Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ


marygeo

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Ξέρω ότι έχει ανοιχτεί και παλιότερα αντίστοιχο θέμα αλλά είπα να το ξανανοίξω. Διάβασα τα παλιά μηνύματα αλλά άκρη δεν έβγαλα οπότε το επαναφέρω το θέμα. Ο μικρός μας είναι ήδη 5μιση μηνών και σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω για τη βάφτισή του. Από το λίγο που έψαξα αυτές τις μέρες βλέπω ότι ο φωτογράφος είναι το μεγαλύτερο έξοδο. Μεγαλύτερο και από το τραπέζι στην περίπτωσή μας γιατί θα κάνουμε βάφτιση σε πολύ κλειστό κύκλο με ελάχιστα άτομα.

Μας ενδιαφέρει εννοείται κάποιος που να είναι δοκιμασμένος, να κάνει καλή δουλειά και να είναι οικονομικός (ζητάμε πολλά;;; :lol: ) Μας ενδιαφέρει επίσης να δίνει τα αρχεία των φωτογραφιών που θα βγάλει ώστε να εκτυπώσουμε μόνοι μας ό,τι θέλουμε (εννοείται χωρίς να τα χρεώνει χρυσά!!!).

Οπότε ακούω προτάσεις και εμπειρίες! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου!!!!με το καλο να βαφτισεις το μωρακι σου!!!

λοιπον οπως και σε αλλο θεμα ξαναγραφω και δω για μια αλυσιδα φωτογραφιων που δουλευα για 8 χρονια και που αυτος που τα εχει ειναι φιλος μου και πλεον ο νονος της μικρης μου!!!!

λοιπον εχει πολυ καλες τιμες δινει τα αρχεια αλλα κατοπιν συνενοησης!!!και φυσηκα αν πας και του πεις απο εμενα θα εχεις πολλα δωρα και καλες τιμες!!!

το θεμα ειναι οτι τα καταστηματα του ειναι στις περιοχες του πειραια κορυδαλλου νεαπολης ταμπουρια δραπετσωνα κτλ δεν ξερω που μενεις ελπιζω να σε εισαι κοντα και να μπορω να βοηθησω!!!

εχει φωτογραφους που τους δινει δουλειες εκτος αθηνων κτλ,εχει ωραια πακετα και πολυ οικονομικα βιντεο φωτογραφιση κτλ!!!οτι θελεις και οποια αλλη κοπελα θελει ας μου στηλει πμ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Και γω αυτό ακριβώς ψάχνω! Ζητάω πολλά! Το χαμηλότερο που βρήκα είναι 500ευρώ για

βιντεο φωτογραφιση 1 dvd και το αρχείο των φωτο! Πολλά δεν είναι;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι πολλα ζηταει 1 μονο DVD και καμια τυπωμενη φωτο, και εγω ειμαι σε αναζητηση για φωτογραφο περιμενω καποιες προσφορες για 2 dvd και οι φωτο σε αρχειο αλλα υπολογιζω 350-400 απο οτι εχω ακουσει.θα ενημερωσω οταν παρω τις προσφορες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...