Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νέα λειτουργία - Social Wall


admin

Recommended Posts

Όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το mammyland το 2003, ελάχιστες ήταν οι πηγές ενημέρωσης στο ίντερνετ για την ελληνίδα μέλλουσα ή νέα μανούλα. Με εξαίρεση 2-3 πολύ χρήσιμα sites το μόνο που μπορούσε να βρεί κανείς ήταν κάποια αποσπασματικά άρθρα εδώ κι εκεί, ή  μερικές υπο-ενότητες σε μεγάλα πόρταλ.

Σήμερα - και με την έκρηξη των social media την τελευταία δεκαετία - αντιμετωπίζουμε το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα: υπερβολικά πυκνή πληροφόρηση, εξαιρετικές προσπάθειες, καταπληκτικό περιεχόμενο, πανέμορφες ιστοσελίδες, εξαιρετικές fan pages, χρήσιμα tweets, φοβερά βιντεο στο Youtube, εμπνευσμένες φωτογραφίες στο Pinterest και το Instagram... και πως άραγε να τα παρακολουθήσει κανείς όλα αυτά χωρίς να πελαγώσει;

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε στο mammyland, ένα Social Wall, δηλαδή μία εφαρμογή στην οποία θα συγκεντρώνουμε, και θα παρουσιάζουμε το καλύτερο περιεχόμενο που παράγεται καθημερινά για τη νέα και μέλουσα μητέρα. Πηγές μας θα είναι η ελληνική μαμαδο-blog-όσφαιρα, οι ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με την μητρότητα και την οικογένεια, και φυσικά όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Επισκευθείτε την εφαρμογή (υπάρχει λινκ στο κεντρικό μας μενού επάνω) και πείτε μας τις παρατηρήσεις, τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας!

Σημείωση: Αν γνωρίζετε μία πηγή (ιστοσελίδα, fan page, ή κάποιον λογαριασμό σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο) η οποία να δημοσιεύσει περιεχόμενο αποκλειστικά με αυτή την θεματολογία, και το οποίο θα θέλατε να το συμπεριλάβουμε στο Wall του mammyland, απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση, δίνοντας το σχετικό λινκ.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • admin pinned and featured this topic
  • admin unpinned this topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...