Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ!!!


ΒΙΚΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!

ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΛΟΝΙΑ!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ???

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ??

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ...ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικη με το καλο να βαπτισετε την κορουλα σας!

Για κοριτσάκι θα μου αρεσαν και παρα πολυ θέματα όπως:

1. Νεραϊδα

2. Μπαλαρίνα

3. πεταλουδες

4. Φραουλιτσες

Αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Μπες και σε σαιτ με βαπτισεις για να παρεις και ιδεες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας! να συστηθω:);;)

το ονομα μου ειναι Φωτεινη Δημοπουλου, μενω στο Ελληνικο και δουλευω σε παιδικο σταθμο του Δημου Αθηναιων, ενω ημουν απο το 2007 σε ιδιωτικους παιδ.σταθμους.

Παραλληλλα ασχολουμαι με παιδικα παρτυ, (http://www.pedikaglentia.gr) :ymparty: ως ανιματερ- ψυχαγωγος παιδιων, με παιχνιδια, τραγουδια, χορο, εικαστικα, μπαλονοκατασκευες και face painting!

εχω μια ποικιλια απο στολες για να διαλεγουν οι γονεις και εχω παρακολουθησει σεμιναρια σχετικα με τις διαφορες δραστηριοτητες των παρτυ και γενικα ειναι ουτως ή αλλως μες το αντικειμενο μου!

Δε διοργανωνω ολο το παρτυ με διακοσμηση κλπ, απλα ερχομαι και ψυχαγωγω τα παιδια, ειτε ειναι σε σπιτι ειτε σε παιδοτοπο ειτε σε τραπεζι βαπτισης ή γαμου. οπου με καλεσουν δηλαδη!

οι τιμες για παιδικο παρτυ ειναι:

45 ευρω/μια ωρα

70ευρω/2ωρες

85ευρω/3ωρες.

Οι τιμες για ψυχαγωγια σε δεξιωσεις ειναι:

60 ευρω/μια ωρα

90 ευρω/2 ωρες

110 ευρω/ 3 ωρες.

εαν το παρτυ ειναι πολυ μακρια, χρεωνονται επιπλεον τα εξοδα μετακινησης

εαν σας ενδιαφερει το τηλεφωνο μου φαινεται στη στην ιστοσελιδα :):-c

http://www.pedikaglentia.gr [smilie=occasion13.gif]

http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 76788&ap=1

Join me στο group στο facebook!

επισης για προσκλητηρια:

http://www.facebook.com/home.php#!/home ... 51239&ap=1

για βιβλια ευχων:

http://www.facebook.com/pages/Kellys-Cr ... 9039617536

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και απο εδώ Βίκυ!!! Αν θέλεις να κάνεις κάτι ρομαντικό μπορείς να κινηθείς σε πριγκίπισσες ή νεράιδες!

Εξαιρετικό θέμα επίσης είναι και η φράουλα (ωραία χρώματα και βοηθούν στον στολισμό)

Σαφέστατα μπορείς να παίξεις και με την κορώνα σε ροζ χρώμα!!! Με όμορφο γκλίτερ και μερικά διακριτικά στρας θα γίνει εξαιρετική!!! Το ίδιο θα μπορούσε να είναι και το βιβλίο ευχών!!!

Ελπίζω να βοηθησα ο,τι χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης θα μπορούσε να γίνει το βιβλίο ευχών σχήμα Κάστρο και οι μπομπονιέρες να έχουν την κορωνίτσα !!! Για να καταλάβεις πως θα φαίνεται και το όνομα επάνω στο βιβλίο ευχών σου δείχνω εικόνα απο το δικό μου που είχα θέμα την θάλασσα και τα καράβια!

%CE%B2%CE%B9+%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF+%CE%B5%CF%85%CF%87%CF%89%CE%BD+%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9+2.JPG

Βέβαια το δικό μου βιβλίο ευχών είναι με πολλές σελίδες μιας και μέσα εγώ έχω φτιάξει με scrapbooking επιλογή φωτογραφιών με τις καλύτερες στιγμές της βάπτισης!

Για να σου δείξω τι εννοώ με το scrapbooking θα σου δείξω μερικές άλλες συνθέσεις (οχι απο την βάπτιση) για να πάρεις μια ιδέα πως τα φτιάχνω

IMG_2568.JPGIMG_2572.JPG

IMG_2347.JPG

IMG_2364.JPG

%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B8%25CF%2589%25CE%25BC%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25B7.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σε όλους!

