Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανοιξιάτικες Μανούλες 2012!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις ανοιξιάτικες μανούλες!

Εγω γέννησα στς 12-3 μια μπουμπού 3450γρ!!Είμαστε σε κατάσταση θηλασμού κ τρελών παραπόνων!

Περιμένω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα ζουζουνάκια μας

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες

Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να γίνεις μητέρα. Μια στιγμή που ύστερα γίνεται ολόκληρη ζωή. Αν έχεις ζήσει κι εσύ αυτή τη μαγική στιγμή, αξίζεις όλες τις ευχές του κόσμου! Χρόνια πολλά σε κάθε μαμά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 445
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά Μανούλες!!!

Έχω αρκετό καιρό να μπω, νομίζω απο τότε που ανακοίνωσα τη γέννηση του μικρού!

Εγώ, λοιπόν, γέννησα 3 Απριλίου έναν μπόμπο 3640. Θηλάζουμε αποκλειστικά και κοιμάται τα βράδια!Τυχερή μανούλα, έτσι; Γκρίνιες; Χμ...λίγες, μόνο όταν πονάει η κοιλίτσα του.

Απο κιλάκια πάμε μια χαρά, μιας και ήδη έχουμε φτάσει(κ ξεπεράσει)τα 5! Μαγουλίθρες, κοιλίτσα, μπουτάκια, ζαρίτσες! Όλα τα έχουμε!

Τον έχω μάθει αγκαλίτσα όμως...κάθεται κ μόνος του, κυρίως στο ριλάξ γιατί θέλει να λικνίζεται. Και το πρωί δεν πολυκοιμάται.Κ αν κοιμηθεί κ κάνω να τον βάλω στην κούνια του, τότε πετάγεται με τη μία.

Κορίτσια τα βάλατε τα ζουζούνια σας στο δωμάτιάκι τους; Εγώ τον έβαλα την Τρίτη που μας πέρασε στην κούνια του κ στο δωμάτιο του. Τόσο καιρό, όπως φαντάζεστε, τον είχα το πορτ μπεμπε δίπλα στο κρεβάτι μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμάς και Χρόνια μας Πολλά!!!!!

Και εγώ γέννησα τον Γιαννάκη μου 3.610γρ και 51εκ στις 12-3-12!

Εννοείται πως θηλάζουμε αποκλειστικά και τώρα ζυγίζουμε 5 κιλά ακριβώς και 60εκ!

Είναι πολύ καλό μωράκι! Το βράδυ τον βάζω για ύπνο γύρω στις 22:30 και ξυπνάει μόνο 1 φορά κατά τις 3 και μετά πάλι το πρωί κατά τις 7:30.

Περάσαμε φάση κολικών (ευτυχώς κράτησαν λίγο) και περάσαμε και νεογνική ακμή και είχε γίνει το προσωπάκι του κατακόκκινο γεμάτο μικρά σπυράκια τα οποία τον φαγούριζαν κιολας.... :cry:

Τώρα είμαστε καλά!!!! :D

Τον έχω ακόμα στο δωμάτιό μου, σε λίκνο. Δεν θα τον βάλω στο δικό του δωμάτιο αν δεν πάει 5 μηνών γιατί φοβάμαι το σύνδρομο νεογνικού θανάτου (φτου μακρυά από όλα τα παιδάκια) και δεν ρισκάρω .... έχει και λίγη παλινδρόμηση και τρέμω γιατί δεν αφήνει τον εμετό να βγει πνίγεται... :(

Και τον μεγάλο μου 5 μηνών τον πήγα στο δωμάτιό του και όλα πήγαν καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!Μπράβο Κορίνα που το πήρες απόφαση κ τον έβαλες στο δωμάτιο του κ ήθελα να βάλω την μικρή μου τώρα που γίναμε 2 μηνών αλλα επειδή εχει παλινδρόμηση το φοβάμαι.Τα βράδια δεν κοιμόμαστε πριν τις 23:30, ξυπνάμε μια γύρω στις 4:00 κ μια κατα τις 7:30 πεινάει πολύ αλλα μετά τα βγάζει κ ξανα πεινάει στις 3 ωρίτσες το πολύ.

