Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συνεχείς άφτρες


Βανια

Recommended Posts

Ο γιός μου είναι 6μιση ετών και το τελευταίο καιρό βγάζει συνέχεια άφτρες . Συνήθως κάνει μπουκώματα με χαμομήλι και μαγειρική σόδα και έχουμε χρησιμοποιήσει και το NYSTAMYSYN το πόσιμο εναιώρημα άλλα και την γέλη daktarin άλλα δυστυχώς ξαναβγάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα .

Σε τι οφείλετε ; δεν μπορώ να πω οτι βάζει συνέχεια αντικείμενα στο στόμα του άλλα το κάνει συνήθως με το μολύβι . Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν έχει αποχωριστεί το μπιμπερό τελείως ; αλλά είχε βγάλει και σε διάστημα που έπινε το γάλα και με δημητριακά . Μήπως είναι σημάδι αβιταμίνωσης επειδή είναι πολύ αδύνατος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αιτιολογία των αφθών παραμένει αγνωστη αν και πολλές φορές υπάρχει κάποια ανοσολόγική διαταραχή.Προδιαθεσικοί παραγοντες στις άφθες είναι το μηχανικό τραύμα(μολύβι στηλό ή οτιδήποτε),τροφές(όπως όξυνα),μικρόβια,ιοι,ψυχικό στρεσ,αναιμια,ορμονικές διαταραχές,αβιταμίνωση βιταμινών Β,νοσος του Crohn,η λοίμωξη ΗΙV.

Καλό είναι αφού έχετε κανει όλες τις πιθανές θεραπείες(πάντα με την επιβλεψη Οδοντιάτρου και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση ΩΡΛ ή ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ) ,-ακόμα βέβαια και το στυλό ή το μολύβι μπορεί να αποτελέσει φορεα μικροβιων που οδηγούν σε πολλαπλές αφθες-κάνεται κάποιες γενικές εξετάσεις αιματος,και ψάξτε για κάποιο από τα παραπάνω.Ελπιζω να βρήτε λύση.

Κιλτενη Ελευθερια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

σας ευχαριστώ πολύ θα πάμε στον οδοντίατρο και θα το κοιτάξω αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα του τα μολύβια (φέτος πάμε πρώτη ) είναι φαγωμένα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...