Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011!!!


Recommended Posts

λοιπόν μιας και πλησιαζουμε ολο και περισσότερο στο πολυπόθητο και θα γινουμε μανουλες το 2011 ειπα να ανοιξουμε αυτο το θεματακι !!!οσοι πιστοι προσελθετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 116
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

'Ετσι, έτσι για να βλέπουμε πιο κοντά τον στόχο μας!!!! :D:D:D

Με το καλό σε όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εύχομαι να συζητάμε μόνο ευχάριστα εδώ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΕΔΩ!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΕΤΙΝΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΘΙΖΟΥΝ!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΥ!!!!!!!!! [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και για να γράψω τα πρώτα "νέα" του θέματος, χθες ήμουν στον γιατρό και είδαμε την μπεμπούλα και ήταν όλα πολύ καλά! και μια ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!

Κάναμε το 80-90% της β επιπέδου και τα υπόλοιπα σε 2 εβδομάδες στο Ιασώ (εεε να τους πλήρώσουμε και αυτούς...πως θα γίνει :D:D:D )

Ο άντρας μου βέβαια έκανε την εξυπνάδα και ρώτησε: Σίγουρα είναι κορίτσια γιατρέ? Και του λεει ο γιατρός: Ε δεν βλέπω να φύτρωσε τίποτα !! ΧΑΧΑΧΑ

Μοναδικό "μελανό" σημεία ο χαμηλός σίδηρός μου (29) Από σήμερα έχει το μενού: Πρωινό μοσχάρι, μεσημεριανό μοσχάρι και βραδυνό μοσχάρι!!!!!!!!

Elenatsak σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Και εσύ έχεις ανοιξιάτικο μπουμπουκι ε??? Άντε να γίνει ...δεντράκι σιγά σιγά :D:D:D θα θέλουμε σύντομα τις συμβουλές σου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sami ouououououououo!!!!!Να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου elenatsak..Sami πιστευω οτι μολις ειδες την μπουμπου σου ξεχασες και το ν χαμηλο σιδηρο και ολα,ειναι θαυμα το πως σε κανει ενα μωρακι αγεννητο ακομα να τρελενεσαι!!!!!!!!Αντε να γεννηθουν μωρε θελω αγκαλιτσες και φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σευχαριστουμε elenatsak κι εσυ να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου!!!!!

ελα νενακι κι εσυ με το λουλουδακι σου!!!!!!!!!

μπραβο σαμ συγχαρητηρια... ο αντρουλης σου ειχε μια τελευταια ελπιδα ε? :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι μωρε τα ζουζουνια μας!!! αληθεια ψωνισες τιποτις? εμεις πηραμε διαφορα αλλα εχω την αισθηση οτι ολα ειναι για αρκετα αργοτερα...πχ για 6 μηνων κλπ ξεβρακωτο θα ειναι το μωρο μου...ουτε ενα φορμακι δεν πηρα 0-3...μετα τα Χριστουγεννα εξόρμηση για ρουχα και επιπλα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το αντιθετο tesh πηρα για 0-3 γιατι ειπα να περιμενω να βγαλουν και τα ανοιξιατικα..Πηρα,κορμακια,φορμακια,καλτσακια,πανουλες,σελτεδακια,σαλιαριτσες,πανακια για γουλιτσες,μπουρνουζακι,πετσετουλες,κουβερτουλα,σκουφακι,ζακετακι,και 2 ντυσιματα για εξοδο!Δηλαδη σχεδον ολα τα εχω παρει πλακα πλακα..Τις προαλλες που κατεβηκαμε κατω στην πατριδα η πεθερα μου μου εδωσε και 2 πανες του αντρα μου σε αριστη κατασταση,της κρατησε 28 χρονια συγκινηθηκα τοσο πολυ που θα τις εχει τωρα το παιδακι μας και επισης ενα πουκαμισακι του αντρα μου καλοκαιρινο μπλε ριγε επισης σε αριστη κατασταση και η μανουλα μου την κουβερτουλα μου,μου εδωσε μια κιτρινη με διαφορα ζωακια,τοσο μαλακη,περιμενω πως και πως να τα χρησιμοιποησω!Τα υπολοιπα την προκα του και τα επιπλα τα χριστουγεννα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι τελεια νενακι τα μωρουδιακα!!! κι εγω πήρα οσα εγραψες και κουβερτουλα αγκαλιας , σεντονακια,κουβερτουλες φλις,μπιμπερο - αποστειρωτη (αν και θελω πολυ να θηλασω) οπότε δεν θα τα χρησιμποποιησω αμεσως(φανταζομαι), κολαν με φουστιτσα και ζακετουλα ροζ ασε εχω τρελαθει οταν τα κοιταζω και προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι το προσωπακι της!!! μας λειπουν ομως ακομα αρκετα πραγματα και κυριως πρακτικα πραγματα αλλά ειπαμε μετα τις γιορτες να τα παρουμε...

