Μετάβαση σε περιεχόμενο

δημόσιο και άδειες SOS


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι και έχω ένα μήνα αναρρωτική. Σε λίγες μέρες λήγει και θα την ανανεώσω. Η άδεια θα ληξει μέσα ιανουαρίου 2012. και αρχές φεβρουάριο ξεκινάει η κυοφορίας. Εχω υπόλοιπο αδείας από το 2011 11 μέρες. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να της πάρω τώρα και μετά να πάρω αναρρωτική οπως σκεφτόμουν γιατί δεν επιτρέπεται. Αλλά μπορούν να την μεταφέρουν στο 2011 και να την πάρω τότε. Ισχυει κάτι τέτοιο, ξέρετε; Ειτε μεταφερθούν είτε όχι μπορώ να πάρω κάποιες μέρες κανονική μετά την αναρρωτική και πριν την κυοφορίας έτσι ώστε να δικαιούμαι την άδεια του 2012 κανινοκά και να την πάρω πριν το 9μηνο; Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΑΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ. ΤΕΣΠΑ, ΣΙΓΟΥΡΕΨΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. (ΣΕ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ), ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2012, ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2012. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2012. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ(ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σουσου ευχαριστώ πολύ. Με βοηθησες αρκετα. Ξέρω ότι μεταφέρεται η άδεια αν δεν την πάρουμε αλλά στην παρούσα φάση από την δουλειά μου έχουν ενοχληθεί που πήρα αναρρωτική και μου δημιουργούν πρόβλημα. Ουσιαστικά έχουν το δικαιωμα να μου πουν ότι την έχασα απότι κατάλαβα ανεξαρτητα με το τι κάνουν γενικά.

Εαν μετά την αναρρωτική παρουσιαστώ στην δουλειά μου (εαν και εφόσν μου το επιτρέπει ο γιατρος) για 1-2 μέρες και μετά πάρω κανονική άδεια 3 μέρες και βγω σε κυοφοριας, την άδεια του 2012 την διακιούμαι κανονικα, σωστα; Ξέρω ότι μπορώ να παρουσιαστώ πριν το 9μηνο και να πάρω την κανονική και το 9μηνο αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσω τότε να αφήσω ένα παιδάκι 3 μηνων και ένα 2 ετών για να μπορέσω να κατοχυρώσω την κανονική μου για το 2012 οποτε αν μπορώ να το κάνω τώρα θα το προτιμούσα.

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΜΑΜΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ 2012. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2012, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2012. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω να μου δημιουργήσουν πρόβλημα τότε και να μου αρνηθούν την άδεια πριν το 9μηνο. Το ελπίζω δηλαδη. δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιως εφόσον θα πάρω το 9μηνο και θα επιστρέψω το 2013 έτσι αλλιως. Αλλά δεν με πειράζει ακόμα και το 2013 να μου την δώσουν πάλι καλά είναι. Για το 2011 δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνουν και εν μέρη δεν τις υπολογίζω αυτές τις μέρες. αν μου της δώσουν καλώς αν όχι δεν θα έχω βασιστεί σε αυτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σουσου θα μπορούσες να μου πεις αν ισχυει το εξης: από την δουλειά μου, μου λένε ότι μετά την αναρρωτικη μου δεν μπορω να πάρω την κανονικη μου άδεια, να επιστρέψω στην δουλεία 2-3 μέρες μέσα στον γεναρη και μετά να πάρω πάλι αναρρωτικη. Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μου λένε. Εχω κουραστεί πάρα πολύ με όλο αυτό και με το να μου δημιουργούν συνέχεια προβληματα. Σημερα ολη μέρα πονάω, το μωρό είναι ανησυχο και ακρη δεν μπορώ να βγάλω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...