Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Φρούτα και Λαχανικά» - Νέα εκπαιδευτική εφαρμογή του mammyland για τα μικρούλια μας!


admin

Recommended Posts

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το 7ο εκπαιδευτικό παιχνίδι του mammyland για τα μπομπιράκια μας. Σε αυτή την εφαρμογή, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό η το tablet σας από το Google Play, τα παιδάκια μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής

★ Περιλαμβάνει περισσότερες από 80 φωτογραφίες φρούτων και λαχανικών.

screenshot_2.png-6400fit.jpg

★ Τα μπομπιράκια θα λατρέψουν την εφαρμογή την οποία θα μπορούν να παίξουν στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, και οπουδήποτε θέλετε εσείς να τα απασχολήσετε δημιουργικά.

★ Τα μικρούλια μπορούν να παίξουν το παιχνίδι "ΒΡΙΣΚΩ", το οποίο θα τους διδάξει να αναγνωρίζουν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά.

screenshot_3.png-6400fit.jpg

★ Οι γονείς δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να μάθουν πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν.

★ Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και σχεδιασμένη για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας, και νήπια, όμως μπορεί να χαρίσει ευχάριστες στιγμές ακόμη και σε μωράκια ή και ακόμη μεγαλύτερα παιδιά.

screenshot_4.png-6400fit.jpg

★ Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση όλων των ήχων. Π.χ. ο γονιός μπορεί να απενεργοποιήσει την εκφώνηση, και στη συνέχεια να ρωτάει το παιδί ποιο είναι το φρούτο ή το λαχανικό που εμφανίζεται στην οθόνη.

★ Απασχολήστε τα παιδιά σας δημιουργικά για ώρες με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια - οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ.

screenshot_5.png-6400fit.jpg

★ Όλα μας τα παιχνιδάκια απευθύνονται στα Ελληνόπουλα, επομένως όλοι οι ήχοι και οι εικόνες είναι στα Ελληνικά.

★ Η εφαρμογή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας :)

Εγκαταστήστε τώρα το «Φρούτα και Λαχανικά» στο κινητό η/και το tablet σας και χαρίστε στα παιδιά σας ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κάνοντας κλικ επάνω στο μενού "Mammyland Apps" μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του mammyland !!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...