Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΛΑΜΗ ΒΡΕΦΟΥΣ...ΠΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?


Recommended Posts

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, γεννησα ενα αγορακι 3.190 βαρος, 47 μηκος και 34 περιμετρο κεφαλης και με μικρη προσθια πηγη 1 εκατοστο με καισαρικη λογω πρωτου τοκετου με τον ιδιο τροπο ....με προβληματιζει κατι πολυ απο χτες που πηγαμε παιδιατρο...τωρα ειναι 3 μηνων και 3 ημερων, 7.150 βαρος,55 μηκος, με 38 περιμετρο κεφαλης και ανοιχτη πηγη δοξα το θεο...ολα καλα μας λεει , μια ηπια υπερτονια κατω ακρων εχει, θα κανουμε ασκησεις στο σπιτι,....λιγο στραβισμο που ειναι λογικο...αυτο που με αγχωνει ειναι οτι .....ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ....εκανα το λαθος και ειδα στο ιντερνετ...γραμμη του πιθηκου την αναφερει, simian line, κλπ. και την εχουν κυριως παιδια με συνδρομα και τετοια...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΧΧΧΧΧΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ........ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑ με μια γραμμη και ολα να ειναι φυσιολογικα????????? επειδη θα σκεφτειτε τι ειπε η παιδιατρος ειπε...ολα καλα παρακολουθουμε το παιδι στην αναπτυξη του κλπ κλπ κλπ....περιμενω οσο πιο συντομα μπορειτε απαντηση...σας ευχαριστω για τον χρονο που θα διαθεσετε ο Μεγαλοδυναμος να δινει υγεια στις οικογενειες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα. καταρχην να σου ζησει ο μπεμπης! δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση γι α συνδρομο κτλ διοτι κανεις υπερηχω β επιπεδου και θα σε ενημερωναν αν υπηρχε αυτο το προβλημα. δεν χρειαζεται να ανχωνεσε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se eyxaristo polu kopela mou dystyxos den fainontai ola kai uparxoyn 300.000 syndroma pou den fainontai ola ston b'epipedou kai theloun amnioparakenthsh gia ayto zhato manoules pou na to exei to paidaki tous kai na einai fysiologiko se ola tous. ksereis kati sigoura kai to les me sigouria???????? einai xromosomikes anomalies sto dna ston kariotypo gia ayto frikaro!!!!!!! na eisai kala pantos filh mou...euxomai ygeia sthn oikogeneia sou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με το παραπανο που ειπες. επανω λεει ποσες πιθανοτητες το παιδι να εχει καποιο συνδρομο. στης εξετασεις που εκανες οταν ησουν εγκυος εδειξε κατι? μη με ευχαριστας καθολου μακαρι να μπορουσα να κανω κατι να αλλαξει αυτο! σε ευχαριστω για της ευχες σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...