Σήμερα θα πάμε στον γιατρό για το πρώτο μας εμβόλιο!Ελπίζω να μην μου ανεβάσει πυρετό το πουλάκι μου να δούμε πως τα πάμε κ με τα κιλάκια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aπο ύπνο το πρωί κοιμάται λίγο, αλλά το βράδυ μετά το μπανάκι του (γύρω στις 20.30) τρώει και κοιμάται. Στις 11 που του δίνουμε αντιβίωση δεν ξυπνάει πάντα, αλλά καν ξυπνήσει δεν είναι για πάνω απο 20'. Ξυπνάει στις 3.30-4 για να φάει κ μετά στις 7. Δυο μέρες τώρα μου ξυπνάει και στις 5-5.30 για κακάκια του, πονάει το καημενούλι μου.

Εμείς έχουμε άλλο θέμα. Έχει διάταση νεφρών, ευτυχώς δεν οφείλεται σε παλινδρόμηση ούρων. Στένωση στον ουρητήρα ηη αιτία. Ακόμα βέβαια είμαστε στη φάση που κάνουμε εξετάσεις για να βρούμε ακριβώς που οφείλεται κ τι θα κάνουμε. Απ'ότι φαίνεται όμως απλά θα την βγάλουμε καθαρή με αντιβίωση έως ότου ξεπεραστεί το πρόβλημα. Το αργότερο στον 1-1.5 χρόνο μας είπε ο ουρολόγος. Για να δούμε. Μόνο να είναι καλά κ να μη μου κάνει ουρολοίμωξη ή τίποτα χειρότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιας φίλης μου έχει ο μικρός της τετοιο πρόβλημα ή παρόμοιο πέρνει αντιβίωση κ εκείνο(ειναι 3 μηνών) κ κάνουν υπερήχους για να το δούνε αλλα ψάχνονται ακόμα για το τι είναι .

Όσον αφορά τα αέρια του μωρού, σου κάνει συχνά? η δικιά μου αερίζεται πάρα πολλές φορές την ημέρα κ πονάει το μικρό μου :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα !! Τι κανετε? Εχει πολυ καιρο να μπω αλλα δε σας ξεχναω..

Εμεις ευτυχως απο τοτε που σαραντισε κοιματα τα βραδια μεχρι και 10 ωρες και ευτυχως ξεκουραζομαι και εγω. Την υπολοιπη μερα ομως προσπαθει να αναπληρωσει το φαγητο το χαμενο και τρωει ακομη καθε 2.5 με 3 ωρες με αποτελεσμα να γινει 6540 και ακομη 2 μηνων ειναι!! και η παιδιατρος να φρικαρει. Εμεις το εχουμε ακομη διπλα μας γιατι στο αλλο δωματιο ειναι η μικρη και δεν εχει χωρο μεχρι να παμε σπιτακι μας σε λιγους μηνες. Την μικρη μου την ειχα μεταφερει στους 3 μηνες ακριβως και ηταν ενταξει !

Κασι μεις βαλαμε το εμβολιο μας την Πεμπτη κια απο τωρα θα οηγαινουμε καθε 2 εβδομαδες! Εχω φιλη που βαλανε εβολιο απο το στομα για την γαστρεντεριτιδα στις 6 εβδομαδες, εγω δεν το ειχα ακουσει ουτε στην μικρη μου και που ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε ειναι προαιρετικο και δεν το συνιστα. ΕΣΕΙς το βαλατε?

Φιλακιαν πολλα στις πρισκιπισσες καισ τους πριγκηπες σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάλαμε το εμβόλιο μας!Μας εγραψε κ το εμβολιο απο το στομα για την γαστρεντεριτιδα θα το δωσουμε εμεις αυριο που θα το παρω.Μια φορά τον μήνα θα πηγαίνουμε εμεις,γιατί σας είπε καθε δύο?.Μακάρι νΑ μην μου ανεβάσει πυρετό. Επιτέλους γίναμε 4500 γρ λίγα κιλάκια αλλα είπε οτι τώρα θα αρχίσει να βαζει 20-30γρ την ημέρα πρέπει να πέρνει

καλό βράδυ!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από εμένα κορίτσια!!!

