Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφες!!!

Θελω να μου δωσετε ιδεες για εναλλακτικο μενου στις μικρες μου....

πχ με τι μπορω να αντικαταστησω την φρουτοκρεμα και με τι το απογευματινο (συνηθως τρωμε μπισκοτοκρεμα ή γιαουρτι ή τοστ).

Δημοσίευση
Κουάκερ με φρούτο, γιαούρτι με κουάκερ, γιαούρτι με φρούτα αυτά δίνω εγώ στον δικό μου. Αβγό δε δίνεις; Επίσης το απόγευμα μπορείς να δώσεις και τραχανά.

Μμμμ.... συνδυασμους με κουακερ δεν ειχα σκεφτει καθολου..... Τραχανα δυστυχως δεν τρωμε με τιποτα....μονο αν τον αλεσω στο μεσημεριανο :(

Δημοσίευση

η μικρη μου ειναι 17 μηνων και το απογευμα θα φαει η γιαουρτι με μελι, η μια φετα μαυρο ψωμι με ταχινι, η τοστ με τυρι, η φρουτο... το κουακερ της το εβαζα στο φαγητο της οταν ακομα της το αλεθα, αλλα ειναι καλη ιδεα και για απογευματινο... το καλοκαιρι ετρωγε και μια φετα μαυρο ψωμι με τριμμενη ντοματα , λαδι και ριγανη ;) τραχανα τρωει για μεσημεριανο, αλλα μαλλον θα τον καταργησω το μεσημερι και θα τον εισαγω σαν απογευματινο με λαχανικα... μια φορα, της εκανα μηλοπιτα στρουντελ, δηλ. σε φυλλο πιτας εβαλα ψιλοκομμενο μηλο,,, σταφιδες, λιγη φρυγανια για τα υγρα και μια κουταλια του γλυκου μελι.. την εψησα και εφαγε μια χαρα!! βλεπεις, ειμαι λιγο αυστηρη με τη διατροφη της..

το πρωι τους δινεις φρουτα;;; γιατι να τα αντικαταστησεις;; τωρα ειδικα που ερχεται χειμωνας χρειαζονται βιταμινες!! νομιζω οτι τα φρουτακια το πρωι ειναι μια χαρα!!!

Δημοσίευση

Εγω του δινω και κεικ το απογευμα ή φρυγανια σκετη στο χερι.

Η Βρωμη ειναι ωραια εαν την βρασεις και μετα την βαλεις στο μιξερ με μηλο. το τσακιζει ο δικος οποτε του κανω.

Ελιοψωμο ή τυροπιτα μπορεις να τους δωσεις.

Δημοσίευση

Το κουάκερ εγώ δεν το βράζω, βράζω νερό και το προσθέτω στο κουάκερ, ανακατεύω και γίνεται μια χαρά! Βάζω μέσα και κάποιο λιωμένο φρούτο, τώρα που σιγά σιγά κόβει τα αλεσμένα βάζω μπανάνα σε κομματάκια. Στο γιαούρτι το προσθέτω όπως είναι, μουσκεύει από τα υγρά του γιαουρτιού και μαλακώνει. Το τρώει με ευχαρίστηση ευτυχώς!

Δημοσίευση

Εγώ νωρίς το απόγευμα δίνω κεηκ καρότου σπιτικό που μπορώ να ελέγξω τη ζάχαρη,γιαούρτι,μπανάνα,τοστ,αυγόφετα,ζελέ με φρούτα,κριτσίνια,κανά μπισκοτάκι,κρέμες με άνθος αραβοσίτου.Λίγη ποσότητα.Το βράδι όμως εκεί κατά τις 20,00 τις ταίζω από το μεσημεριανό φαγητό.

Αυτό το κουάκερ εμεις δε το συμπαθήσαμε ποτέ....βέβαια κρεμούλα με μαρμελάδα προσπάθησα μόνο να το κάνω αλλά ήταν αποτυχία ούτε εγώ μπορούσα να το φάω σαν πίτουρο...ίσως κάτι δεν έκανα σωστά.

Δημοσίευση

AFRODITE εσεις τρωτε πολυ υγιεινα!!!!! Μπραβο σας!!!! Ωραιες ιδεες!

MADRIO τι ωρα κοιμαστε το βραδυ; Σε ρωταω γιατι γραφεις οτι στις 20,00 δινεις φαγακι!!! Εμεις 21,15 βαρια 21,30 ειμαστε σε προετοιμασια υπνου....Δηλ ξεκιναμε μπανακια,αλλαγματα και γαλα... :?:?:?:?:?:?

Δημοσίευση

Κοιμόμαστε στις 21,00-21,30 γιατί πάμε παιδικό και τα ξυπνάμε νωρίς τα καημενούλια.20,00 δίνω φαγητό τις αφήνω λίγο να παίξουμε,μετά κάνουμε μπάνιο κατά τις 21,00 και πριν τον ύπνο γάλα.Δεν τις τάιζα παλιότερα πέρα από το απογευματινό "σνακ" μετά γάλα το βράδυ και τέλος.Αλλά μου ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και ήταν πεινασμένες οπότε καθιέρωσα το βραδινό γεύμα χωρίς φυσικά να σταματήσω το γάλα και είδα καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσίευση

Εγω συνηθως τα απογευματα της δινω γιαουρτακι με φρουτα κατα τις 5:30 και κατα τις 8 η φαγητο απο το μεσημερι η φρυγανια με μελι. 'Αλλα βεβαια απογευματινα ειναι σκετα φρουτα σε ποικιλια παντα για να μην τα βαριεται, ριζογαλο σπιτικο, κρεμα ανθος, τοστ...δεν μου ερχεται τωρα κατι αλλο...παντως το φαγητο το προτιμαω γιατι χορταινει καλα το παιδι.... μην ξεχνας οτι ολη την ωρα τρεχουν...χρειαζονται ενεργεια...ελπιζω να σε βοηθησα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...