Μετάβαση σε περιεχόμενο
Βανια

Συνεχείς άφτρες

Recommended Posts

Ο γιός μου είναι 6μιση ετών και το τελευταίο καιρό βγάζει συνέχεια άφτρες . Συνήθως κάνει μπουκώματα με χαμομήλι και μαγειρική σόδα και έχουμε χρησιμοποιήσει και το NYSTAMYSYN το πόσιμο εναιώρημα άλλα και την γέλη daktarin άλλα δυστυχώς ξαναβγάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα .

Σε τι οφείλετε ; δεν μπορώ να πω οτι βάζει συνέχεια αντικείμενα στο στόμα του άλλα το κάνει συνήθως με το μολύβι . Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν έχει αποχωριστεί το μπιμπερό τελείως ; αλλά είχε βγάλει και σε διάστημα που έπινε το γάλα και με δημητριακά . Μήπως είναι σημάδι αβιταμίνωσης επειδή είναι πολύ αδύνατος;

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αιτιολογία των αφθών παραμένει αγνωστη αν και πολλές φορές υπάρχει κάποια ανοσολόγική διαταραχή.Προδιαθεσικοί παραγοντες στις άφθες είναι το μηχανικό τραύμα(μολύβι στηλό ή οτιδήποτε),τροφές(όπως όξυνα),μικρόβια,ιοι,ψυχικό στρεσ,αναιμια,ορμονικές διαταραχές,αβιταμίνωση βιταμινών Β,νοσος του Crohn,η λοίμωξη ΗΙV.

Καλό είναι αφού έχετε κανει όλες τις πιθανές θεραπείες(πάντα με την επιβλεψη Οδοντιάτρου και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση ΩΡΛ ή ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ) ,-ακόμα βέβαια και το στυλό ή το μολύβι μπορεί να αποτελέσει φορεα μικροβιων που οδηγούν σε πολλαπλές αφθες-κάνεται κάποιες γενικές εξετάσεις αιματος,και ψάξτε για κάποιο από τα παραπάνω.Ελπιζω να βρήτε λύση.

Κιλτενη Ελευθερια

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ πολύ θα πάμε στον οδοντίατρο και θα το κοιτάξω αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα του τα μολύβια (φέτος πάμε πρώτη ) είναι φαγωμένα

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites

 • Απαντήσεις

  • @Narcissa και εγώ το πρώτο έλεγα να πάρω για το νεράκι όταν ξεκινήσουμε!πάλι καλά βολεύτηκε τη σύριγγα και δεν το έχεις άγχος! Εμείς 10 κάνουμε μπάνιο όπως σας έχω ξανά πει αλλά τώρα τελευταία μου νυστάζει από πιο νωρίς η μικρή και είπαμε και εμείς να κάνουμε πιο νωρίς μπανάκι για να κοιμάται!εχθές κουτουλαγε η καημένη στο ριλαξ και ο άντρας μου γελούσε! Μασιτικο δεν έχουμε πάρει αλλά έχουμε τη σοφή που μας την είχαν φέρει δώρο και όλο αυτήν έχουμε στα χέρια και στο στόμα! @Angelmammy υπομονή...μπορεί από τον πυρετό να μην εχει όρεξη  μην ανησυχεις θα περάσει  και αυτο...
  • Τελικα τι έγινε με τον μικρό?έχει κενώσεις?
  • Και εγώ το ιδιο κανω αλλά την κρατάω στο δεξί χερι και της κρατάω και τα δύο ποδαράκια μόνο για λίγο την κρατάω από το ένα για να την πλύνω!
  • ναι θα το κανουμε αμεσα εμας α κ β ειναι 46% κ η ολικη 55% Η μεση προωθητικη ικανοτητα 32.8% μακαρι να πανε ολα καλα οπως κ στη δικη σου περιπτωση!
  • Ε μα κ συ!!! Κρασάκι χωρίς αλκοόλ?? Θα περιμένω καλύτερα μέχρι να τελειώσω με το θηλασμό να το ευχαριστηθώ!!😋😁
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...