Με λένε Ναντια και γέννησα το δεύτερο παληκαράκι μου στις 18/04/2012 3220γρμ και 53εκ. Θηλάζουμε αποκλειστικά αν και είναι πολύ αστατος σε σχέση με τον μεγάλο μου. Τρωει καθε 2 το περισσοτερο...Δεν έχει στρώσει ακόμα και ελπίζω να σαραντησουμε και να είναι καλύτερα. Έχουμε και βρεφική ακμή αλλά δεν πειράζει θα φύγει , είχε και ο πρώτος μου.

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια? Ακόμα δεν νιώθω να έχω συνέλθει από την εγκυμοσύνη και δεν νιώθω 100% ο εαυτός μου σε σχέση με τις αντοχές μου. Θυμάμαι στον πρώτο δεν μου πήρε τόσο καιρό να συνελθω. Έτσι είναι και για σας; Μυπως είναι που είναι δυο τώρα; Ακούω γνώμες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ναντια μου, φυσικό είναι να μην έχεις τς ίδιες αντοχές αλλο ενα άλλο δυο παιδάκια ,συν το θηλασμό και η δύσκολη εγκυμοσύνη επηρεάζουν τόσο τις αντοχές όσο και την ψυχολογία μας

Εμεις ανεβάσαμε λίγο πυρετούλι απο το εμβόλιο κ γκρινιάζει το γιαβρί μου.

Κορίτσια με 37,5 δίνετε Ντεπόν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες!!

Χρόνια πολλά για την Κυριακή που μας πέρασε..

Έχω πολλές μέρες να μπω αλλά απο τότε που σαραντήσαμε το ρίξαμε στις βόλτες.προσπαθώ να χαρώ όσο μπορώ τον γλυκούλι μου πριν γυρίσω στην δουλειά..

Εγώ γέννησα 29/02/2012 ένω όμορφο (κουκουβαααααα) αγοράκι 3050γρ και 49 πόντους.Απο το μαιευτηριο βγηκε 2850 στις 02/03 κ 02/05 ήταν 5900γρ κ 60,5!!

Κάναμε κ το εμβόλιό μας (02/05) κ κάναμε κ πυρετό 39!!depon apo 38,5 κ πάνω να δώσεις Χριστίνα μου!

Θηλάζουμε αποκλειστικά μέχρι στιγμής κ θελω να πιστευω για πολύ ακόμα..

Περάσαμε κ περνάμε πολύ ελαφριούς κολικούς.Κάποιες μέρες τον πιάνει όμως πολύ έντονα..Θέλω να πιστευω πως θα σταματησουν μόλις γινουμε 3 μηνων..

ουπς,άρχισε να κλαιει,πάω να τον ταίσω..Θα μπαινω πιο συχνά να τα λέμε..Πολλά φιλιά σε όλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια μου.Εγω εγινα μανουλα στις 10/4 μετα απο πολλες αγωνιες οπως θα ξερετε ηδη οι περισσοτερες.Ο μικρουλης μου γεννηθηκε 2590 και 48 ποντακια.Ο γιατρος τον εχει δει 2 φορες μεχρι τωρα και ειναι κατηγορηματικος το ζυγισμα να γινει με τη σαραντηση,εξαλλου ειναι προφανες οτι εχει αρχισει να ...μπιφτεκοποιειται.Με το θηλασμο δεν τα καταφερα οπως ηθελα.Πειναει παρα πολυ και δεν χορταινει με τιποτα απο τις 20 ημερες και μετα,οποτε σε συνδιασμο με τον απιστευτο πονο που ειχα στις θηλες μεχρι πριν 4 ημερες χρειαζομαστε αρκετα συχνα μεσα στην ημερα συμπληρωμα.Τα ψυχολογικα μου ειναι πολυ περιεργα εμενα.Εσεις πως ειστε σε αυτο το κομματι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρεσκομανούλες καλημέρα κι από μένα!

