Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


frapedia72

Recommended Posts

Καλησπέρα στις συνφορουμιτισσες μετα απο μακροχρόνια απουσία!

Ο βασικος λογος που ξεκλεβω χρόνο απο τον ύπνο (που τοσο μου λειπει) ειναι για να σας ενημερώσω και να προλάβω να παθει καποια απο εσας το ιδιο με μενα....

Ψαχνωντας για φωτογραφο τον ιουνιο 2010 , μου συστησαν την φωτογραφο ΚΩΣΤΙΑ ΠAΛΑΙΟΛΟΥΓΚΑ - http://WWW.NOVIA.GR

μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία εμφανίστηκε καλοντυμένη σπιτι μου, με δειγματα αλμπουμ , μου υποσχεθηκε οτι θα εχω ολο το πακετο εντος ενος μηνος απο την ημ/νια που θα επιλεξω τις φωτογραφιες απο τα δειγματα και φυσικα δεχτηκε να μην κοψει αποδειξη και να πληρωθει με διαφορετικη τιμη...

Το αποτελεσμα? ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ, εχουμε φτασει Ιανουαριος 2011 και ακομα περιμενω να μου δωσει τα αρνητικα και μια αφισα που συμπεριλαμβανοταν στην προσφορα.

Περιττο να σας πω οτι οχι μονο δεν εκανε εκπτωση στην τιμη λογω καταστροφης του βιντεο, οχι μονο δεν μου επεστρεψε λεφτα (τα οποια της τα πληρωμσα μολις μου τα ζητησε ) αλλα ουτε μια συγνωμη δε ζητησε !!!!!

Εν ολιγοις πιαστηκα ΚΟΡΟΙΔΟ!!!!!!

Γιαυτο λοιπον, ειπα τουλαχιστον να σας ενημερωσω μπας και καποια γλυτωσει απο το ιδιο φιασκο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμάν βρε κορίτσι μου,ορισμένοι είναι για πολλές μπάτσες.....Να μην έχεις φωτογραφίες που να αξίζουν από τη βάπτιση του παιδιού σου κ να σ΄έχουν εκμεταλευτεί κιόλας!!!!!!!!!!!

καλά κάνεις κ την καταγγέλεις έστω κ ετσι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα κανεις και το λες γιατι ετσι και αλλιως πεφτει μεγαλη εκμεταλλευση σε αυτες τις περιπτωσεις,εν γνωση μας τις περισσοτερς φορες,οχι ομως και ετσι :!: και να μου σου μεινει και τιποτα τελικα :twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia72 είναι βέβαια κρίμα να μην έχεις τις φωτο κ το βίντεο που θα ήθελες, ωστόσο ας είστε καλά εσείς και το παιδάκι σας κ τελοσπάντων ασ'τη φωτογράφο να πάει απο κει που'ρθε! αυτό έκανα κ εγώ, όταν πέρασα κάτι παρόμοιο με τις φωτο κ το βίντεο του γάμου μου :? το αποτέλεσμα από τη "δουλειά" της χαζής που ανέλαβε, ήταν κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίες (λίγες είναι οι φωτο που κοιτάμε την κάμερα) κ ένα βίντεο ασ'τα να πάνε... το μόνο που άξιζε ήταν η κάλυψη στη δεξίωση, κι αυτό γιατί το είχε αναλάβει ένας υπάλληλός της! αυτή που λέω εγώ είναι στα Κάτω Πατήσια. φυσικά κ είναι καλό αν ξέρουμε για τέτοιου είδους επαγγελματίες, να το αναφέρουμε για να μην πιάνονται κ άλλοι κορόιδα :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια και εγώ την πάτησα!

Ο φωτογράφος που είχα κλείσει ναι μεν είχε ταλέντο στην φωτογραφία και την επεξεργασία αλλά ήταν πολύ ...μαλάκας και αρπαχτικό....εκτός του ότι με έγραψε και δεν ήρθε και έστειλε έναν συνεργάτη του...μετά δεν μου έδειξε τα δείγματα για να διαλέξω και μετά όταν ζήτησα το ηλεκτρονικό αρχείο (που είχαμε συμφωνήσει να το πάρω), μου έλεγε: να συμφωνήσουμε ένα ποσό και θα σου τα δώσω!!! Ενω είχαμε συμφωνήσει να τα πάρω έτσι και αλλιώς...και πήρε και 1500 ευρώ!! Ούτε άλμπουμ κουμπάρου ούτε τίποτα... Κάθε φορά που τον σκέφτομαι εξοργίζομαι...απλώς έλειπα στο εξωτερικό εγώ εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσα να ασχοληθώ μαζί του και η συννενόηση έγινε απο τηλεφώνου...

το ονομά του είναι ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ και βρίσκεται στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ

και όποιος γνωστός μας πήγε εκεί έχει παράπονα...δεν τον βλέπω να κρατιέται για πολύ ακόμα!!

Εγώ απλώς εξοργίζομαι γιατί νομίζουν κάποιοι ότι επειδή τους εμπιστεύεσαι ένα κομμάτι του γάμου σου (είτε είναι φαγητό, μπομπονιερες, μουσική ή φωτογραφίες) είσαι υποχρεωμένος να τους πληρώσεις ένα σωρό χρήματα και να κάνουν και ότι τους έρθει στο κεφάλι!!! Σε βλέπουν σαν πακετο μέσα σε όλους τους άλλους γάμους που θα αναλάβουν εκείνη την περίοδο...Εγώ πάντως τους είχα στριμώξει όλους...μόνο αυτός μου ξέφυγε και το φυσάω και δεν κρυώνει!!!!

Demie, η φωτογράφος σας είναι επί της Αχαρνών λίγο πριν τον σταθμό των Κάτω Πατησίων??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και βεβαια τωρα εξαφανιστηκε, δεν σηκωνει τα τηλεφωνα και ειμαι στο τσακ να παω απο το γραφειο της να τα κανω ολα λυμπα!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...