Θέλω να σας συστήσω το gamosfashion.gr

Το gamosfashion.gr είναι μία νέα ιστοσελίδα που ευελπιστεί να βοηθησει τα νεα ζευγαρια και οχι μονο να επιλεξουν πανεμορφες μπομπονιερες και μοντερνα προσκλητηρια απο την μεγαλη του γκαμα

Site: www.gamosfashion.gr

Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση για τη βελτίωση του site είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα.

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα σου. Εγω οργανωνω τωρα τα της βαφτισης (αφου την εχω αναλαβει εξ ολοκληρου μαζι με τη νονα εννοειτε) και παιζουμε με το θεμα καστρο-αμαξα-κορωνα-πριγκιπισσα και ολα σε ροζ-φουξια. Σου βαζω φωτο το προσκλητηριο να παρεις μια ιδεα (ειναι χειροποιητο)

post-12053-13873936577278_thumb.jpg

post-12053-13873936577508_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

καλησπέρα και εγω οργανώνω τώρα την βάπτιση της μικρής μου το θέμα μου είναι η Άριελ η μικρή γοργόνα και είναι το προσκλητήριο με μπουκαλάκι φούξια και κοχυλάκια κ χρυσόσκονη μέσα και ο στολισμός με μπαλόνια με ψαράκια δελφινάκια και φυσικά την Άριελ.Για κοριτσάκια υπάρχουν πάρα πολλά ωραία θέματα. πεταλούδες, forever friends, κορώνες νεράιδες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αμέσως σε κούνια και εγώ κορίτσι μου. Στρώμα έχω ορθοπεδικό. Ρουχαλακια και εγώ εννοείται πιο μετά, θα μου δώσει και η αδελφή μου π εχει του μικρού της. Αλλα πρέπει να πάρουμε τα ρουχαλακια της κλινικής για τις πρώτες μέρες 💙 Μπανάκι έχω πάρει το κλασικό με τη βάση του. Μεγάλο είναι. Η αδελφή μου ειχε το ίδιο για τον μικρό από βρέφος μέχρι 2 ετών. Ήμουν ανάμεσα σε κάτι καινούργιο π έχουν βγάλει τώρα μικρουλικα που ίσα που χωράει το μωρό μεσα για να μην εχειςς και την έγνοια οτι θα σου φύγει. Αλλά θεώρησα καλύτερα να πάρω κάτι που θα με κρατήσει μέχρι να μεγαλώσει λίγο.
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ναι ξεκινάμε μόνοι μας κ ελπίζουμε 🤞♥️ το έχω πάρει ψύχραιμα γιατί έχω συνηθίσει τα αρνητικά τέστ 😂 αστειεύομαι!! Κάποια στιγμή θα ξαναγίνει όπως είχε γίνει δεν μπορεί!! Απλά μπορεί να αργήσει λίγο... Ευχαριστώ πολύ νανουκο μου! Για τρίτη εξωσωματική δεν με βλέπω ακόμα λόγω οικονομικών αλλά μέχρι να κάνουμε ξανά θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά κ μπορεί να μας πετύχει ❤️♥️ Η αλήθεια μου πήρε πολύ καιρό για να είμαι ήρεμη κ να τα βλέπω θετικά.. αλλά πλέον πιστεύω ότι θα γίνει κάποια στιγμή εφόσον μας λένε ότι δεν έχουμε θέμα οπότε αυτό με βοηθάει να σκέφτομαι αισιόδοξα!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️
    • Καλημέρα, Είμαι και εγώ στο στάδιο της αναμονής, εχωκ εγω καποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά αλλα θεωρώ οτι ειναι όλα αποτα φάρμακα..έχοντας ηδη μια επιτυχημένη εμβρυομεταφορά όπου τώρα εχω τη σχεδόν δύο ετών κορη μου εχω να πω οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα επιτυχίας η αποτυχίας..όπως και στην πρώτη εμβρυομεταφορα δεν ειχα κανένα.. Καλη επιτυχία να έχουμε όλες κορίτσια!! 
    • Καλημέρα illy1984 σε καταλαβαίνω απόλυτα αυτές οι ημέρες δεν περνούν καθόλου και ψάχνεις κάθε αλλαγή ή κάθε σημάδι στο σώμα σου που μπορεί να σε οδηγεί σε κάθε θετικό . Σίγουρα επηρεαζόμαστε από τα φάρμακα και κυρίως από την προγεστερόνη . Εγώ σου εύχομαι να είναι σημάδι από το μωράκι σου και σύντομα να έχουμε τα καλά νέα σου .  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...