Εμάς ο μπέμπης μας αντίκρισε το φως αυτού του κόσμου στις 26/03/2012 με βάρος 3630γρ. και ύψος 51εκ. Στο σαραντισμό είμασταν 6 κιλά και 60 πόντους, σήμερα φοράμε φορμάκια 6-9 μηνών και προχωράμε ακάθεκτοι. 26 Μαϊου θα κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλια και 10 Ιουνίου ετοιμάζουμε βουτιά στην εκκλησία για ονοματάκι :D:D:D

Δυστυχώς δεν θηλάζουμε αποκλειστικά αν και η μαμά το προσπαθεί πολύ. Έχει 2 εβδομάδες που γύρισα στη δουλειά και αυτό με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο...και εκτός αυτού μου λείπει και το ζουζουνάκι μου :( (με το που γυρνάω σπίτι και τον βάζω στο στήθος με πιάνουν τα κλάματα...)

Από πονάκια λίγα, από τσίσα πολλά και από κακάκια ακόμα περισσότερα. Λερώνουμε φορμάκια-φανελάκια για να έχει να πλένει η μαμά. Τα βράδια αν κοιμηθούμε 12 ξυπνάμε στις 3, στις 5.30-6 και στις 7.30 για να φάμε το τελευταίο γεύμα της μαμάς πριν φύγει για δουλειά. Συμβαίνει και στο ενδιάμεσο να μην κοιμηθούμε καμιά φορά και να θέλουμε παιχνιδάκια με τη μαμά. Έχε χάρη που είναι γλυκούλης και δεν μπορώ να του αντισταθώ!!!!!! Περάσαμε και βρεφική ακμή...και κάναμε και αλλεργία στα αυτάκια.

Από ψυχολογία MUMBASHA μου καλά εκτός από μερικά ξεσπάσματα σε κλάματα (πολλές φορές χωρίς αιτία).

Corinaki, σχετικά με το ριλάξ που ανέφερες, εμάς η παιδίατρος μας το απαγόρευσε μέχρι τον 3ο μήνα. Έχεις ριλάξ με ίσια πλάτη? Αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα μας ενδιέφερε γιατί πάει να γίνει λίγο αγκαλίτσας και θέλουμε να το αποφύγουμε.

Αυτά από μας. Σας φιλούμε όλες και όλα τα ζουζουνάκια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα!!

Υπομονη και κουραγιο στις μανουλες που θηλαζουν! Οσο μπορειτε να θηλαζετε και μην νιωθετε τυψεις που δεν καταφερνεται αποκλειστικα αν και θα ηταν το ιδανικο... Ειαμε το αγχος ειναι απο τους συναντηκοτερους παραγοντες. Συμβουλη για ολες οσο μπορειτε να τα βαζετε στο στηθος, οταν ειστε σπιτι δλδ και δεν ειστε δουλεια, και καταλαβαινω οτι καποια στιγμη δεν εχεις αντοχες λογω πονου ή κουραση, παρτε βαθεια ανασα, βαλτε κατι στην τηλεοραση που σας αρεσει και αγκαλιτσα με το νινι σας. Και εμενα παντως αυτος πιο τζαναμπέτης και δυσκολος ειναι απο τον πρώτο. Αφού ακόμα στην ωρα ζηταει ξανα να φαει.

Χριστινα στα νινάκιακατω απο 38 δεν θεωρητε πυρετο. Αν σου κανει 38,2 και 3 τοτε να δινεις. Και να ξερεις το depon αργει να πιασει και μπορει να κανει και ωρα να πεσει. Μην δειτε καμμια φορα δεν πεφτει και αγχωθητε.

Τα ψυχολογικα ε δεν ειμαι και στον εβδομο ουρανο αλλα οχι και στα πατωματα. Αυτο που ειπα τον αντρα μου. Περιμενω πως και πως να σαραντησουμε και μετα θελω ενα ταξιδακι εστω και κοντα. Γιατι ειμαι και πολυ ταξιδιαρα και με την εγκυμοσυνη που εκατσα μεσα τα ειδα ολα!!!! :o:o

Φιλακια κοριτσια!! Παλι κλαιει να φαει!!!

