Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ? (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


Recommended Posts

κοριτσια καλημερα.

μπορει καμια σας να μου πει ποσο πανε οι αμοιβες σε κοπελες/κυριες που κρατανε παιδια;;;

σε λιγο ξεκιναω δουλεια. η μαμα μου θα τα κραταει, αλλα επιδη ειναι σχετικα ηλικιωμενη θελουμε καποιο 2ο ατομο για βοηθεια.

λογω δουλειας μας μας βολευει η πληρωμη/ωρα.

ευχαριστω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vagman καλημερα ..Ασχοληθηκα πριν απο κανα διμηνο μετο θεμα baby sitter αλλα τελικα τα βολευουμε με τον αντρα μου και καποιες φορες ερχεται και ο πεθερος μου..Οποτε προς το παρον το παλευουμε..Ειχα βρει μια κοπελα βρεφονηπιοκομο και μου ειπε οτι παιρνει 4 ευρω την ωρα..Καλη τιμη πιστευω...Πανω κατω εκει γυρω παιρνουν την ωρα που ρωτησα και αλλους...Θελει παντως ψαξιμο γιατι δεν μπορεις να βαλεις τον οποιοδηποτε στο σπιτι ...Ευχομαι γρηγορα να βρεις ..Τα αγγελουδια σου μεγαλωσαν πολυ ,,Να τα χαιρεσαι..!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απ' οτι βλεπω εχετε γενεθλια!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!! με υγεια και ολα τα καλα!!!

μεγαλωσαν και τα θηρια μου... και εμεις θα μπορουμε καποιες φορες να ειμαστε σπιτι, αλλα δε θελουμε να αφηνουμε μονη τη μαμα μου με 2 παιδια στο σπιτι, κυριως οταν ειναι ωρα να τα παει για υπνο γιατι μενουμε σε μεζονετα και δε θελει να ειναι μονη την ωρα που τα ανεβοκατεβαζει απο τις σκαλες... και με το δικιο της...

ειναι μια κυρια γνωστη της κολητης της μαμας μου που θελει να δουλεψει με παιδια. και θελω να ξερω ποσο να της προτεινουμε για αμοιβη... καταλαβαινεις...

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ρε κοριτσια... και εγω 3-3,5Ε/ωρα σκεφτομαι...

ηθελα να ξερω ποσο παει, μη γινω και ρεζιλι...

γιατι μια συγγενης μας που κραταει πολλα χρονια παιδια παιρνει τωρα καπου5-6Ε/ωρα και μου φανηκε τρελο ποσο οταν μου το ειπε... αλλα αφου της τα δινουν... μπραβο της.

σας ευχαριστω ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 2 Η 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ!!ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!!ΤΗΣ ΔΙΝΩ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ 3 ΚΑΙ 3.5 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...