Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι κανουμε οταν καταλαβαινουμε οτι ενηλικας βαρεσε το παιδι μας?


Recommended Posts

Προσωπικα περιμενα οτι δε συμβαινει πια στις μερες μας μεχρι που συνεβη σε εμενα!Εχω ενα αγορακι σχεδον 4 ετων και πηγαμε το απογευμα στη παιδικη χαρα.Συναντω μια παλια μου γνωστη,τη χαιρεταω και παω λιγο παραδιπλα να χαιρετησω τις φιλες μου,αφηνοντας για λιγο τον μικρο στη τσουληθρα,εχοντας και στην ακρη του μυαλου μου οτι η παλια γνωστη μου θα τον εχει λιγο το νου της,μην τον χτυπησει καποιο απο τα μεγαλα παιδια που ηταν αγριμακια.Δυο λεπτα εκατσα με την πλατη γυρισμενη να πω γεια και ερχεται ο μικρος με σπαραγμους!Η παλια γνωστη μου ,επειδη ενοχλησε το παιδι μιας φιλης της,τον τραβηξε απο το χερι και τον οδηγησε στο παγκακι με αποτελεσμα να χτυπησει το ποδαρακι του,του εχωσε μια στο στομα και μια στη κοιλια!

Πηγα με το παιδι στην αγκαλια και μου λεει με θρασος του ειπα να μην πειραζει το παιχνιδι του ταδε και δεν με ακουγε και τον πηρα στο παγκακι να του μιλησω.Μεσα σε 2 λεπτα στριμωξε το παιδι μου και το εκφοβισε χτυπωντας το!Της ειπα βεβαια οτι αυτο που εκανε ειναι ανεπιτρεπτο,εκεινη αρνηθηκε οτι τον χτυπησε βεβαια,της εσουρα κανα δυο γιατι φευγοντας μου ειπε και καληνυχτα με υφος και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν επραξα καλως που ημουν σχετικα ηρεμη ή αν επρεπε να την πιασω απο το μαλλι και να την κανω σβουρα!

Επεξεργάστηκε από eleni piraus
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χτύπησε το παιδί στο στόμα και στην κοιλιά;;;; Καλά, αυτή είναι βάρβαρη!

Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, αν προσθέτουμε βία στη βία, απλά θα οδηγηθούμε σ' έναν πιο βίαιο κόσμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα πραγματα πρεπει να επιλυονται οσο το δυνατον πιο ειρηνικα! αν τωρα δεν επιλυονται ετσι τοτε σιγουρα υπαρχουν και αλλες λυσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα οτι καποιος φοβησε το παιδι σου.Αν ειναι παιδακι καπου το συγχωρεις πιο ευκολα,αν προκειται για ενηλικα τι να σου πω..Εχουν περασει 3 μερες και ακομη εχω ενα κομπο στο στομαχι μου.Μπορω να την βρω και μπορω και να την χτυπησω αλλα και παλι δε νιωθω ικανοποιηση.Τα ματια μας 14 στα παιδια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον βρηκα το τηλεφωνο της και απαιτησα να του ζητησει συγνωμη.Εκεινη βεβαια δεν το παραδεχεται,αν και της ειπα οτι εχω 2 μαρτυρες,ζητησε συγνωμη και μου το εκλεισε συγχυσμενη.ΑΧΧΧΧΧΧ!ανακουφιστηκα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση!!!Σε αυτα τα πραγματα πρεπει ολες οι μανουλες να ειμαστε ενωμενες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...