια) να του λεμε "μπραβο εισαι πολυ δυνατος" .να μην τον βαζουμε τιμωρια και γενικα οταν κανει κατι ασχημο να μην αντιδραμε! Ωραια....... μας ειπε κ αλλα ομορφα πραγματα για το παιδι μας.. θυμωσα παρα πολυ .. ισως να ειχε και δικιο ομως τωρα που το σκεφτομαι .. Ωστοσο σημερα καναμε μια συνεδρια,για δευτερη γνωμη με μια απιστευτη ... Θεα η κυρια!! μολις μπηκαμε με τον τροπο της κερδισε το παιδι και το πηρε μαζι της (κ εγω φυσικα) επαιξαν ..ο δε μικρος,τελειος! ελεγε οτι τον ρωτουσε (ηχους απο ζωακια,αντικειμενα και χρωματα) .. εκεινη αυτο μου ειπε ειναι πως,ειναι σε μια ηλικια που με η και χωρις την βηθεια λογοθεραπευτριας το παιδι σε 6 μηνες θα μιλησει .. ομως ισως να εχει καποιο προβλημα στα 4του με τα γραμματα ξ,ρ,ψ κτλ.. ισως !! Τελος μου ειπε να δωσω λιγο χρονο στην κοπελα που ηδη εχουμε ξεκινησει !!! 

Ειμαι πολυ θυμωμενη με εμενα φυσικα... εχω παγωσει απεναντι στο παιδι ... δεν ξερω τι να κανω και πως να του φερομαι .. μερικες φορες με κοιταει οταν μου πεταει το κινητο κατω ( σιγα σιγα για να δει τι θα κανω) εγω του λεω μπραβο και εκεινος μου λεει οτι ειμαι "γκαγκα" .. πως μπορω να τον βοηθησω? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα... Κ τα δικα μ δυο χρονον και λενε πολυ λιγες κουβεντουλες αλλες καθαρα και αλλες οχι... Τους δινω το χρονο τους και θα μιλησουν..δεν ειναι ολα τα παιδακια το ιδιο καποια αργουν λιγο αν λεει τα βασικα μην αγχώνεσαι γι αυτο... Το οτι μας καταλαβαινουν οτι τους λεμε επισης ειναι πολυ καλο... Μια σταλια παιδακι που εμαθε να λεει τετοιες κουβεντουλες? Κανε οτι σου λεει η ιδικος ξερει καλυτερα.. Εμενα μονο ζημιές κανουν αλλα τα κατανοω γιατί ειναι λιγο μικρα ακομα δν τα αποπαιρνω απλα φροντιζω να μν υπάρχει τιποτα ευθραστο γυρω.. Τι ηταν αυτο που σε οδηγησε στην λογοθεραπευτρια? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...