Μετάβαση σε περιεχόμενο
aggelika81

Διαίρεση μετά την γονιμοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα γιατρέ, ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποια εξέταση, στην οποία πρέπει να προβώ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της διαίρεσης γονιμοποιημένων ωαρίων?

Γενικά κάνω αρκετά ωάρια (10-15) γονιμοποιούνται τα περισσότερα με μικρογονιμοποίηση (στην χειρότερη περίπτωση τα 8 από τα 10) αλλά την δεύτερη ή την τρίτη ημέρα λίγα είναι εκείνα που έχουν διαιρεθεί ικανοποιητικά... για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό?

Την τελευταία φορά για παράδειγμα έκανα 27 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 22 αλλά μόλις τα 4 την τρίτη ημέρα είχαν 7-8 κύτταρα, τα υπόλοιπα δεν προχωράνε.... γιατί?

Λύνεται το πρόβλημα τη διαίρεσης ή όχι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

 • Απαντήσεις

  • Κατάλαβα. Οκ αντε πηγαινε να ρίξεις φως και σε εμάς τις υπόλοιπες 😁
  • @Katerina32 καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εμένα το ένστικτο μου λέει ότι ένας από τους 2 θα είναι ο άνθρωπος μου. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τον πρ. γιατρό μου απλά επειδή συνεργάζεται με τον γυναικολόγο μου πιστεύω ότι εκεί κάτι μπερδεύεται (να μην μπει ο ένας στο κομμάτι του άλλου) και κάπου χάνεται το πράγμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν παραλείψεις. Ας είναι η επόμενη η τυχερή και τελειομηνη μου και χαλάλι τα όσα έχω περάσει. Και πάλι σε ευχαριστώ και με το καλό! 💕❤️
  • Καλημέρα !εμας ήταν 1560. Μας είπε κάτω από τον μέσο όρο αισθητά 
  • Θα κάνω μια μικρή παρεμβασουλα απλά για να επιβεβαιώσω κι εγώ το πόσο υπέροχος άνθρωπος και επιστήμονας είναι ο Σφακιανούδης.. Μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη από το πρώτο ραντεβού και χαίρομαι που το ένστικτο μου με οδήγησε σε εκείνον και τώρα περιμένουμε τις ζουζουνες μας. Όσον αφορά τον άλλον γιατρό, ούτε εγώ έχω προσωπική εμπειρία, όμως από συζητήσεις εδώ στο φόρουμ, όλα τα κορίτσια έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν. Σου εύχομαι καλή επιτυχία κορίτσι μου 🙏🙏❤️❤️❤️
  • Ναι βρε κορίτσι μου μεγάλο θέμα ο θηλασμός..... Εμείς το 2ο βράδυ περάσαμε μαρτυρικά! Εκλεγε ακατάπαυστα και έκανε συνεχεια κακά της, μάλλον πονούσε η κοιλιά της... Πάντως εκεί ήταν που δώσαμε και συμπλήρωμα! Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό κορίτσια. Αυτό πρέπει να θυμόμαστε, είτε θηλάζει είτε όχι δεν έχει καμία σημασία! Δεν πρέπει να νιώθουμε τύψεις! Αυτό κατάλαβα εγώ! Γιατί τις πρώτες μέρες ήμουν χάλια,δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό πόσο δυσκολο θα ήταν!Αλλά εντάξει τώρα το παλεύω όλη μερα με στήθος και μόνο βράδυ με συμπλήρωμα, μέχρι να πάμε παιδίατρο να μας δώσει οδηγίες!
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...