Ααα και εμεις για βαπτιση ειπαμε 22/7 και κλεισαμε τραπεζι και σημερα θα παμε για να κλεισουμε εκκλησια. Για θεμα σκεφτηκα το αστερακι και χρωμα το τυρκουαζ. Καμμια αλλη ιδεα καμμια;;

Byeeeee!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα απο αέρια άλλο τίποτα! Έχει πλάκα κάθε πρωί που ξυπνάει ο άντρας μου, εμείς θηλάζουμε. Λέει λοιπόν καλημέρα στον μικρό και πάντα εκείνη τη στιγμή ο μικρός του απαντάει με κ ένα πριτσάκι!

Στα κακάκια του δυσκολεύεται πολύ, κυρίως το πρωί. Σφίγγεται τόσο το καημενούλικο που κοκκινίζει ολόκληρος. Πονάω κ εγώ μαζί του...

Χαρά, έχω ένα της Fisher Price που κουνιέται κ μόνο του(με κουμπάκι) κ έχει κ μελωδίες. Δεν είναι εντελώς ξάπλα, αλλά είναι όπως όταν το κρατάς αγκαλίτσα το μωρό. Εϊναι κατάλληλο απο 0+ (3κιλά εως 9ή10)νομίζω.Και ο παιδίατρος κ η μαία μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακουλούθα τις οδηγίες του γιατρού σας όμως!

Χθες περάσαμε μεγάααλο ζόρι.Ο μικρός ανήσυχος όλη μέρα, με πάρα πολλές γουλίτσες κ ''τυράκια'' μετά απο κάθε γεύμα, δεν κοιμόταν με τίποτα. Κ μου τηλ η αδελφή μου κ μου λέει πως ανέβασε πυρετό 40!Φρίακρα γιατί το σαββατοκύριακο ήταν στο σπίτι μου κ πέρασε πολλές ώρες να φροντίζει το παιδί! Ο μικρός τη νύχτα δεν κοιμόταν παρα μόνο πάνω στο στήθος μου. Γκρίνιαζε διαρκώς.Δεν ξέρω τι, αλλά σίγουρα κάτι είχε το ζουζούνι.

Σήμερα μέχρι τώρα είναι μια χαρά.Αναπληρώνει ύπνο. Ελπίζω να μην τον πιάσει τίποτα...

Α!Ζυγιστήκαμε το πρωί. 5700 παρακαλώ! Θρεφτάρι!!!Ύψος δεν έχω μετρήσει... Ο γιατρός ακόμα δεν ξέρω πότε θα μας δει. Μας είπε ότικ το δεύτερο ραντεβού θα μας έρθει στο σπίτι. Θα του τηλ μέσα στη βδομάδα, αν κ λογικά σε καμια 15 μερούλες θα μας θέλει(σύμφωνα με ότι μας είχε πει στην πρώτη επίσκεψη).

Η ψυχολογία μου είναι μια χαρά! Μόνο 2 μέρες κατα τη διάρκει της λοχείας με έπιασε το κατιτίς μου! Τη μία γιατί ο άντρας μου σχολίαζε τα πάντα(ότι ίσως δεν τον ταϊζω σωστά ή τον ντύνω λάθος ή τον κρατάω πολύ χαλαρά)οπότε τον έβρισα, τσακωθήκαμε κ μου πέρασε.Την άλλη με πήραν τα κλάμματα γιατί ένιωθα υπεύθυνη για την υδρονέφρωση του. Αλλά μου πέρασε.

Τώρα απλά δεν θέλω να καλέσω θείες, θείους κ όλους τους άκυρους που τηλ κ ζητάνε να έρθουν να τον δουν. Δεν είναι αξιοθέταο γαμώ το!!! Μωρό είναι. Καλώ μόνο τους φίλου μου κ όσους θέλω...αλλά πως να χειριστώ όλους τους άκυρους συγγενείς χωρίς να παρεξηγηθούν; ΕΠίσης, δεν έχω κουράγιο για τραπεζώματα....πφφφφ...

Με το πρόγραμμα του σπιτιού πως τα πάτε;Εννοώ μαγείρεμα, καθάρισμα, σίδερο; Εγώ εκεί κάπου έχω χάσει τη μπάλα...

