Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρότσι για μωρό ενός έτους


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Ποιο καρότσι θα μου προτείνατε για τον Αντρίκο που σε λίγο καιρό κλείνει ενός έτους;

Τα Χριστούγεννα θα πάμε στην Αγγλία όπου ζει ο αδελφός μου, και λέμε να μην πάρουμε μαζί μας το καρότσι που έχουμε τώρα και να μας το αγοράσει ο αδελφός μου από εκεί πριν πάμε (για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε από την πρώτη στιγμή), αφού είναι και οι τιμές πολύ πιο χαμηλές εκεί πέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπέλα μου...Όταν έγινε ενός έτους η μεγάλη μου κόρη της πήραμε το maclaren...Αυτό, αλλά σε λίγο διαφορετικό χρώμα...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=4855943

Είναι πάααρα πολύ ελαφρύ, πολύ εύκολο στην "οδήγηση" και πολύ ανθεκτικό...Το χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσο καιρό και στην μικρή μου που είναι 18 μηνών και δεν έχει πάθει τίποτα...Ολοκαίνουριο...

Βέβαια, υπάρχουν και πιο οικονομικά καρότσια "βόλτας"...Chicco κλπ με 100 ευρώ...Στην Ελλάδα τουλάχιστον...Να κοιτάξεις να είναι ελαφρύ, να "ξαπλώνει" και να βγαίνει το ύφασμα να πλένεται...

Καλές αγορές και καλά να περάσετε Αγγλία... 8-)8-)8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MacLaren δαγκωτό! Εγώ έχω το techno xt (ήθελα να ξαπλώνει τελείως και να έχει αρκετή κάλυψη από ήλιο και αέρα) αλλά όλα τα μοντέλα της είναι εξαιρετικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα το πω στον αδελφό μου να ψάξει τι παίζει από ΜακΛάρεν εκεί που μένει, αλλά μπορεί και να τσαντιστεί, γιατί είναι φανατικός οπαδός της Φεράρι! :P:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρία εμείς είχαμε πάρει ένα φθηνό της chicco τώρα δεν θυμάμαι μοντέλο αλλα είναι αυτα τα απλα περιπάτου τυπου ομπρέλας. Μια χαρα μας βγήκε και ήταν και πολυ ελαφρυ, μας είχαν φάει οι παππούδες και η γιαγια γιατι το perperego που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τότε τους φαινόταν βαρύ και δυσκολο :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καγκουράκι, κι εμείς pegperego έχουμε και είναι οκτακόσια κιλά και δύσκολο στη χρήση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι ωραια που θα πατε τετοια βολτα και ποσο μαλλον τα Χριστούγεννα, εχω ακουσει οτι ειναι υπέροχα!!! Αννα Μαρια, κατι συγκεκριμένο δεν θα σου προτεινα απλά να ειναι ελαφρύ, να διπλώνει ομπρέλα που λένε, να ξαπλώνει τελείως κάτω για να κοιμαται χαλαρα,να εχει και αδιαβροχο και ποδοσακο. Εμεις ενα που είχαμε παρει 80 ευρω της Carrelo το ξεσκίσαμε γιατι ειναι ευκολο στο κουβαλημα και τώρα πριν απο λίγες μερες που πετάξαμε για Μυτιληνη αυτο πηρα για τον μικρόυλι μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...