τωρα σκεφτομαστε (εγω δηλ. γτ ο αντρας μου περα βρεχει) για το δωματιακι της...πως να το κανουμε,τι χρωμα, τι θεμα κλπ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσιαααααααααα καλοριζικο βρε!!!!Ευχομαι ολες να κανετε γερα μωρακια και ευχομαι συντομα να σας ακολουθησω αυτο το μηνα!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραια βρε κοριτσια με τα ψωνια!

Να σας ρωτήσω? πώς ξέρατε τι να αγοράσετε? Εγώ δεν εχω ιδεά!! Όταν με το καλό παω και εγώ για ψώνια θα με βοηθήσετε και εμένα??? ε? ε? ε?

Το καλό είναι ότι γεννάμε άνοιξη και λογικά δεν θα κάνει κρύο....

Νένα τα σελτεδακια τι είναι? Οι πάνες οι υφασμάτινες είναι εύκολες στην χρήση? Καλά έχουμε χρονο για αυτα ε?? ή να αγχωθώ από τώρα??? :?:?

Tesh η κουβερτούλα αγκαλιάς τι είναι? Πεθαίνω για το κολάν που λες!!!!!!!!!!! Για τα δωματιάκια η Νένα ξέρει πολλά! Για τι αποχρώσεις λες? Είναι μεγάλο? Είστε σε δικό σας σπίτι?

Αναστασία μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας ακολουθήσεις πολύ πολύ σύντομα και να μπαίνεις εδώ να τα λέμε!!!!!!!!! Να θυμάσαι ότι είσαι ακριβώς ένα κλικ πριν από εμάς!!!!!!!!!!!

φιλάκιααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anastasia στο ευχομαι με το καλο!!!!tesh εμεις το βαψαμε σε απαλο γαλαζιο με μπλε και εχω κολλησει και εγω στοτι χρωμα να παρω κουρτινα χαλι φωτιστικο μου εδωσαν ιδεες καποια κοριτσια αλλα δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι!!Για κοριτσακι εχεις πολλες επιλογες πιστευω και χρωματα οσα θες τι ροζ,τι λιλα,τι μωβ εκτος αν θελετε ουδετερα που τοτε πας σε κιτρινο,πορτοκαλι,λαχανι,κοκκινο!Εγω θα προτιμησω ασπρα τα επιπλακια χωρις πολλα μπιχλιμπιδια επανω,το δωματιακι το καναμε αγοριστικο χρωμα γιατι αν κανουμε αλλο παιδακι θα φυγουμε απο αυτο το σπιτι,αλλα τουλαχισοτν η προικα του ηθελα να ειναι πιο ουδετερη,αλλα και απο την αλλη σκεφτομαι οτι την κουρτινα θα μας την κανουν δωρο δεν θατ ην πληρωσουμε,το φωτιστικο δεν θελω κατι εξεσυζητημενο οποτε μπορω να βρω και ενα φθηνο απο μια αποθηκη εδω γυρω στα 20-30 ευρω οποτε αν παμε σε αλλο σπιτι οταν κανουμε το δευτερο το αλλαζω,το προβλημα ειναι το χαλι και η παντα...ουφ μωρε θελουμε να κανουμετο καλυτερο και ακονιζουμε το μυαλουδακι μας για να σκεφτουμε!Σαμ εννοειτε οτι θα σε βοηθησουμε,σελτεδακια ειναι μωρε αυτα που αλλαζουμε πανω τα σκατυλια μας που ειναι απο τη μια αδιαβροχο και απο την αλλη βαμβακερο,οταν λεω πανες εννοω τις βαμβακερες αγκαλιες οπως ειπε και η tesh..Για δωματιακια επειδη την εχω ψαξει παρα πολυ μπορω να δωσω ιδεες σε αλλους αλλα για μενα κολλαει ο εγκεφαλος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια σου ευχομαι συντομα να ερθεις να μοιραζομαστε τα χαρουμενα νεα μας αλλα και τα αγχη μας για τον νεο μας ρολο :)

σαμ οταν πηγαμε για ψωνια θολωσα τοσο πολυ απο τα τοσα πραγματα που εβλεπα που δεν επαιρνα τιποτα :lol::lol: ο αντρας μου αρχισε να βαζει πραγματα στο καροτσι μας και εγω γκρινιαζα...το ενα μου βρωμαγε το αλλο μου ξινιζε :lol::lol::lol: τελικα πηραμε λιγα πραγματακια (τι λιγα δηλ 5 σακουλες τεραστιες απο jumbo και λητω) αλλα εχουμε κι αλλα.