Έχετε δώσει πιπίλα; Εγώ όχι, αλλά ο πιπιλάειπολύ το χέρι του. Ο παιδίατρος είπε πως αν δω ότι επιμένει κ δεν το σταματάει, καλύτερα πιπίλα παρά το δαχτυλο του.Θα δω. Ο άντρας μου πάλι χθες αγόρασε κ αποστείρωσε μία επειδή γκρίνιαζε τόσο κ δεν μπορεί να τον ακούει να κλαίει. Λυπάται κ φοβάται μη κάνει κήλη. Δεν του την έδωσα όμως. Του είπα πως θα του την δώσουμε μόνο αν δούμε πως δεν ηρεμεί με τίποτα ή αν δούμε πως κ η δική μας υπομονή εξαντλείται. Αλλά εξαντλείται η υπομονή της μάνας;;; :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω πόσα έγραψα...sorry...

Τελευταία ερώτηση. Χρησιμοποιεί καμιά σας υφασμάτινες πάνες; Πόσο χρηστικό και βολικό είναι; Θέλω info γιατί ό μικρός φαίνεται να κάνει ερεθισμό σε ότι πάνα κυκλοφορεί....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου?

Εγώ πρωί-πρωί αντλώ λίγο γαλατάκι.Του δίνω ένα φυτικό σιροπάκι για τους κολικούς κ ο καλυτερος τρόπος για να το πάρει είναι να του το δίνω με μπιμπερό μέσα στο γάλα,οπότε βαζω 20-30 ml κ του το δίνει ο άντρας μου.. μετά αναλαμβανω εγώ με τον θηλασμό.

Για το ρηλάξ που είπατε εμενα ο παιδίατρος απο τις 40 μέρες κ μετά μου είπε να τον βαζω αν θέλω αλλα όχι για πάνω απο μια ώρα συνεχόμενα..Δυστυχώς ο δικός μου δεν κάθεται εύκολα παρόλο που έχει κ δόνηση κ μουσική..Ούτε στην κούνια κάθεται..Στο 2λεπτο πάνω αρχίζει κ διαμαρτυρεται!Ευτυχως (όταν δεν πονάει) καθεται στο λίκνο του κ παρατηρεί γύρω του ή "λέει" λογάκια..Αγκου κ αου λέμε συνέχεια..Μια φορά είπε κ άντε μαλλον καταλάθος.. :lol::lol:

Απο πολύ νωρις μας γελούσε (4-5 ημερών) τώρα πλέον αρχισε να γελάει κ με ήχο!!!Μας έχει τρελάνει..

Αέρια έχουμε κ εμεις πολλά κ είναι φυσιολογικό απ'ότι μου είπε ο παιδίατρος.Καπου απο τον 3ο μηνα κ μετά αρχίζουν κ αραιώνουν..

Απο ψυχολογία καλά πάμε ίσως λίγα νευρακια κάποιες φορές γιατί δεν προλαβαινω να κανω κ πολλά πολλά στο σπίτι.Όπως είπες κορίνα μου δεν μπορώ να βαλω πρόγραμμα σε αυτό.Άλλες μέρες δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω..Ο μικρός πέρασε όλα τα άλματα αναπτυξης κ είχε κ κολικούς κ ήταν λίγο ζόρυ..Επισης δεν μπορούμε να βάλουμε κ πρόγραμμα στον θηλασμό.Όποτε θέλει θα του δώσω να φάει χωρίς να κοιτάω ρολόγια!!Αλήθεια Νάντια μπαίνουν ποτέ σε πρόγραμμα όταν θηλάζουν?Απο πότε ξεκινάμε?

Ταξιδάκι θέλω κ εγώ, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό τώρα με τα οικονομικά μας..Να έρθει το καλοκαιράκι να πηγαίνουμε καμια θαλασσιτσα τουλάχιστον.Να κάνω κ κανενα μπανιο γιατι μετα θα γυρισω στην δουλεια κ δεν θα δικαιουμαι άλλη άδεια (καλοκαιρινή)!! :(:(

Για Βαφτιση κ εγώ ήθελα μέσα στον Ιούλιο κ συγκεκριμένα 28/7 αλλά δυστυχώς ο κουμπάρος μου δεν μπορεί τότε κ θα την κάνουμε τέλη Σεπτέμβρη..Έχω αρχίσει κ εγώ να ψάχνω στο ιντερνετ να βρω θεματάκι..Ακόμα δεν έχω καταλήξει..

