Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΛΙΣΜΟΣ;;


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ. ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ. ΠΧ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΠΑΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ή ΘΕΛΩ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΕΘΕΘΕΛΩ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΗΠΙΑ.

ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ DVD ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα xenia,

κατ' αρχήν να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Θα σου απαντήσω σαν λογοπαθολόγος γιατί αυτό είναι το επάγγελμα μου.

Θα σε συμβούλευα να το συζητήσεις με τον παιδίατρο σου που ξέρει και το παιδάκι σου αλλά καλό θα ήταν να μιλήσεις και με ένα λογοπαθολόγο/λογοθεραπευτή. Συνήθως ξεκινάμε να βλέπουμε τα παιδάκια στην ηλικία των 3-3,6 χρ. αλλά μια συζήτηση μαζί με έναν επαγγελματία, να δει το ιστορικό του παιδιού και της οικογένειας και παρατηρώντας το παιδάκι θα σου λύσει κάθε απορία και θα σε βγάλει από το άγχος σου. Θα πρέπει να δείτε εάν το κοριτσάκι σου τρόμαξε για κάποιο λόγο ή αν έγινε κάτι που τη φόβησε πολύ. Αυτό που ανέφερες με το παραμύθι είναι χαρακτηριστικό του τραυλισμού..δηλαδή όταν τα άτομα που τραυλίζουν καλούνται να πουν τραγούδια, ποιήματα, ακολουθία των αριθμών, τις μέρες της εβδομάδας δεν παρουσιάζουν κανένα χαρακτηριστικό τραυλισμού. Φυσικά, δε θέλω να σε αγχώσω τώρα, αυτό μπορεί να είναι και απλά μια φάση..και πολύ πιθανόν να μιμείται και το dvd. Υπάρχει μια περίοδος γυρω στα 3,6-4 χρ. που κάποια παιδάκια αναπτύσσυν ένα "φυσιολογικό" τραυλισμό που εμφανίζεται χωρίς αιτία και φευγει πάλι εάν οι γονείς δεν τον τονίσουν στα παιδάκια τους.

Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω τώρα είναι ψυχραιμία και μην τις δείξετε καθόλου ότι δυσανασχετείτε με τον "ιδιαίτερο" τρόπο που μιλάει τώρα..ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΗ..Τις περισσότερες φορές, τα παιδάκια δεν καταλαβαίνουν καθόλου τη δυσκολία που έχουν στην ομιλία τους..το καταλαβαίνουν και τους μένει όταν εμείς ξεκινήσουμε τα "μη βιάζεσαι να μιλήσεις", "ξαναπέστο καλά", "να σκέφτεσαι καλά και μετά να μιλάς" και τα διάφορα αλλα που λέμε εμείς όταν θέλουμε να τα βοηθήσουμε να το ξεπεράσουν αλλά στην ουσία τους κάνουμε κακό αντί καλό.Φυσικά να μη το αναφέρεις σε τρίτους όταν η μικρούλα σου ειναι μπροστά και ακούει, ακόμα και αν νομίζεις ότι παίζει απασχολημένη και δεν ακούει..ακούει και καταλαβαίνει τα ΠΑΝΤΑ!!

Υπομονή και θα περιμένουμε νεα σου..Μην αγχώνεσαι, το κυριότερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ. ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αμέσως σε κούνια και εγώ κορίτσι μου. Στρώμα έχω ορθοπεδικό. Ρουχαλακια και εγώ εννοείται πιο μετά, θα μου δώσει και η αδελφή μου π εχει του μικρού της. Αλλα πρέπει να πάρουμε τα ρουχαλακια της κλινικής για τις πρώτες μέρες 💙 Μπανάκι έχω πάρει το κλασικό με τη βάση του. Μεγάλο είναι. Η αδελφή μου ειχε το ίδιο για τον μικρό από βρέφος μέχρι 2 ετών. Ήμουν ανάμεσα σε κάτι καινούργιο π έχουν βγάλει τώρα μικρουλικα που ίσα που χωράει το μωρό μεσα για να μην εχειςς και την έγνοια οτι θα σου φύγει. Αλλά θεώρησα καλύτερα να πάρω κάτι που θα με κρατήσει μέχρι να μεγαλώσει λίγο.
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ναι ξεκινάμε μόνοι μας κ ελπίζουμε 🤞♥️ το έχω πάρει ψύχραιμα γιατί έχω συνηθίσει τα αρνητικά τέστ 😂 αστειεύομαι!! Κάποια στιγμή θα ξαναγίνει όπως είχε γίνει δεν μπορεί!! Απλά μπορεί να αργήσει λίγο... Ευχαριστώ πολύ νανουκο μου! Για τρίτη εξωσωματική δεν με βλέπω ακόμα λόγω οικονομικών αλλά μέχρι να κάνουμε ξανά θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά κ μπορεί να μας πετύχει ❤️♥️ Η αλήθεια μου πήρε πολύ καιρό για να είμαι ήρεμη κ να τα βλέπω θετικά.. αλλά πλέον πιστεύω ότι θα γίνει κάποια στιγμή εφόσον μας λένε ότι δεν έχουμε θέμα οπότε αυτό με βοηθάει να σκέφτομαι αισιόδοξα!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️
    • Καλημέρα, Είμαι και εγώ στο στάδιο της αναμονής, εχωκ εγω καποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά αλλα θεωρώ οτι ειναι όλα αποτα φάρμακα..έχοντας ηδη μια επιτυχημένη εμβρυομεταφορά όπου τώρα εχω τη σχεδόν δύο ετών κορη μου εχω να πω οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα επιτυχίας η αποτυχίας..όπως και στην πρώτη εμβρυομεταφορα δεν ειχα κανένα.. Καλη επιτυχία να έχουμε όλες κορίτσια!! 
    • Καλημέρα illy1984 σε καταλαβαίνω απόλυτα αυτές οι ημέρες δεν περνούν καθόλου και ψάχνεις κάθε αλλαγή ή κάθε σημάδι στο σώμα σου που μπορεί να σε οδηγεί σε κάθε θετικό . Σίγουρα επηρεαζόμαστε από τα φάρμακα και κυρίως από την προγεστερόνη . Εγώ σου εύχομαι να είναι σημάδι από το μωράκι σου και σύντομα να έχουμε τα καλά νέα σου .  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...