Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΝΟΝΑ


flora12

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες!!ο γιοκας μου ειναι 2 μηνων και αποφασισαμε με τον αντρα μου να τον βαφτισουμε πριν χρονισει!!το λεμε στη νονα του,με την οποια να σημειωσω οτι ειμαστε 12 χρονια φιλες και μας παντρεψε πριν απο 6 μηνες!!λοιπον κλεινω ημερομηνια στην εκκλησια 25 σεπτεμβριου και δεν της αρεσε..ηθελε πιο αργα γιατι δεν θα εβγαινε οικονομικα....με αποτελεσμα να της λεω ψεματα οτι δεν εχουν αλλες ημερομηνιες τωρα κοντα για να γινει η βαφτιση του παιδιου μου τοτε!!και εκεινη περνει τηλ στην εκκλησια τις λενε οτι εχει ωρες και ηρθε σπιτι νου επισκεψη με την αφορμη του ασημωματος του μπεμπη.....που εφτασε 2 μηνων και μετα το θυμηθηκε...και στο τελος μας ειπε οτι δεν βαφτιζει το παιδι γιατι δεν την βολευει η ημερομηνια...ηθελε η του χρονου,η κατα χειμωνο...για πειτε ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εγω νομιζω οτι δεν εγινε σωστη συνεννοηση..

γιατι δε μιλησατε με τη φιλη σου για καποια ημερομηνια που θα βολευει κ τις δυο σας???

γιατι να της πεις ψεματα, κριμα δεν ειναι να τσακωθειτε για τετοιο λογο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ, θα έπρεπε να συνεννοηθείτε με την ημερομηνία.

Αν, όμως, μέσα από όλο αυτό, είδες ότι δεν ενδιαφέρεται για το αγοράκι σας ή ότι δεν θέλει και πολύ να γίνει νοννά, τότε ίσως να είναι και μια δικαιολογία για να βρείτε άλλο νοννό/νοννά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω συμφωνω.εμενα θα με πειραζε να μου πεις ψεμματα θα προτιμουσα την αληθεια και να βρουμε μια κοινη ημερομηνια.Επειτα ο λογος της ειναι σοβαρος ειχε υπολογισει αλλιως τα οικονομικα της και προφανως αν δεν βγαινει?Ειναι και δυσκολες εποχες...Καλυτερα ξανασκεφτειτε την ημερομηνια η αν το θελεις οπωσδηποτε σεπτεμβριο θα βρεις αλλη νονα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λες οτι ο μικρος σου ειναι 2 μηνων, δηλ γεννηθηκε φλεβαρη με μαρτη

εφοσον θελετε να τον βαφτισετε πριν χρονισει εχετε ακομα πολυ περιθωριο..

κ δε μπορεις να την πιεσεις εφοσον το προβλημα της ιεναι οικονομικο.. δε μπορεις να κανεις κουμαντο στο πορτοφολι της.. εκτος αν δεν ηθελες εξαρχης να ειναι αυτη η νονα :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κακως που της ειπες ψεμματα αλλα μαλλον δεν σε εμπιστευεται για να παρει τηλ. στην εκκλησια.

Επειδη εγω την πατησα στον 1ο μου γιο και τωρα η μια του νονα ειναι εξαφανισμενη καλυτερα να την αλλαξεις παρα να την παρακαλας για τα δωρα της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν αντιλαμβανόμουνα ότι η φίλη μου μου έλεγε ψέματα για κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε συνενοηθεί ούτε κι εγώ θα το βάφτιζα...

γενικότερα, δεν μπορώ το ψέμα στη ζωή μου.

είναι λογικό να μην πιστέψει ότι όλες τις άλλες ημερομηνίες είναι κλειστή η εκκλησία.

και στην πιο δημοφιλή εκκλησία να πας, όλο και κάτι θα βρεις...

εκτός αν έχουν προηγειθεί κάποιες καταστάσεις που σε ενόχλησαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πρωτον ,τι ειναι το ασημωμα ? :? πρωτη φορα το ακουω και σιγα που αργησε να ερθει 2 μηνων ειναι ακομα !!!δεν ειναι 5-6 ,σαραντισες και λιγο μετα ηρθε .....