Πιπίλα ο παιδίατρος μας είχε πει μετά τις40-50 μέρες που θα εχει εδραιωθεί ο θηλασμός.Το προσπάθησα αλλα δεν την δέχεται εύκολα.προσπαθώ να του την μάθω όμως γιατι θα γυρισω στην δουλεια κ θα χρειαστεί..Μία δυο φορές την έχει πάρει μέσα σε ένα μήνα.Δεν του την αφηνω πολύ βέβαια..δεν θέλω να χάνει γεύματα..

Παραπήρα φόρα σημερα μου φαίνεται..

Μάζεψα 120ml..Θα αποθηκεύσω τα 80ml και τα άλλα 40 θα τα κρατησω για το σιροπάκι μας..

Σας αφήνω να ξαπλώσω λιγακι όσο ακόμα είναι ήσυχος..Πολλά φιλιά σε όλες κ στα ζουζούνια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εμεις θα βαφτιστούμε τον Σεπτέμβριο με το καλό(δεν μπορει ο νονος νωρίτερα)εγω σκεφτομαι θέμα με νεραιδες αν βρω ή φραουλίτσα! Έχω ακούσει Νάντια οτι ωραιο Θεμα γίνονται τα Στρουμφάκια!

Για το ριλάξ εμας μας πήρανε απο 0+ (έχει σφουγκαράκι ) δεν κινείτε αλλα έχει ζωάκια κρεμασμένα κ η μικρή λατρεύει να τα μιλάει :lol:

Η δικιά μου ψυχολογία ειναι καλή θα έλεγα, αλλα έχω πολυ βοήθεια απο την μαμα μου κ προσπαθεί πολύ κ ο αντρας μου με το μωρό, με πιάνει μόνο μελαγχολία που δεν βάζουμε κιλάκια, σκέφτομαι να της δίνω μπουκ'αλι που κ που να πάρει λίγο τα πάνω της :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια καλημερα και στα μωρακια σας!!

Ριλαξ εγω τον εβαζα απο την αρχη αλλα ειναι απο τα κλασσικα (χωρις δονηση και απο πανω παιχνιδακια) και ειναι ρηθμιζομενο και ξαπλωνει εντελως.

Καποιες μερες τις δουλειες του σπιτιου απλα τις αγνοω... Ειναι και τρελος αγκαλιτσας ο μπεμπης... Αρχισαμε μα το tartaki να αναλαμβανουμε βαπτισεις και εχθες τυλιγα μπομπονιερες και σημερα ειπα θα κανω τα διακοσμητικα. Ευτυχως με βοηθαε ο αντρας μυ πολυ στις δουλειες, του εμεινε κουσουρι απο την εγκυμοσυνη που ημουν ξαπλα, χαχαχα!!!!!

Πιπιλα επισης εδωσα απο την αρχη αν και δεν την πιανει.. Ξερω οτι δεν ενδικνειτε για τον θυλασμο αλλα και η μανουλα εχει και αλλο παιδακι... Παντως και στον πρωτο μου δεν ειχα προβλημα με τοθηλασμο που του την εδωσα απο την αρχη.

Χρυσα προγραμμα προγραμμα ποτε δεν ειχα ακριβως απλα καθως μεγαλωνουν ειναι πιο αποτελεσματικα και τρωνε πιο γρηγορα. Κατα τον 5ο-6ο εμεις καναμε 5-10 λεπτα και τα δυο στηθη.

Χριστινα φραουλιτσα αν κανεις εχει πιο πολλα πραγματα να επιλεξεις παντως! Και μην σκας για τα κιλακια της, χαλαρωσε και θυλαζε και να δεις οτι θα γινει μια χαρα θρεφταρακι!!!

Φιλακια σε ολες, παω να τον θυλασω γιατι παλευει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Μανουλίτσες!

