Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!


Recommended Posts

Κ έτσι κάπως ήρθα κ εγώ στην παρέα σας!!!Νέο μέλος εγώ εδώ, νέο μέλος στην κοιλίτσα μου ο μπεμπούκος μας.

Είμαι στην 15 εβδομάδα και, αν όλα πάνε καλά, ο γιατρός μου έδωσε πιθανή ημερομηνία τοκετού 7/4/12. Ανοιξιάτικος ο γιος!

Αναπάντεχα μας ήρθε, απροετοίμαστους μας βρίσκει, αλλά όλα θα πάνε καλά γιατί τα μωράκια είναι ευλογία, ζωούλες, μικρές νεραϊδοψυχούλες! Τώρα είμαστε στη φάση να κουμαντάρουμε τα οικονομικά μας, να βρούμε καινούριο σπιτάκι, να ετοιμαστούμε γενικότερα!

Θα τα λέμε συχνά, λοιπόν!

Καλώς σας βρήκαμε μανούλες κ wanna be μανούλες!!! (εγώ κ ο γιός μου βρε...το κοντορεβυθάκι μου :D )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ορισες!! με το καλο να μεγαλωσει και το φασολακι σου - κοντερεβυθακι σου και να ερθει στον κοσμο αυτο!! οτι χρειαστεις εδω ημαστε!!

σιγα σιγα και χωρις αγχη να τα φτιαξετε ολα οπως επιθυμειτε! οσο για τα οικονομικα ασταααααααααααα μην το συζητησουμε!! ΤΙP: να πηγαινεις σε μικροβιολογο για τις εξετασουλες σου ειναι πολυ πιο οικονομικα απ οτι στα διαγνωστικα κεντρα (σε περιπτωση που δεν το γνωριζες γιατι εμενα δεν μου το χε πει κανεις και τα σκαγα).

Απο που μας γραφεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ!!! Καλώς σας βρήκα!!!!

Σε μικροβιολόγο πάω, αλλά ευτυχώς με καλύπτει αρκετά καλά σε αυτό το θέμα το ταμείο. Φαντάσου ότι αο τον προγεννητικό έλεγχο που έκανα με το που μάθαμε ότι είμαι έγκυος, απο ότι πλήρωσα, που ήταν πολλά, δεν μου επέστρεψε 30€ περίπου.

Καλέ η αυχενική πόσο ακριβή η άτιμη;;;;

Απο Αθήνα σας γράφω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε ενα καρο εξετασεις καθε μηνα...τι να κανουμε μεσα στο προγραμμα αυτα. τα αλλα που θελουν αυτοι οι ατιμοι με τις εκτακτες εισφορες ομως ειναι κερατιατικα!!ουφ ασχετο αλλα το πα!!

σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις με το καλο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω εκει γεννησα. ολα ηταν πολυ καλα απο αποψη νοσοκομειου μονο ο παιδιατρος αν και πασιγνωστος μας ξεπεταξε. ο μικρουλης γεννηθηκε με μια ιδιομορφια στα δακτυλακια του ποδιου του που ουτε καν το χαμε προσεξει εκει, τα δαμε σπιτι. τεσπα αν ειχαν μπει κατευθειαν σε ναρθηκακι τωρα μπορει και να μην υπηρχε το προβλημα μας ειπαν αλλοι 2 παιδιατροι και ορθοπεδικοι.

οσο για τον γυναικολογο και την μαια αψογοι!!!!! γεννησα φυσιολογικα, με τον συζηγο μου παρεα και ουτε καν ραμματακια δεν καναμε. γεννηκα ο συγκεκριμενος ιατρος το παιδευει εως τελους και για καισαρικη αλλα και για επισκληριδιο.

ζητησα στο μητερα δωματιο με αποκλειστικο θηλασμο και να εχω το παιδι οσες ωρες θελω κοντα μου.ακομα και την νυχτα. αναγκαστικα πανω απο 3κλινο δενν δινουν και γενικα δεν αφηνουν λαο να μπαινοβγαινει ολη την ωρα.λιγα ατομα και καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπακο σου αγκαλιτσα

ευχομαι μια υπεροχη συνεχεια κ εναν ευκολο κ γρηγορο τοκετο

με το καλο!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι μια καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!Συγχαρητηρια. Το σημαντικοτερο ειναι οτι θα γινεις μανουλα και ολα τα αλλα θα φτιαξουν. Οντως ειναι ακριβες οι εξετασεις. Στην αυχενικη ειχα δωσει 150 (επαρχια, ιδιωτκη κλινικη, γιατι το νοσοκομειο εδω δε λεει). Σκετη εκμεταλλευση ολοι οσοι ασχολουνται με τα γυναικολογικα. Βεβαια τα ξεχνας οταν δεις το μικρουλι σου και το παρεις αγκαλιτσα.(και τα ξαναθυμασαι την ωρα της εξοδου απο το μαιευτηριο που πρεπει να πληρωσεις!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ).Ολα χαλαλι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!εχω ειχα ζητησει στο μητερα οπως σου ειπα.το ζητας και το γραφουν πανω στο καρτελακι που εχει το ονοματακι στο καροτσακι του αλλιως μπορει και να στο ταισουν!!αποκλειστικος θηλασμος σημαινει οτι το δικο σου μωρουλι θα ερχεται στο δωματιο οποτε ξυπναει και οχι ανα 3ωρο που φερνουν τα αλλα.το κρατας οσο θες μαζι σου, ακομα και το βραδυ. το δωματιο ειναι το πολυ 3κλινο και γενικα δεν ειναι κεντρο διερχομενων γιατι ανα πασα στιγμη βγαζεις εξω στηθος και θηλαζεις οποτε δεν γινεται στο διπλανο κρεβατι να εχουν ερθει η σια και το κακο συναπαντημα!! σε περιπτωση που μαζευεται κοσμος το επισημαινεις γιατι πρεπει να μην ειναι τιγκα και στα μικροβια ο χωρος.

