Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Μου λειψατε δεν ξερω τι να σας προτοπω αλλαξε και το φορουμ και εχω ψιλο χαθει.Οταν ητανε να κανω τον Α επιπεδου μετακομισα αθηνα δεν ειχα ιντερνετ και ημουνα συνεχεια ξαπλωμενη αποκολλησεις θρομβοφιλια και μικρος ομφαλιος λωρος!τελικα ομως γεννησα 1/9/2010 γεννηθηκε ο γιος μου στο ιασω ενας κουκλος 2300 με καισαρικη τομη!μετα πηγα στους γονεις μου να επανελθω λιγο (πεθανε και ο πεθερος μου 3 εβδομαδες πριν γεννησω και ητανε πολυ βαρη το κλιμα)ητανε και οι εκλογες και τελικα επεστρεψαμε σπιτι χτες εγω ο αντρας μου και ο παναγιωτης μας(τον εχω ταξει στην παναγια)ολα πηγανε καλα μου λειψατε πολυ ηθελα να σας πω τα νεα μου και δεν ειχα ιντερνετ και μολις γεννησα δεν προλαβαινα!ευχομαι σε ολες οσες περιμενουν να γεννησουν να πανε ολα καλα με υγειεστατα μωρακια και οσες εχουνε περασει δυκολα να μην το βαλλουν κατω ολα θα πανε καλα περισι τετειο καιρο εκλαιγα για το μωρο που εχασα και φετος εχουμε εναν κουκλο που αρχιζει να χαμογελαει τωρα και μας εχει τρελλανει!περιμενω να μαθω νεα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα βρε Νταλια......μα που εισαι εσυ βρε κοριτσακι μας....???????

Οπως προανεφερε κ η Χρυσανθη, συνεχεια μιλαγαμε για σενα....τι απεγινες κ πως εξελιχθηκε τελικα η εγκυμοσυνη!!!!Δεν ειχες περασει κ λιγα.....

Δοξα το Θεο...ολα μια χαρα !!! μπραβο, χαρηκα πολυ, να σας ζησει ο Παναγιωτης, καλοτυχος!!

Θα χαρουμε πολυ οταν μπουν ολα σε μια σειρα...να επανελθεις κ να τα ξαναλεμε...

Φιλια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαθηκα και τωρα εχω ιντερνετ αλλα ο παναγιωτης μου δεν με αφηνει να κατσω λεπτο νιωθω καταρευση εφυγα και απο τη μαμα μου που βοηθουσε και ευτυχως εχει αδεια ο αντρας μου αλλα απο δευτερα παει για δουλεια το ζουζουνι μου πρεπει να εφτασε τα 6 κιλα και με ποναει η μεση μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΑΛΙΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!! ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠ ΤΑ <ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑ ΒΑΡΗ> ΧΑ ΧΑ!!!!!!!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρχισε και ποναει ηδη η μεση μου ο μικρουλης απο 2300 σε 3 μηνες εφτασε τα 5900 τωρα κοιμαμαι στο πατωμα μηπως ισιωσει η μεση αλλα τιποτα προχθες εκλαιγε τα ξημερωματα και δεν μπορουσα να σηκωθω απο τον πονο εχω και υγρο στη μεση απο βαρη στην δουλεια αλλα τωρα ποναω και πιο πανω στην πλατη νιωθω ενα καψιμο αχ θα αρχισω τα παυσιπονα εντομεταξυ την κουνια την εχω στο πανω επιπεδο και δυσκολευομαι οταν την κατεβασω τι θα κανω? αλλα ειναι γλυκας χτες καναμε και το δευτερο εμβολιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...