Εμεις συνεχίζουμε να μην βάζουμε κιλάκια σε μια βδομάδα βαλαμε μόνο 70γρ :cry: την βάζω συνέχεια στο στήθος δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

εσείς πως τα πάτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τί κάνετε?

Χριστίνα μου σου είπε ο γιατρος να την ζυγιζεις κάθε εβδομάδα?Εμένα μου είχε πει να μην τον ζυγίζω εγώ στο σπίτι.Να τον ζυγίζουμε μόνο στο ιατρείο του κάθε μήνα για να μην αγχώνομαι.Το άγχος δεν κάνει καλό στον θηλασμό..Σου λερώνει πάνες?έχει όρεξη το παιδί?Αυτο θα δεις..Αν ναι τότε μην αγχώνεσαι..Όταν πας στον γιατρό σου θα σου πει εκεινος τί θα κάνετε..Ανα πόση ώρα τρωει η μικρή?Της έχεις πρόγραμμα?Εγώ τον δικό μου τον βάζω στο στηθος όποτε θέλει εκείνος.Δεν περιμενω να κλάψει,ούτε κοιτάω ρολόγια!!Μόλις κάνει κίνηση κ βαλει χεράκι στο στόμα του δινω το στηθος.την ημέρα τρωει συνηθως ανα 1,5 ώρα,2 ώρες μπορει κ 3 αναλογα με την διάθεσή του..Δεν βλεπω ρολόι για να περιμένω να περάσει η ώρα..Υπήρχαν κ μέρες που έτρωγε συνεχεια (αλματα αναπτυξης).Εμένα παίρνει πολύ καλό βάρος..02/03 που βγηκαμε απο την κλινική ήταν 2850 κ 02/05 που πήγαμε στον γιατρό ήταν 5900!!Τώρα θα πάμε να ζυγιστουμε αρχες Ιουνίου..

Προχθές ο μικρός ξύπνησε μόνο μια φορά την νύχτα!!!Μου έκανε τρομερή εντύπωση!Αρχίζει σιγά-σιγά κ μειώνει τους βραδυνούς θηλασμους..Απο το 2ωρο πήγαμε στο 3ωρο κ τώρα στο 4ωρο-5ωρο..Την ημέρα συνεχιζουμε κανονικά..Ο Θηλασμός όσο περναει ο καιρός γίνεται όλο κ πιο εύκολος κ μαρεσει..τώρα έβγαλα λίγο γαλατάκι πάλι..Ξεκινησα να κάνω τράπεζα..Σταματήσαμε το σιροπάκι εδω κ 3 ημερες κ ευτυχως ειναι πολύ καλά ο μικρος..Που κ που τον πιάνουν πονακια αλλα δεν κρατανε πολύ..

Σας αφήνω να πάω να ξαπλώσω λιγάκι τώρα που κοιμαται ακόμα..

Φιλιά σε όλες κ στα ζουζουνια σας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πήραμε τον γιατρό μας κ του εξηγήσαμε την κατάσταση, κανα δυο μέρες θέλει να την παρακολουθώ μήπως έχει κρυφή ουρολοίμωξη, ελπίζω όχι .Όσο για τον θηλασμό την ημέρα τρώει κάθε 2 με 3 ώρες(όχι δεν την έχω πρόγραμμα όποτε θέλει) και το βραδυ καθε 3 με 4 συνήθως, καμιά φορά μου κοιμάται κ 6 ωρες συνεχόμενα!

Ελπίζω να είναι παροδικό για να δούμε... :(:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!Πώς είστε φρεσκομανούλες?

Θέλω να την ταΐσω με μπιμπερό κ δεν μπορώ...Έχει καμιά σας καμια ιδέα ?Πρέπει να της δίνω συμπλήρομα για να πάρει τα πάνω της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ti κανετε μανούλες?

Εμεις είμαστε κρυωμενες μυξούλες κ ματακια που τρέχουν κ δυστυχώς κάνουν τσιμπλούλες

Εχω ένα θέμα με το γάλα μου δεν βγάζουν συνέχεια γάλα εχει γευματα που όσο κ να τραβάμε δεν βγαίνει τπτ το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν θέλει κ το μπιμπερο με τπτ

έχω αγχωθεί

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...