Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι νέα στο forum , παρακολουθώ όμως καιρό θέματα που σας απασχολούν και αποφάσισα να σας παραθέσω και το δικό μου.Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 6 χρόνια και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Η πεθερά μου ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική μαζί μου δεν μου δημιουργούσε όμως και προβλήματα. Ίσα ίσα που πριν από 1 χρόνο που αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε μας είπε ότι μπορούμε να μείνουμε στο δικό της σπίτι στην Αθήνα μιας που η ίδια μαζί με τον πεθερό μου μένουν μόνιμα επαρχία για να εξοικονομήσουμε χρήματα και να μην είναι το σπίτι κλειστό. Δεν το σκεφτήκαμε πολύ και ξεκινήσαμε τη νέα μας ζωή εκεί μέχρι να μαζέψουμε μερικά χρήματα και να πάμε σε ένα δικό μας.Και κάπου εκεί άρχισαν όλα. Ύστερα από 1 μήνα συγκατοίκησης ήρθε στην Αθήνα και καλά είχε να πάει σε γιατρό και αποφάσισε ότι θα μείνει μόνιμα έτσι λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε να βρούμε έναν δικό μας χώρο μιας που το σπίτι ανήκει στην ίδια να μην την ενοχλούμε κιόλας διότι τα σχόλια δεν έχω την ησυχία μου , με ενοχλήσατε κτλ πήγαιναν και ερχόντουσαν.Και εκεί που της το ανακοινώνει ο αραβωνιαστικος μου  αρχίζει το παραλήρημα και γιατί δε με θέλετε και τι σας έκανα σε έχει βάλει στο βρακί της και άλλα τέτοια ωραία. Μέσα σε όλα αυτά ήθελε να μας πείσει οτι έπρεπε να πάρουμε και τη κόρη της μαζί μας να μείνει διότι τι θα απογίνει άμα ο άντρας μου φύγει και ζήσει μαζί μου? Ποιος θα τη συντηρεί;;;; Για να πάει να βρει δουλειά η εν λόγω δεσποινίδα ούτε κατά διάνοια.Αφού ρίχνουν έναν καβγά μετακομίζουμε στο σπίτι μας.Φυσικά ούτε τηλεφωνο αν χρειαζόμαστε βοήθεια.Και τώρα έρχεται ο γάμος. Δε θέλει να ακούσει για Θρησκευτικό γάμο.Πολλά τα λεφτά λέει να παντρευτούμε με πολιτικό να τελειώνουμε αυτές ακριβώς ήταν οι κουβέντες της.Φυσικά αυτά που σας γράφω είναι μόνο η περίληψη αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας πως να τη χειριστώ αυτή τη κατάσταση χωρίς να τσακωθώ μαζί της; Ο άντρας μου φυσικά μετά από πολλούς κόπους άρχισε να παίρνει το μέρος μου όμως η γυναίκα δε καταλαβαίνει τίποτα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυγε και απο αυτην και απο αυτον..  Υπαρχουν καλυτεροι, δεν εισαι η Ευα (η γνωστη).  Μια παθουσα και ομοιοπαθουσα σου μιλα. Τωρα τον αγαπας, αργοτερα θα τον μισεις και θα μετανιωνεις γιατι θαχεις παιδι ενω τωρα εισαι μονη ελευθερη και κυρια του εαυτου σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σε συμβούλευα αφου σε υποστήριζει ο αντρας σου τα λόγια είναι περιττά(αυτος είναι η οικογένεια σου, αυτον θα παντρευτείς). . Να μην μένετε πολύ κοντά της, θρησκευτικό μπορείς να κανεις οπως τον ονειρεύτηκες λιγακι πιο οικονομικά αν ψάξεις λιγάκι στο ίντερνετ κτλ αρκεί να τα πληρώσετε μονοι σας. Ασ'την θα πει θα πει θα της περάσει και αν δεν της περάσει τοτε σου χω κ δωρο ξύδι. .. και κατι ακομα στο σπιτι σου κανεις δεν εχει δουλειά ουτε αδελφός ούτε αδελφή.  Εκεί γίνονται η παρεξήγησεις !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...