Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλειται καρότσι STOKKE XPLORY (V3+V2) σε μπεζ και πράσινο χ


Recommended Posts

Πωλείται καρότσι Stokke σε εξαιρετική κατάσταση σαν καινούριο!!! Ο σκελετός του είναι ολοκαίνουριος, χωρίς ούτε μια γρατζουνιά!!!Το βγάλαμε έξω μόνο τρεις φορές!!

Το σετ περιλαμβάνει τα εξής

1 σκελετό

κάθισμα v2 σε μπεζ χρώμα μαζί με ολα τα αξεσουάρ (τσάντα, κουνουπιερα, αδιάβροχο, μαξιλαράκι για μικρότερο μωράκι)

έξτρα υφάσματα σε πράσινο χρώμα μαζί με όλα τα αξεσουαρ του για ακόμη μια φορά (τσάντα, κουνουπιερα, αδιάβροχο, μαξιλαράκι για μικρότερο μωράκι).

summer kit σε μπλε και μαύρους χρωματισμούς (περιλαμβάνει ομπρέλα, τσάντα, ισοθερμική θήκη για μπιμπερό, και τέντα όλα stokke αυθεντικα στο κουτί τους!!

μια ακόμη ομπρέλα stokke σε κόκκινο χρώμα

σκαλοπατακι για μεγαλύτερο παιδάκι

ποτηροθήκη

επιπλέον για όποιον θέλει αναβάθμιση του καροτσιού του σε v3 Διατίθεται στο σετ επιπλέον κάθισμα v3 χωρις τα υφάσματα. (με επιλογή να διαλέξετε όποιο χρώμα θέλετε!!!) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!!!!!!!!

τιμή πώλησης για όλο το σετ πάνω από 1200 ευρώ. ΤΙΜΗ ΕΔΩ ΜΟΝΟ 700 ΕΥΡΩ!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ STOKKE ΣΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Ουσιαστικά ολοκαίνουριο!!

όλα τα αξεσουάρ είναι αυθεντικά stokke.

Αν ειστε από Θεσσαλονίκη ή Γρεβενά μπορούμε να κανονίσουμε για έλεγχο του καροτσιού!!!

Το καρότσι μπορει να αποσταλεί οπουδήποτε στην Ελλάδα!!

Φυσικά μπορεί να αγοράσει κάποιος μόνο το καρότσι χωρίς τα αξεσουάρ. Τιμή συζητήσιμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
    • Συνήθως ξέρουν πότε περίπου θα γεννήσουν οι γυναίκες που παρακολουθούν και προγραματίζουν ανάλογα το πότε και πόσο θα λείψουν. Αλλά συνήθως δε φεύγουν για πάνω απο 3-5 μέρες. Μακάρι να το ζήσουμε κορίτσι μου. Εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα στο τελος του 7ου με την ελπίδα να έρθει στην ώρα της η μπουμπού. Για την ώρα κάνω μόνο ασκήσεις Kegel!
    • Κορίτσια μου καλησπέρα! Μόλις γύρισα κι εγώ απο τη Β' επιπέδου... Επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ 23/8 σταθερά, βάρος 487γρ. Όλα φυσιολογικά. Πλακούντας μπροστά και πλάγια και τράχηλος 38χιλ με μέτρηση απο την κοιλιά (στην αυχενική ήταν 35χιλ.)... Και τέλος κορίτσια μου... έχω πάρει 6 ολόκληρα κιλά!!! Μια χαρά μου τα βρήκε όλα ο γιατρός μου. Σε 6 βδομάδες, 4/6 , θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου!
    • Εγω το πρώτο μου παιδί το γέννησα με καισαρική όποτε λογικά και το δεύτερο έτσι θα πάει δεν πιστεύω ο γιατρός να με πάει φυσιολογική γεννά λίγη παίρνουν το ρίσκο μετά από καισαρική να σε βάλουν να γεννησεις φυσιολογικά έχουν περάσει και 2 χρόνια από την καισαρική όποτε το εχω ξεγράψει πλέον το φυσιολογικό τοκετο  κοριτσια εύχομαι να είστε τυχερές να ζήσετε αυτήν την όμορφη στιγμή με την φυσιολογική γεννά 😊
    • Mια χαρά η β επιπέδου, τέλεια! Κι εγώ κορίτσια με φυσιολογικό τοκετό θέλω.. Θα ξεκινήσετε τίποτα ασκήσεις ή κάποια προετοιμασία? δεν έχω ψάξει ακόμη γι' αυτό.. @Elk εσύ πώς το ξέρεις ότι θα σε πάει καισαρική? Εμένα αυτό που αγχώνει κορίτσια είναι ότι γεννάμε Αύγουστο.. Αν τύχει να λείπει ο γιατρός και δεν προλάβει να έρθει? Γενικά τι κάνουν? Μένουν απίκο και περιμένουν την κάθε μία πότε θα την πιάσουν οι πόνοι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...