Μετάβαση σε περιεχόμενο

παιρνω κιλα χωρις να τρωω πολυ!


minie

Recommended Posts

ειμαι στον 6ο μηνα, κανω προγραμμα διατροφης, προσεχω τι τρωω αλλα εχω ηδη παρει 8 κιλα απο την αρχη.ξεχασα να πω οτι εχω διδυμακια στην κοιλιτσα!το σωμα μου δεν δειχνει παχυ αλλα η ζυγαρια ανεβαινει...ξεκινησα 55 κιλα με 1.71 υψος και εφτασα τα 63.τα παντελονια μπαινουν με δυσκολια και βεβαια δεν κουμπωνουν..ελεγα να παρω μεχρι 10 κιλα αλλα δεν το βλεπω..εχω σχεδον 3μηνες ακομη..ποσα πρεπει να παρω μεχρι το τελος?ισχυει οτι στα διδυμα παιρνουμε πιο πολλα κιλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε minie μου εγω νομιζω οτι τα κιλακια σου ειναι μια χαρα γιατι περιμενεις διδυμακια,και δεν ειναι ολα τα κιλακια λιπος ή παχος,ειναι και τα μπαρμπαδελια..Κοιτα να σου πω εγω ειμαι το πιο λαθος ατομο για να σε συμβουλεψει γιατι ειχα μεγαλο αγχος με τα κιλα αλλα τωρα το εχω ξεπερασει κατα πολυ,αφου και ο γιατρος μου ειπε οτι τα 4 κιλα που εβαλα μεχρι τωρα ειναι φυσιολογικοτατα και απο αυτα τα δικα μου κοιλα στην ουσια ειναι μονο τα 2,γιατι τα αλλα ειναι ο ογκος του αιματος που εχει αυξηθει,τα υγρα,το μωρουλι που μαζι με τον πλακουντα και την μητρα ζυγιζουν μισο κιλα,ποσο μαλλον εσυ που εχεις διδυμακια,οποτε μην ανησυχεις,τι 10 τι 15 στην προκειμενη περιπτωση :roll::roll::roll::roll: Με τοσο τρεξιμο που θα ριξεις θα τα χασεις αμεσως :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: καλο υπολοιπο ευχομαι και μ ετο καλο να παρεις τα μπαρμπαδελια σου αγκαλια,πωπω θα γεμισει η αγκαλια σου.. :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

minie μου το υψος σου κ το βαρος σου -και το γεγονος οτι εχεις διδυμα ειναι η απολυτη δικαολογια και μαλιστα ο λογος που πρεπει να παρεις κιλα κουκλα μου.

εγω ειμαι στον 5ο (οχι διδυμα) ξεκινησα με 50.5 κιλα και υψος 1.70. αυτη την στιγμη εχω ξεπερασει τα 56.5 κιλα- αλλα δεν τρομαζω γιατι,

1ον εχω μωρο στην κοιλια μου :lol:

2ον υπολογιχω τα υγρα και το πρηξιμο- δεν ειναι λιπος καθαρο- κα ιτο ξερεις κ συ αυτο.

θα τα χασουμε κοπελα μου- τι σκας?

ο γιατρος μου ειπε να βαλω- και μαλιστα αν ξεπερασω κ την 15αρα (μεχρι 18 το πολυ) ειναι ενταξει.

cool

απολαυσε το :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμενα

minie , σου ευχομαι με το καλο τα μωρακια σου !

θα συμφωνησω με τις απαντησεις των κοριτσιων..και θα σου πω και την δικη μου εμπειρια .

Οταν ημουν εγκυος στις διδυμουλες μου πηρα συνολικα 17 κιλα . Μεχρι περιπου τον 4ο μηνα αντι να παιρνω , εχανα .Ξεκινησα τοτε την εγκυμοσυνη με 68 κιλα κ κατεβηκα στα 64 οταν πατησα τον τεταρτο χωρις να εχω αναγουλες η εμετους .

Ειναι αληθεια οτι σιγουρα σε μια εγκυμοσυνη διδυμων θα παρεις περισσοτερα κιλα απ'οτι σε μια μονη κυηση δεδομενου του οτι εχεις δυο μωρακια , τα υγρα τους κτλ .

Θα σου πω επισης οτι βγαινοντας απο το μαιευτηριο ειχα χασει 15 και μεχρι να σαραντισω τα κιλα της εγκυμοσυνης ειχαν κανει φτερα ..Η κοιλιτσα λιγο θελει καποιο χρονικο διαστημα γιατι οσο και να θελουμε , ε δυο μωρακια ηταν εκει για εννια μηνες ..

Προς το τελος της εγκυμοσυνης μπορω να σου πω οτι δεν τα πηρα μαζεμενα γιατι μεγαλωνοντας τα ζουζουνια αναλογα βεβαια κ την σταση τους , πιεζουν το στομαχι ..Μπορω να πω οτι κυριως στο β τριμηνο πηρα μαζεμενα κιλα δυστηχως ..

Μην το σκεφτεσαι ομως , προσπαθησε να τρως μικρα γευματακια , εστω κ λιγο καθε φορα , υγιεινα κ ισοροπημενα και σιγουρα θα τα χασεις εν καιρο ..Αξιζει πιστεψε με !

Σου ευχομαι με το καλο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...