Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να παμε παιδικο το αδερφακι 4 ετων ενω θα υπαρχει βρεφος?


Recommended Posts

Καλησπερα! Συντομα θα γεννησω το 2ο παιδακι μου η μικρη μου η οποια ειχε παει και περυσι παιδικο περασε και φετος αλλα με προβληματιζει μήπως αρρωσταινει συχνα και κολλαει και το μωρακι ή λετε να εχει κανει αντισωματα απο περυσι και να ειμαστε οκ? εχετε καμια εμπειρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..να σου πω..εμενα το παιδι μου το μεγαλο ειναι σχεδον 4 και τωρα η μικρη ειναι 9μηνων..

αυτα ειναι ρισκα..

εγω ας πουμε ενω ελεγα οτι μολις 40ησω θα την στειλω...κρατησα τη μεγαλη 3-4 μηνες σπιτι κ την εστειλα μετα..

ξανα πηγε μαρτη στο σχολειο..

ξερω κοσμο που δεν σταματησε το παιδι απο το σχολειο ξερεις να μη καταλαβει οτι αλλαζει η καθημερινοτητα του..ειναι στη κριση σου!

με το καλο !

και πηραμε 2 φορες αντιβιωση τον ιουλιο για ωτιτιδα..ασχετο!τι να πω..ειναι να σου κατσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και με το καλό να γινεις για δευτερη φορα μανούλα. Εγώ γέννησα τον δευτερο γιο μου πριν περιπου 5 μήνες και ο πρώτος μου πήγαινε προ-προνήπια (4 ετών όπως η μπουμπου σου). Το οτι θα πάει δευτερη χρονια δεν σημαίνει οτι δεν θα κολλήσει τίποτα. Αν έχεις την επιλογή να την κρατησεις σπίτι τουλάχιστο μεχρι να σαραντισεις (με βοήθεια απο γιαγιά κτλ.) κανε το. Και μαλιστα κρατα την απο πριν ακόμα γεννήσεις. Εγώ ο βλάκας τον έστειλα σχολειο μεχρι και μια μερα πριν γεννήσω και την ωρα που γεννούσα το παιδάκι μου ψηνόταν με 39 πυρετό από κάποια ίωση που είχε κολλήσει (Απρίλη μήνα και με τα παραθυρα ανοιχτα στο σχολειο). Περιττο να σου πω οτι εμεινα μια επιπλεον μερα στο μαιευτηριο μήπως και καλυτερέψει και τελικά επειδή τα συμπτωματα του δεν υποχωρουσαν εμεινα μια βδομαδα στην πεθερα μου (απο το μαιευτηριο στην πεθερα- χαρμα). Τελικά, και οταν ακόμα επεστρεψα σπίτι μου και το παιδι μου ηταν απυρετο, ήμασταν με χειρουργικές μάσκες όλοι μες το σπίτι για 2 βδομάδες για να μην κολλήσουμε το μωρό, το οποιο τελικά ευτυχώς δεν κόλλησε. Αυτό που θελω να σου πω είναι με τίποτα να μην το ρισκάρεις, γιατι αν το νεογεννητο σηκώσει πυρετο, θέλει νοσηλεία σε νοσοκομείο κι όχι ενα απλό ντεπόν. Ελπίζω να σε βοήθησα! Φιλια και με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην ιδια φαση και εμεις ο μικρος μας 4 μηνων

τα μεγαλα 4 χρονων

γεννηθηκε απριλιο και μια χαρα τα πηγα σχολειο

δεν τα σταματησα ουτε μια μερα

ο μεγαλος κολλησε ιωση οταν ο μπεμπης ηταν 1 εβδ

τιποτα δεν επαθε ο μπεμπακος -τον προσεχαμε να μην ερχεται σε επαφη

τι να σου πω τυχαιο;

σπιτι παντως δεν κρατιοντουσαν

σε αυτη την ηλικια τα παιδια θελουν βολταρια και εξω

εαν εχεις την δυνατοτητα να την βγαζεις εξω να ξεσκαει η μεγαλη τι να πω αστη σπιτι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινή εμένα πάντως η δεύτερη χρονιά με τις κόρες παιδικό από άποψη ιώσεων ήταν με διαφορά καλύτερη από τη πρώτη.Δεν αρρώστησαν πολλές φορές σε σημείο πχ να θέλουν αντιπυρετικά ή αντιβίωση.Αντε να χαν λίγο παραπάνω μυξούλες.Αποκτανε πια αντισώματα νομίζω.Γνωμη μου μη τη σταματήσεις από τη ρουτίνα της.Αμα είναι και όλη μέρα σπίτι και συ βυζοκολλημένη στο μωρό μηπως ζηλεύει και ξεσπάει;Λέω εγώ τώρα....δε ξέρω...

Καλή λευτεριά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα περσυ μέσα Ιουλίου, και τον Σεπτέμβρη την έστειλα την μικρη παιδικο κανονικα δεν ήθελα να νιώσει ότι χάνει κάτι, ειχε ήδη ξεκινήσει απο τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Η παιδιατρος μου ειχε δωσει το οκ λεγοντας οτι έξαρση των ιώσεων στην Ελλάδα εχουμε κυρίως Ιανουάριο Φεβρουάριο οπότε μέχρι τοτε θα ειχε μεγαλώσει και το μικράκι μου.