γενικα να ξερεις οτι πολλοι ειναι κατα του αποκλειστικου θηλασμου.θα σου πουν δωστω μεσα για να ξεκουραστεις γιατι δεν θα χεις δυναμεις και μπορει ακομα να σου πουν οτι το παιδι σου δεν τρεφεται σωστα.το γαλα σου οσο το δινεις και υπαρχει καταναλωση θα βγαζει.και θα υπερκαληπτει τις αναγκες του παιδιου σου.εμενα η παιδιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε οτι δεν τρωωει καλα το μωρο μου. και λεω πως το ξερεις.θα δεις μου λεει μολις το ζυγισουμε.το ζυγισαμε λοιπον και το βουλωσε!!επισης της λεω ποσα ml θα του δινατε?? τοσα λεει.τοσα βγαζω και εγω της λεω (εβγαζα και με θηλαστρο γιατι ο μικρος μου χε πληγωσει τις θηλες οποτε ηξερα. κρεμουλα θελουν και να μεινουν χωρις σουτιεν και ρουχα, να αεριζονται,πραγμα το οποιο μπορεις να το κανεις πιο ευκολα σε δωματιο με λιγο κοσμο).

αν λοιπον ειναι επιλογη σου ο μητρικος θηλασμος μην αφησεις κανεναν να χασεις την ευκαιρια να δωσεις τις βιταμινουλες-ιχνοστοιχεια και την αγκαλιτσα που χρειαζεται το μωρουλι σου.εκτος αν πια δεις οτι κατι δεν παει καλα.αλλα παλεψε το πρωτα!!αξιζει!!! επισης με την κρισαρα την οικονομικη θα σε βγαλει απο πολλα εξοδα να του παραγεις εσυ το γαλατακι!!

αν γεννησεις στο μητερα και θες μαια σου εχω την καλητερη.ειναι η προεδρος των μαιων στην ελλαδα και ειναι απαιχτη!!θα στα πει και αυτη ολα αυτα. και σιγουρα μολις γεννησεις μετα απο λιγα λεπτα θα σου φερει το μωρακι σου να θηλασει.να εχετε την πρωτη επαφη στενου τυπου πριν πας καν στο δωματιο!!

ελπιζω να σε φωτισα!!οτι θες πες μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατατοπιστικότατη!!! σε ευχαριστώ πολύ!!!

Για μαία ακόμα δεν ξέρω...δεν έχουμε διευκρινήσει αν θα γεννήσω με φυσιολογικό ή καισαρική εξαιτίας κάοιου ιστορικού πουείχα παλιά. Αλλά είναι ακόμα νωρίς. Σε κανα μήνα θα πάρω συμβουλή και απο τον νευρολόγο μου και αν εκείνος μας πει ότι δεν τίθεται θέμα τότε φυσιολογικότατο!

μετά, για μαία μου έχουν πει ήδη για μία πολύ καλή. Την είχαν δύο γνωστές μου. Σίγουρα δεν θα πάω στην πρώτη που θα βρω αλλά θα το ψάξω! Είμαι κ άνθρωπος που αν δεν κολλήσω με κάποιον δεν θα συνεργαστώ ποτέ!!! :D:D:D

Όταν αρχίσω να κοιτάζω για μαία θα σε ...ξαναενοχλήσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια!! ειμαι καινουρια!!! μολις τωρα γραφτηκα. λοιπον, ειμαι στον τεταρτο μηνα και θα κανουμε αγορι!!! ειναι μια χαρα και ειμαι μια μανουλα που πεταει στα συννεφα!!! διαβαζω τις συζητησεις σας και βλεπω πως δεν ειμαι μονη!ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριετουλα σου ευχομαι με το καλο και εσυ να αποκτησεις το αγορακι σου!!!

απολαυστε κοριτσια αυτες τις στιγμες γιατι ειναι μοναδικες!!!αυτη η αισθηση να ειναι στην κοιλιτσα σου δεν ξαναρχεται!!!ως την επομενη εγκυμοσυνη φυσικα!!!

οτι χρειαζεσαι κορινα στη διαθεση σου (αυτο ισχυει κ για σενα μαριετα)!!ελπιζω να μην σε κουρασα με το μεγαλοοοοοο μνμ!!

σας φιλω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...