δευτερον πολυ κακος που πιεσες για συγκεκριμενη ημερομηνια και ειπες και ψεματα ,απο την στιγμη που θελει να γινει νονα και βαζει λεφτα της πεφτει μεγαλος λογος αν μπορει τοτε η οχι .τι να κανει αν δεν μπορει να παρει δανειο για να σου κανει την χαρη ? δεν πρεπει να κολλατε σε τετοια θεματα ενα μηνα πανω ενα κατω χρονισε δεν χρονισε ....οταν υπαρχει αγαπη μεταξυ σας ολλα αυτα προσπερνιουντε με συζητηση και κατανοηση .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Κ Ο ΝΟΝΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΙΟΥΝΙΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ!Κ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!Κ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια..το να γινει μια κοπελα νονά ειναι ιδιαιτερο κόστος κ φυσικά ο λογος πεφτει στους γονεις κ στους νονους.. Κι εγω πιστευω οτι έπρεπε να το συζητησεις μαζι της κακως χαλάτε την σχεση σας.. το αν ειναι ενας μηνας πανω ενας μηνας κατω τι εγινε? δεν θα ηθελες η νονα ν μπορει να κανει οτι καλυτερο για το μωρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για την κοπέλα που ρωτάει τι είναι το ασήμωμα είναι η διαδικασία να βάλει η νονά ένα χρυσό στο μωρό έτσι το κλείνει για τη βάφτιση βέβαια αυτό συνηθως το κάνουν στο νοσοκομείο και οχι 2 μηνες μετά αλλα αν υπάρχει οικονομικό θέμα τη να πεις . Ξέρατε κάποτε αυτός που ασήμωνε πρώτος το μωρό γινόταν και νονός και ας είχαν δώσει αλλού το λόγο οι γονείς .ρ

Τώρα στο θέμα μας 12χρόνια φίλες και της λες ψέματα και μάλιστα για κάτι που της πέφτει άμεσα λόγος . Η ημερονηνια της βάφτισης κανονιζετε απο κοινου με τη νονά και τους γονείς. Εγω στη θέση σου θα ζήταγα συγνωμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοπέλα μου σας πάντρεψε πριν 6 μήνες και θέλεις πριν καλά καλά περάσει ένας χρόνος να βρει πάλι τόοοσα χρήματα για να βαφτίσει το μπέμπη σας;; Εγώ προσωπικά τη ρώτησα την κολλητή μου αν τη βολεύει η ημερομηνία που σκεφτόμουν και συν τοις άλλοις είχε περάσει και καιρός από τότε που μας πάντρεψε διότι διαφορετικά δε θα είχε χρήματα..Επίσης μια άλλη φίλη μου που βάφτισε πρόσφατα το παιδάκι της έκανε τη βάφτιση μέσα στο χειμώνα γιατί τότε μπορούσαν οι νονοί..Ειδικά αν είναι τόσα χρόνια φίλη σου έπρεπε να τη σκεφτείς λίγο περισσότερο και να μην της λες ψέματα...Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσεις συγνώμη και να βρείτε μια ημερομηνία που θα βολεύει και εκείνη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατα τη γνωμη μου και οπως ειδα και ολων των κοριτσιων θα επρεπε να συμφωνησετε απο κοινου για την ημερομηνια,βρητε μια ημερομηνια που να βολευει και τις δυο σας,ουτε κι εγω θα ηθελα να βαφτισω τα παιδια μου στο καταχειμωνο και ουτε και ενα χρονο μετα τη γεννηση του,οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο τωρα για το οικονομκο τι να πω,δεν πρεπει να εχετε πολλες απαιτησεις γιατι ετσι γινονται παντα οι παρεξηγησεις και χαλανε οι σχεσεις,για παραδειγμα η νονα μας στο τριτο παιδι ηθελε να τραπεζωσει ολο το σοι με δικα μας εξοδα και φυσικα εμεις δεν ειχαμε την οικονομικη ανεση και αρνηθηκαμε και δεν της αρεσε βεβαια ξινιστηκε,τωρα αν γινεται νονα απο υποχρεωση και με το ζορι τι να πω αυτο συζητηστε το και αν δεν εχει ορεξη ας μη γινει καλυτερα θα χαλασει η σχεση σας και κριμα τοσα χρονια φιλιας,ξεκαθαριστε καποια πραγμτα απο την αρχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μενα η αποψη μου ειναι οτι καλυτερα να ειχατε συνεννοηθει για το ολο θεμα. Δεν ειναι και ευκολοι καιροι και μια νονα χρειαζεται ενα σεβαστο ποσο. Ειναι κριμα μια φιλια να χαλασει χωρις σημαντικη αιτια. Ισως καλυτερα να συζητουσατε και να τις προτεινες 3-4 πιθανες ημ/νιες που θα σκεφτοσουνα και θα βολευαν και την ιδια αλλά και εσενα. Θεωρω οτι αν τις εδινες επιλογες και αυτη θα ηταν πιο δεκτικη και συζητησιμη ;)

