Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:cry: ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΕΚΑΝΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ 13 ΜΕΡΑ ΑΠΌ ΕΜΒΡΙΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΗΛ 19/3 ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ

52 ΈΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΣΤΙΣ 22/3 ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ 71 ...ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΉ ...ΈΧΩ ΕΛΠΊΔΕΣ

ΕΊΧΕ ΚΑΜΊΑ ΣΑΣ ΤΈΤΟΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ?ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΉ ΑΛΛΆ ΜΉΠΩΣ????

ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΞΈΤΑΣΗ ΠΡΟΓΕΣΤΟΡΟΝΗΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΧΟΡΙΑΚΗ?

ΈΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΊ. ..Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΕΊΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΤΑ ΧΆΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ

Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ 5 ΜΈΡΕΣ.ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΛΈΤΕ?

Σας υπέρ ευχαριστώ και εύχομαι όλα να έρθουν όπως επιθυμείτε.

Δημοσίευση

καλησπέρα,

δεν έχω ανάλογη εμπειρία, συμφων'ώ με το γιατρό σου απλά θα πρέπει να περιμένεις ακόμα. Κάνε υπομονή, ξέρω ότι είναι δύσκολο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι εγκυος...

Δημοσίευση

Νομίζω υπάρχουν περιπτώσεις χοριακής που δεν ανέβαινε κανονικά και μετά εξελίχθηκε σε κανονική εγκυμοσύνη. Δε θέλω να σου δώσω πολλές ελπίδες, για να μην απογοητευτείς μετά, αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είσαι εγκυούλα!

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣ?????????????????? ΑΣΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!ΧΕΣΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ.....ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ!!!! ΦΙΛΙΚΑ, ΕΥΑ

Δημοσίευση

:PΣας ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχουλες σας

Κοριτσάκι Ευακι με συγκίνησε τόσο πολύ το είσαι μητερα να σαι καλά και σε ευχαριστώ για

την θετική ενέργεια την χρειάζομαι τόσο πολύ!!!!

Σας εύχομαι γρήγορα οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν καθώς μεσα στην

βδομάδα να μοιραστώ τα χαρούμενα νέα μου! :!: φιλακια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλά είμαι προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη κι αισιόδοξη 😊 βέβαια ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αρκετά χαχαχα  Καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς, να κάνεις τα μπάνια σου, να απολαύσεις στιγμές με τον καλό σου. Θυμάμαι αυτό είχα πει κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι όντας κομμάτια μετά την τελευταία αποβολή, ότι απλά θέλω να ηρεμήσω απ' όλα. Χρειάζεται κι αυτό, ένα μικρό διάλειμμα, ειδικά αν όπως λες είσαι περίεργα ψυχολογικά. Εύχομαι να βρεις την ηρεμία τις επόμενες μέρες και από φθινόπωρακι νέος κύκλος ξεκινά 💛
    • Οσο σκληρο και να ακουστει αυτο που θα πω ισως είναι και η μονη λυση. Ξεχνα τον και προχωρα την ζωη σου. Το καταλαβαινω πονας για τον χωρισμο σας και για την αποβολη μα δεν υπαρχει κατι αλλο πια να κανεις. Εγω σου λεω και το αλλο. Μηπως εχει γκομενα; Και γιαυτο να αλλαξε ολη του η συμπεριφορα; Κατι αλλαξε απο την μερια του εκτος και αν ηταν παντα ετσι απλα δεν το εβλεπες. Οπως και να εχει πρεπει να προχωρησεις παρακατω.
    • Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣 Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!! Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!! Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!! Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος.  Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆  Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗
    • @Nerina κοριτσι μου εγω σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα σου γραφω και εδω. Θα σου πω το εξης εχω υπαρξει στο παρελθον στη θεση του συντροφου σου. Τι θελω να πω ειχα σχεση με εναν ανθρωπο πηγαιναμε σοβαρα εβλεπα πολλα πραγματα στα οποια δεν ταιριαζαμε και δε μου αρεσαν ηταν υπερβολικα ζηλιαρης και με πιεζε παρα πολυ. Εμενα μαζι του γιατι πιστευα οτι τον αγαπω πραγματικα και βαθια. Τον τελευταιο καιρο πριν χωρισουμε ειχα αρχισει να πνιγομαι με τη συμπεριφορα του αλλα εκανα υπομονη ωσπου μια μερα εκανα το μπαμ του ζητησα να χωρισουμε και αυτο ηταν δεν ηθελα καμια επαφη. Ισως κι αυτος τοτε να αναρωτιοταν πως γινεται μια γυναικα που τον αγαπαει να φερεται τοσο σκληρα και να μην σηκωνει το τηλ να δει αν ειναι καλα κτλ. Σε καμια περιπτωση δε συγκρινω τη δικη του συμπεριφορα με τη δικη σου ουτε θελω να πω οτι εσυ εκανες κατι λαθος η ησουν πιεστικη κτλ απλα θελω να πω οτι ισως και ο συντροφος σου να ειχε πιεστει παρα πολυ και να μαζευε μεσα του πραγματα τα οποια προσπαθουσε να διαχειριστει και δεν μπορεσε. Ισως να επηρεασαν και οι γονεις του ποιος ξερει. Βεβαια στη δικη σας περιπτωση υπηρξε και μια εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε και βεβαια για μενα ειναι απαραδεκτος που δεν ειναι διπλα σου να σε στηριξει σε αυτο εστω ανθρωπινα ακομα και αν δε θελει να ειστε παλι μαζι. Εχουν υπαρξει στιγμες στη ζωη μου π εχω νιωσει πολυ μονη και ξερω πως οταν δε βιωνεις προσωπικα κατι ειναι ευκολο να πεις ελα μην ασχολεισαι δε σου αξιζει κτλ ωστοσο εγω καταλαβαινω οτι εισαι μια πολυ λογικη και δυνατη γυναικα που θα καταφερει να σταθει ξανα στα ποδια της. Σκεψου τι ανθρωπο θελεις να εχεις διπλα σου και με τι ειδους ανθρωπο θα ηθελες να μεγαλωσεις το παιδακι σου. Καποιες φορες στη ζωη μας νιωθουμε απελπισια και λεμε πως θα προχωρησω ομως με εναν μαγικο τροπο ολοι βρισκουμε τον δρομο μας και τα καταφερνουμε. Αν χρειαζεσαι να μιλησεις σε καποιον ειμαι εδω 🙂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...