Δεν το μετάνιωσα που την έστειλα πρώτον η σχέση της με τον αδερφό της ήταν καταπληκτική απο την πρώτη στιγμη, δεν ένιωσε ότι την κάνω στην άκρη για το μωρο γιατι είχα όλο το πρωινο μαζι του που έλειπε στο σχολείο οπότε τα απογεύματα και με λίγο βοήθεια απο την γιαγια ήμουνα όπως πριν με την κόρη μου. Δεύτερον είδα μεγαλη πρόοδο στο λεξιλογιο της, στις γνωσεις της στον τροπο που ζωγραφιζει σε σχέση με αλλα παιδάκια της ηλικίας της που είτε τα σταμάτησαν απο τον παιδικο επειδη ήρθε αλλο παιδάκι ή δεν τα πήγαν και καθολου.

Όλη την χρονια αρρώστησε τρεις φορές μια τον Οκτώβρη μια τον Δεκέμβρη και μια τον Απρίλη με πυρετο, βήχα και μυξουλες, κόλλησε και ο μικρός βήχα και μυξουλες αλλα πολυ πιο ηπια και το αντιμετωπισαμε με ορους και μασκα στο σπιτι, το μονο δύσκολο μου ήταν εκείνες της μερες να τα κράτησω σε χωριστά δωμάτια.

δες τα θετικα και τα αρνητικά και αποφάσισε τι θα ρισκαρεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου, δε μπορείς να ανεβάσεις φωτο γιατί είσαι δοκιμαστικό μέλος. Για τον ίδιο λόγο αργούν να ανέβουν οι αναρτήσεις σου. Μόλις συμπληρώσεις τις 20 αναρτήσεις θα φαίνονται κατευθείαν κ θα μπορείς να ανεβάσεις κ φωτο. Τί δείχνει το τεστάκι σου;
    • Ναι είναι κουραστικό και αυτό μωρέ τοση ώρα εκεί δεν σε αφηνουν να πας βόλτα για να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα  Εσενα σου ειπα ποτε να την κανείς; Εμένα μου είπε μετά το Πάσχα 
    • Καλώς ήρθες αργούν να εμφανιστούν όπως είπες και katiana 1987 γιατί είσαι νέο μέλος οσο  σου επιτρέπει να γράφεις ώστε να φταστείς τα 20 μνμ για να εμφανίζονται αμέσως 😊
    • Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα με το καλό το μωρακι σας 😊 επειδη εισαι καινούργιο μέλος αργούν λίγο τα μνμ σου αλλά μόλις τα βλέπουμε θα σας απαντάμε  εμενα είναι το δεύτερο παιδάκι θα σου πω εγω τι έκανα γιατί κάθε κοπέλα θέλει και χρειάζεται διαφορετικά πράγματα  Στο ιδιωτικό που γέννησα εγω στο Ιασώ στο μαιευτήριο θα πάρεις ένα φορμάκι με το οποίο θα φύγει το μωρο από εκεί.. εγω την είχα βάλει κοντομάνικο φορμάκι και γέννησα τέλη Αυγούστου έχει πολύ ζεστη αλλά είχα μαζί μου άλλο ένα μακρυμάνικο καβάτζα το οποίο δεν χρειάστηκε..  εγω είχα πάρει νούμερο 1 το 0 είναι πολύ μικρό και γέννησα 3280γρ 49cm ήταν φαρδύ το ηθελα να είναι άνετο όλα τα είχα πάρει κοντομάνικα τα μωρά   θέλουν ελαφρυ ντύσιμο ειδικά το καλοκαίρι άσε που μεγαλωνουν πολύ γρήγορα.. από orchestra είχα πάρει  ήταν καλά γενικα τα πιο πολλά ρούχα ακόμα και τώρα που είναι 1,5 χρόνων ψωνίζω από εκεί  εγω είχα ένα μπιμπερό και μια πιπιλα κανονικά λένε η πιπιλα μπαίνει μετά που σαραντίσει το μωρο όχι νωρίτερα όποτε μάλλον η πιπιλα είναι άχρηστη στην αρχή αφού δεν επιτρέπεται αν θηλαζεις το παιδί για να μην πάθει σύγχυση θηλων.. εδώ να πω ότι εμένα πιπιλα το παιδί δεν πήρε ποτε..  τωρα ότι άλλο θες και μπορω να βοηθησω πες μου 😊
    • Καλημέρα και καλώς ήρθες κορίτσι μου. Κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά. Αλλά όλες οι ήδη μανούλες μου είπαν να μην πάρω πολλά για αρχή και να το δω στην πορεία! Δηλαδή... 5-6 ζιπουνάκια, 5-6 φορμάκια κ.ο.κ. Το νούμερο θα το δούμε ανάλογα με τα κιλά του μωρού που θα έχει περίπου στο τέλος του 7ου φαντάζομαι! Δεν ξέρω αν λέω κάτι λάθος. Απλά κι εμένα ως πρώτο μωράκι, πάω ψάχνοντας!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...