Δεν ειναι αργα, αν τη θελεις για νονα, μπορεις να το συζητησεις μαζι της και να το κανονισετε απο την αρχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τις δυο φορες που εγινα νονα..ηταν η μια 25/12..και η αλλη 15/08..οι κουμπαροι μου με πηραν τηλεφωνο και με ρωτησαν ποτε θα μπορουσα εκφραζοντας παραλληλα την επιθυμια τους για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες λογω και δικων τους οικονομικων και παντα μου ελεγαν πως ναι μεν θα το προτιμουσαν ...αλλα θα το εκαναν μονο αμα βολευε και εμενα γιατι η δευτερη βαφτυση εγινε στο Πηλιο οπου εκτος απο τα βαφτηστικα ειχα και εξοδα μετακινησης και διαμονης αλλα το συνδιασαμε με διακοπες.

Οταν ηρθε η ωρα να βαφτισω το δικο μου παιδι εκανα το ιδιο..πηρα τη νονα και την ειπα οτι θα ηθελα αυτη την ημερομηνια και εαν θα τη βολευε αλλιως θα το καναμε αργοτερα η νωρητερα αναλογα..

επισης επειδη η Νονα μας ειναι μικρουλα και εχει σοβαρο προβλημα υγειας οταν ηρθε η ωρα να διαλεξουμε τα βαφτηστικα της ειπα να παει και να παρει οτι θελει αυτη- ασχετο εαν μου αρεσε η οχι- ετσι και εγινε.

Δυο μηνε ςπριν απο τη δικη μας βαφτηση εγινε νονα μια ξαδελφη μου και η συμπεριφορα της μαμας σχολιαστηκε πολυ αρνιτηκα απο ολους γιατι ηταν κοινος φιλικος και οικογεννειακος κυκλος...

ο λογος ειναι οτι διαλεξε τα παντα χωρις να ρωτησει τη νονα, ακομα και τα βαφτηστικα οχι γι ατο ειδος..αλλα για το κοστος..και αλλαξε 3 φορες γνωμη για ολα ρουχαλακια μπομπινιερες τα παντα..

ακομα και η ιδια η οικογεννεια της απορρησε πως η ξαδελφη μου δεν αρνιθηκε τελευταια στιγμη γιατι την ειδε αποκλειστηκα και μονο σαν επισημο χορηγο παρα σαν ανθρωπο που θελει να βαφτησει το παιδι της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια και απο μενα...

και μενα η γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να συνεννοηθειτε με κατανοηση...πριν απο ενα χρονο ακριβως βαφτισα το δικο μου παιδι και επειδη η κολλητη μου και νονα του ζει στο εξωτερικο και δεν θα προλαβαινε γιατ πηρε αδεια 3 μερες πρν τη βαφτιση, τα διαλεξα ολα εγω και ειδα το κοστος...

σε τετοιες εποχες τα οικονομικα πρεπει να τα σκεφτομαστε ολοι ειδικα οταν προκειται για φιλους μας, κουμπαρους δηλαδη συγγενεις μας...και χρονος υπηρχε για αν παραταθει η βαφτιση σας

το ψεμα δε απαραδεκτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω απο οτι καταλαβαινω τη συγκεκριμενη νονα την ηθελες για απλη χορηγο κ για τιποτα αλλο.γιατι δε θα σκεφτοσουν καν ολα αυτα που σκεφτηκες αν πραγματικα την ηθελες.ουτε θα ρωτουσες τη γνωμη μας εδω.οι νονοι κ νονες ειναι πνευματικοι γονεις κ οχι τραπεζα που κοβει χρημα αναλογα με τις απιτησεις του καθενος.λιγος σεβασμος δε βλαπτει απεναντι σ αυτον που θα δωσει λαδι στο παιδι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΩΣ ΕΙΠΕ Η ΒΑΝΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΣΙ Ο ΝΟΝΟΣ Η ΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά δεν έχει σημασία αν είπες ψέματα στην υποψήφια νονά ή αν αυτή δεν σε πίστεψε... Σημασία έχει πως δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κ αγάπη... Έναν άνθρωπο που δεν το σέβεσαι κ δεν τον αγαπάς δεν μπορείς να το διαλέξεις για πνευματικό γονέα του παιδιού σου, νομίζω...