τα σελτεδακια ειναι αυτα νομιζω που ειναι με πλαστικο απο κατω για να μην βρεχεται το κρεβατακι του η οπου το ακουμπας τελοσπαντων ;)

τωρα για τις κουβερτες ειναι οι μεγαλες αυτες που μπαινουν στην κουνια και οι πιο μικρες οι λεγομενες αγκαλιας. εγω πηρα προς το παρον μια αγκαλιας απο λητω, υπεροχη, ασπρο με ροζουλι φασα και μου αρεσε που ειναι το ιδιο και απο τις δυο πλευρες γτ συνηθως οι κουβερτες ειναι απο την μια καλες και απο την αλλη λιγο πιο...θαμπες να το πω :roll: αυτη ειναι και απο τις δυο ιδια [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif] μα χαιρομαι κι εγω με κατι πραγματα :P:P

λοιπον νενα λεγε τι ξερεις για τα δωματια - μην τα κρατας ολα για σενα πες τπτ και σε μας τις ανιδεες :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να το!!!!!!!

πολυ ομορφο και φωτεινο...εγω θα επελεγα τα υπολοιπα σε λαχανι που θα το τονισει και θα το φωτισει ακομα περισσοτερο και θα το....γλυκανει καπως!!!πως τα λεω ετσι βρε παιδι μου σημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε λεω δε λεω [-([-([-([-([-([-([-([-([-([-( χαχαχαχα κοριτσακια χαρα μου να σας βοηθησω με το βρεφικο δωματιο!!!Σε λιγο καιρο θα αρχισω να φτιαχνω τους πινακες!Θα μ'αρεσε και το λαχανι κατι τετοιο σαν συνδιασμος

post-13385-13873935453194_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ?????????????? ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D

δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο !!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!

Tesh θολωσες ε????? Εγώ είδα μια φορά κάτι τέλεια βρακάκια στο jumbo ροζουλίνια και ο άντρας μου με κοροιδευε ότι το ροζ θα το κάνει καφε το μωρο :?:?:? κακίες :D:D:D

Λοιπόν για τα χαλάκια που λέτε, έχουν αυτή την περίοδο ή αν έχει τελειώσει τώρα θα έχει ξανά στις εκπτώσεις, 80% έκπτωση τα καταστήματα ΑΙΩΝ...

αα από ότι είδα στο link έχουν 10ημερο προσφορών μέχρι 27 Νοέμβρη!!

http://www.aion.gr/site/index.php

έχει φανταστικά χαλιά και εγώ ψωνίζω από εκεί γιατί βρίσκω χαλιά που κάνουν 1000 ευρώ με 200!!!!!!!!! Δεν αξίζει να αγοράσεις εκτός εκπτώσεων, είναι πολύ ακριβά και γιατί να μην περιμένουμε 1-2 μήνες να το πάρουμε πολύ πολύ φθηνότερο..

Ο περιορισμός είναι στο αν ότι δεν έχουν σε όλες τις πόλεις καταστήματα...

Έχει και κλασσικά χαλιά αλλά και για παιδικά δωμάτια με φανταστικές τιμές! (στις εκπτώσεις ;) )

Νένα το δωμάτιο είναι φανταστικό! Τα υφασμάτινα καδράκια να υποθέσω θα μπουν στον πιο έντονο τοιχο ε? Και εγώ μάλλον άσπρα έπιπλα θα πάρω! Βλέπω από τώρα σκεφτόμαστε και το δεύτερο μπεμπάκι :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πεεεεεεεςςςς ρε νεναααααααα τι θες να σου δωσουμε για να πεις? καραμελα?γλυφιτζουρι?μελομακαρονο(πουειναι και εποχης)?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://e-tapis.gr/shop/el/xalia/paidika-xalia

δειτε κι εδω τι τελεια σχεδιακια που εχει!!!! εγώ σκεφτομαι να κανω το δωματιο με θεμα forever friends...ομως δεν εχω καταληξει σε χρωμα...ελεγα να κανω ριγε ροζ-κιτρινο σε εναν τοιχο,σαυτον που θακουμπησει η κουνια αλλά πάλι διχαζομαι βρε κοριτσια...λεω μηπως δεν μαρεσει τελικα το ριγε...μετα λεω ροζ-λαχανι,ή λαχανι - λιλα και μετα λεω μηπως να κανω θεμα tweety? οχι καλε καθολου μπερδεμενη δεν ειμαι :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...