Λάθη κάνατε κ οι 2, οκ, αλλά αν όντως την αγαπάς την κουμπάρα σου μπορείτε να τα βρείτε... Σκέψου όμως πραγματικά τι θέλεις. Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε τώρα, δεν θα μπορέσετε ποτέ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

πιστευω οτι ειχες αδικο στη φαση αυτη

ουτε το ψεμα ηταν σωστο

και θα επρεπε να την ρωτησεις για την ημερομηνια

οι καιροι ειναι δυσκολοι και νομιζω πρεπει να σεβομαστε τις αναγκες των αλλων

πρεπει και αυτη να κανονισει τα οικονομικα της..

δεν τρεχει τιποτε να βαπτιστει και λιγο αργοτερα

συζητηστε και λυστε την πρεξηγηση

ειναι κριμα ειστε φιλες τοσα χρονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!το μονο που παρελειψα να σας γραψω,ειναι οτι δεν εχει χρηματα διοτι γνωριζοντας οτι θα βαφτισουμε το μπεμπη,εκλεισε για αυτο το χρονο μια γαμοβαφτιση να γινει κουμπαρα....

εκανα και εγω λαθη,αλλα και εκεινη δεν ηταν εντελως αλανθαστη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πρωτον ,τι ειναι το ασημωμα ? :? πρωτη φορα το ακουω και σιγα που αργησε να ερθει 2 μηνων ειναι ακομα !!!δεν ειναι 5-6 ,σαραντισες και λιγο μετα ηρθε .....

Που φερνουν στο παιδι το Κωνσατντινατο και του δινουν και λεφτα.Και μη με ρωτησεις τι ειναι αυτο.Θα στο δειξω οταν ερθεις σπιτι. :D:D

Παντως και εμενα θα με πειραζε να μου ελεγες ψεματα. Δεν ειναι σωστο. Και επειδη για τη βαπτιση πρεπει ο νονος να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη κανονικα θα επρεπε να την αφησεις να επιλεξει ημερομηνια.

Και εγω 6-12 βαπτισα το μεγαλο μου γιο.Τιποτα δεν επαθε.

Δεν αξιζει παντως να τσακωθεις για αυτο το λογο με τη φιλη σου.Κριμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ότι και να έκλεισε είναι δικό της θέμα αν εκείνη θέλει να κάνει γάμους και βαφτίσια είναι δικαίωμα της λεφτά της είναι όπως θέλει τα διαχειρίζεται απο την άλλη επειδή λες ότι έκλεισε άλλη βάφτιση κάτι που δεν το ανάφερες . Απο την άλλη γιατί τόση βιασύνη να το βαφτίσεις πριν κλεισει χρόνο ; κακά τα ψέματα είναι πιο όμορφα να είναι κοντα στου 16 μήνες επειδή ακόμα και τα βαφτιστικά τους έρχονται πιο ωραία τουλάχιστον όσα μωρά μωρα έχω δει τα ρούχα είναι σαν ξένα πάνω τους απο την άλλη αν έσυ θέλεις να το βαφτίσεις πες της ότι θα το δώσεις αλλου και τελειώνει η ιστορία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα νομιζω οτι λαθος εχετε κανει και οι δυο!Απο τη μια εσυ που μπηκες σε μια διαδικασια να λες ψεματα...για κατι πολυ ιερο κατα την γνωμη μου τη βαπτιση του παιδιου σου!Φυσικα και εκεινη πριν κλεισει τη γαμοβαπτιση που λες επρεπε κουβεντιασει μαζι σου το ποτε θελεις να κανεις περιπου τη βαπτιση και να βρειτε μια μεση λυση!Φυσικα αυτο προυποθετει να θελετε και οι δυο να συνεχιστει το κουμοαριο!!

Στην θεση σου, αν αγαπουσα τη φιλη μου, θα εφτιαχνα ενα καφεδακι να πιουμε και θα εκανα μια συζητηση για να λυθει η παρεξηγηση!!

Οσο για το ασημωμα....ουτε εμενα ο κουμπαρος μου ασημωσε τη μικρη μου..δε τα κρατανε αυτα στην οικογενεια του πολυ..αλλα κατα τα αλλα λατρευει πανω απο ολα το παιδι μου και το εχει κανει χρυσο στα δωρα!!

Με το καλο η βαπτιση σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...